Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ahahaah gördum yine sandvici
Gule güle kullanin sersumcum
Canim hepimzi sana cok guveniyoruz, sanirim artik lacamak kaldirmayacak yerdesin sersumcum o nesenle zor evet ama kacamak yapma canim tabi boyle soylemesi kolay ama valla bu beyin kandiriyor bizi
Kahvaltim
1 ev yapımı poğaça
2 çatal süt kaymağı

Uzun zamandır yumurta yemekten sıkıldım. Bugünkü kahvaltı da böyle olsun. Ekmek hakkım bitmiş oldu bugün
Canim ben de sevmiyorum yumurtalo lahvalti sikici geliyor bana ben muz ve sekersiz fistik emezsi yiyorum kahveyle, bazen muzlu pankek ustune sekersiz fistik ezmesi
Canimcim cok gecmis olsun cok

Ben yumurta yemeğince psikolojik olarak acikacakmisim gibi geliyor. Ama bugün onu kırdım sanırım. Çok açlık yaşamadım.haftanin 7 günü yiyorum gerçekten. Bunu haftanın 5 gününe dusureyim artık

Bende tartı sonucunun merakıyla girdim kk ya.
Olsun canim, önemli olan istikrarı sağlamak, sen devam et 5 adım ileri 1 adım geri olacak bir şekilde
Aynen canım devam.diyetisyenim de şaşırdı bu kadar olmamalı dedi ama söyledim de kaçamağımı..Neyse önümüzdeki maçlara bakacağız..
Desteğiniz için çok teşekkür..Utanarak geldim bugün resmen..Alışmışım eksi demeye
Kahvaltim
1 ev yapımı poğaça
2 çatal süt kaymağı

Uzun zamandır yumurta yemekten sıkıldım. Bugünkü kahvaltı da böyle olsun. Ekmek hakkım bitmiş oldu bugün
Afiyet olsun canımcım..Arada olur böyle ekmek yerine..
iyi yaptın canım .

ben de domatesli omlet yedim .
bol peynir . dereotu . taze nane

kardeşim covit oldu . kocası ile yazmış mıydım . 8 gündür karantinadalar . ikinciye yakalandılar . ama ağır geçiyor .
Ayy ama çok sık arayla oldular 6 ay bile geçmedi ilkinin üzerinden diye hatırlıyorum ..Antikorları bu kadar çabuk mu tükenmiş..Ama kardeşine söyle ilaçlarını alsın..Parol falan hafif gelir ciğerlere inerse Allah korusun..Ben covidden çok sonrasındaki bıraktığı sekerlerden korkuyorum..Şu aşılama bi başlasa.Geçirenlerde bitti diye birşey yok kalp krizi riski emboli riski kalp zarı iltihaplanması..Onun için koruyun kendinizi başka yolu yok..
Sağol canımcığım..

Ayy adacığım sizin bana desteğiniz o kadar işe yarıyor ki sabah utandım resmen artı yazarken..
Ben yumurta yemeğince psikolojik olarak acikacakmisim gibi geliyor. Ama bugün onu kırdım sanırım. Çok açlık yaşamadım.haftanin 7 günü yiyorum gerçekten. Bunu haftanın 5 gününe dusureyim artık
Aynen ben de öyle düşünüyorum..Yumurtasız olmaz gibi..

erzurumdaki kız kardeş.
yaani bu kez çok başka diyor . ağrıları . öksürüğü halsizliği ateşi. çok oldu. eşi de aynı. bugün küçük oğlan ateşlenmiş biraz .
Cok geçmiş olsun canım Allah acil sifa versin bizim de bi komsu amcamiz var 60 yasinda su an yogun bakımda durumu ağırmış adam bugüne kadar hic doktora gitmemiş düşünün kronik hicbir şeyi yok bitsin artık su korona

Artık iyice korkutuyor. Genç yaşta olanları da duyuyoruz.

şeker hastalığını mı bırakıyormuş bu hastalık bilmiyordum .
test yaptırmaya korktuğundan o ilaç kullanmıyor. zaten ilaçlardan da korkuyor .

eşi test yaptırdı . ilaç ona verdiler o yüzden .

Canim olur mu sen robot degilsin ki bazen de boyle olabilir biz sana cok inandik bu kez enerjin gecti bize ondan guveniyoruz kendine yuk etme benini strste sokma cnim
şeker hastalığını mı bırakıyormuş bu hastalık bilmiyordum .
test yaptırmaya korktuğundan o ilaç kullanmıyor. zaten ilaçlardan da korkuyor .

eşi test yaptırdı . ilaç ona verdiler o yüzden .
Ayy ben de cok ilac kullanmamhatta hic

Nickim degisti şükür.
Ben 10 yıl önce safransari ile hesap açmıştım. Sonra mail şifremi unutunca yeni hesap aldım, o da benzer isim olsun diye sarfansari yapmıştım. Şimdi eski ismimi kullanıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…