Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bugün yediklerim
Kahvaltıda
2 haşlanmış yumurta
Yarim dilim ekmek
Zeytin

Arada
1 bardak salep

Akşam
Yarım kefal
1 dilim ekmek
Biraz salata

Balıkçı geziyor sokakta adam taze balik getiriyor tuttugu gibi kefal varmış onu aldık normalde asla sokakta satanlardan almam ama tum mahalle aliyor biz de alıştık aliyoruz artık

Slm kizlar ben de sabah gronal yedim badem sutu ile sut yarim bardakti icine yarim muz
Oglen statbucksta fit karabugdayli pogaca vardi diyetlik yedim yanina cay ile
Ara yarim muz 1 parca cikolata ve 1 tatli kasigi sekersiz fistik ezmesi
Aksam corba salata 1 dilim ekmek uzerine kuru domatesli sos
En son da kahvemle 1 ekler 2 dilim biskuvi yedim ne cok yemisim valla yazinca farkettim ama 2.5 saat kadar yurudum disarda

Önceden ben @demirleke ye şaşırıyordum. Evdekilere değişik menü, kendi değişik menü çıkarıyor diye. Ben kendi yaptığımı yemeden yapamam diye düşünüyordum.

Bir süredir bende alıştım, kendime farklı onlara farklı şeyler hazırlamaya.

Kahvaltıda onlara Kayseri ketesi buzluktan çıkardım, kendime omlet yaptım.

Akşama onlara kare mantı yemegi yaptım, kendime karnıbahar ile kısır.
Bana uymayan şeyler varsa kendime ayrı yapıyorum.

Ne güzel canim taze balık. Biz balıkçıdan alıyoruz ama buraya gelene kadar tazeliği kalmıyor. Bim den somon aldım yaptım 2 kez lezzetli güzel oldu.
Bazen yine bin yada a 101 den uskumru alıyorum, oda güzel oluyor. Balıkçıdan da hamsi alıyoruz aldığımız zaman.

Izmirde yaşayınca taze balık bulmak zor olmuyor şanslıyız yiyecek konusunda sebze ,meyve, balık hem taze hem biraz daha uygun

Aaa ben bunu kaçırmışım 8-16 mı yapıyorsun bende akşam biraz araştırdım nasıl çok zor oluyormu benim gibi pisboğazda yapabilir mi ne dersin
Canım ben 1 ayı geckin yaptım.
Alışmıştım. Sabah 10 da kahvaltı, sonra gün kurusu, çerez, meyve akşam 6 da da akşam yemeği yiyordum. 8 saat yeyip 16 saat su kahve yeşil çay içiyordum.

Ailem geldi yılbaşı tatiline, 5 gün bozdum. Annemin güzel katmerinden, içli koftesinden vs yedim hep. Tabi kahve yani çikolatalar, kestane salep sıcak çikolata derken midem genişlemiş. 2 gündür zor geliyor ama alışırım yine inşallah.

Hep 20-30 kilo verenlerin hikâyelerinde duyardım akşam 6 dan sonra birşey yemediklerini. Gerçekten gün içinde ne yersen ye, sadece bu kural bile 16 saat açlık sağlıyor, ve leptin i bozmamis oluyorsun. Kilo vermek kolaylaşıyor.

Ben de hic kendim yaptiklarimdan yemezdim safrancim ama diyet diye degil nedense hep baskalarinin yaptiklari daha lezzetli gelirdi simdi kendim esimle ortak yiyorum bazen degistiriyorum et, tavuk yemedigim icin
Açlıktan midem bulanıyor
8-16 ya alışmam biraz zaman alacak
Ben de o kurali gecen bir gun bozdum sonra zor oluyor ama 3 gune gecmis olur canim harika gidiyorsun bu kez masallah

Kahvaltı
1 yumurtalı peynirli omlet
1 dilim ekmek

Ara
1 gün kurusu
10 çiğ fistik
1 elma

Bugün kurabiye ve poğaça yapacağım. Kızım çok abur cubur tüketiyor. Bunlar evde olunca daha az yiyor. Ben yemem insallah

Kahvaltın çok az değil mi canım dayanamamanın sebebi bu olabilir önce vücudunu alıstırsaydın keşke biraz kahvaltını çeşitlendir istersen

Kahvaltı
İki haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
İki adet çubuk peynir
7 adet zeytin
Bir bardak ıhlamur çayı

Az önce yarım elma yedim bir uyku bastırdı anlatamam ıhlamur yaptı herhalde birazdan pırasa yemeği yapıcam yanına salata yaparım birde yeşil çayın var

Kahvaltı
1 yumurtali peynirli omlet
1 dilim ekmek
1 domates

Ara
Türk kahvesi 1 gün kurusu

Öğlen
1 kurabiye
1 poğaça

Akşam
1 kepçe brokoli çorbası
1 tabak karnıbahar kisiri

sabah;
güzel sağlam kahvaltı yaptım

çay
su

öğlen ;
çorba
cacık bitiremedim şimdi yiyorum
1 dilim ekmek

türk kahvesi
su

çay

akşam;
çorba
baharatlı sebze
salata
patlıcan közleme yoğurtlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…