Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

İlk hedef 79 olsun. Kolaylıklar diliyorum arkadaşım. Her gün yeşil çayı unutma

Çok geçmiş olsun canım inşallah hafif geçer gider sağlığınızı etkilemez çocuklar en mühimi o illeti kapmamaları için herşeyi yapıyoruz lakin işte bakınca anlaşılan birşey değilki

Canım çok geçmiş olsun. Üzüldüm. İnşallah size geçmemiştir.
Eşin de böyle atlatır.
Eşin kaç günlüğüne gelmiştir, şimdi karantinada dolayı kaç gün kalacak ?

sersum canim cok cok gecmis olsun insallah esin de ayni sekilde hafif atlatir ve bitip gider

Canım çok geçmiş olsun sıkıntısız geçsin inşallah

sersum canım çok geçmiş olsun . nasılsınız . hafif geçiriyorsunuz inşallah . haberlerini beilyoruz . merak ederiz .

Yarin kızımın dogum günü annemler de gelecek dogum gününe yaptim.Ilk yapışım bunu nasıl olmus diye yaptım eşim yedi
Nice mutlu yıllara kuzuna...Bugün de benim doğum günüm..
sersum canim nasilsiniz karantina devam mi esin nasil oldu i sallah hafif atlatiyordur
Çok şükür iyiyiz..
iyiler . ama zorlandılar ikinci ağır geçti. ateş öksürük . ağrı.
nefes almada doyurucu nefesi alamadı bi süre . şimdi daha iyi.
2. ağır geçiyor diyorlar ..

Selam canlar..
Allahıma şükürler olsun eşim de biz de iyiyiz..Bugün karantina son günü.Eşim pazar gecesi yola çıkacak..Neyse ki hafif geçti ve 1 hafta fazladan bizimle kaldı..Orada olsaydı yurtta bakımsız benim aklım onda çok kötü olacaktı..Her şeyde vardır bir hayır..Bende sırt ağrısı vardı sadece..Pazartesi test yaptırıp öyle işe gideceğim.İnşallah kızım da ben de negtif çıkarız..
Bugün ayrıca tartıldım bildirim de yapayım..Bu arada diyetisyenim tartı günümü cumartesi yaptı 10 gündür izinliyim ve serbest yiyorum bu arada..Karantina falan çok aldım sanmıştım ama şükür

Kilo bildirimi
rumuz:sersum
diyetiyetisyen kontrolünde
başlangıç kilo:91,9kg
baş.tarihi:11 Eylül
geçen hafta:82,1 kg
bu hafta:82,7 kg
fark:+600 gr buna da şükür
Toplam fark:9,2 kg

Kızımla eşim çiçek almışlar bonsai çok seviyordum..

46 oldum bu arada 46'lık oldum

Doğum günün kutlu olsun canim .

Sevdiklerinle nicee yıllara

Canım çok geçmiş olsun inşallah hafif atlatmışsınızdır çok zor bir dönem
Eşin için de Allah kavuştursun tekrar canım
Doğum günün kutlu olsun Allah sağlıklı mutlu yaşlar versin sevdiklerinle

Ooo doğum günün kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…