Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Dün aşımı oldum..Çok şükür hiçbir yan etkisi olmadı..Darısı başınıza inşallah
Ablam da bugün olmuş canim.
Aslında emziriyor, 1 yaşında çocuk. Ama şimdi olmasa, en son grupla olması gerekiyordu.o da aylar sonra olacağı için, son gün gidip olmuş artık.

Ödemliyim şuan cnm ama size yetişmem biraz zaman alıcak olsun başlamak bitirmenin yarısıdır 90
Canim Allah kabul etsin

Bulgursuz olmasini daha cok sevdim cnm bulgur dokunuyor bana

Hayirli olsun cnim insallah asi bitirir artik su durumu
Amin cnm
Dün kızımın doğum günüydü.
Bende akşam pasta yemek için, akşam yemeği olarak kabak yogurtladim yedim. Akşam da ince bir dilim pasta yedim.
İyiki doğmuş prenses nice mutlu senelere inşallah benim oğlanında 10 undaydı (hamilelik arkadaşıydık hatırlarsan)

Evet canim
Onun da geçmiş doğum günü kutlu olsun. .
Bizim kız bu sene doğum gününe çok merekliydi. Aylar önce gün saymaya başladı. Hediye istedi , ilk defa doğum günü hediyesi aldık ona.

Dün de eşim nibetciydi, akşam o işe gitmeden onla bir pasta üfleme yaptık. Akşam da 2 komşumla Corona sürecinde görüşmeye devam ediyoruz. Onlar geldi, coxular için eğlenceli bir kutlama oldu.

Artık farkediyorlar maşallah ne çabukta büyüdüler
Evde nasıl etkinlikler yapıyorsunuz günde 1 etkinlik (kesme, yapıştırma, boyama) yetmiyor çok canı sıkılıyor gel markete gidelim diyorum dışarı bile çıkmak istemiyor. TV, tablete bağlandı üzülüyorum

Canim Allah kabul etsin

Bulgursuz olmasini daha cok sevdim cnm bulgur dokunuyor bana

Hayirli olsun cnim insallah asi bitirir artik su durumu
Evet canım bulgursuz olması şişirmiyor insanı...
Sağolasın ..Bitsin artık inşallah
Çok güzel gözüküyor afiyet olsun..
Şifa olsun canim inşallah
Aminn canımm
Bende akşam pasta yemek için, akşam yemeği olarak kabak yogurtladim yedim. Akşam da ince bir dilim pasta yedim.
Bugün de benim kızçemin doğum günüsüüü...Nice mutlu sağlıklı yılları olsun inşallah kuzunun
Ablam da bugün olmuş canim.
Aslında emziriyor, 1 yaşında çocuk. Ama şimdi olmasa, en son grupla olması gerekiyordu.o da aylar sonra olacağı için, son gün gidip olmuş artık.
Şifa olsun ona da inşallah canım..Büyümüş artık bebiş bence iyi yapmış..
Ödemliyim şuan cnm ama size yetişmem biraz zaman alıcak olsun başlamak bitirmenin yarısıdır 90
Amin cnm

İyiki doğmuş prenses nice mutlu senelere inşallah benim oğlanında 10 undaydı (hamilelik arkadaşıydık hatırlarsan)
Olsun canım ben de ficansa yetişemiyorum onun meto hızlı maşallah ..Biz yavaştan yavaştan veririz
Senin oğluşunun da geçmiş doğum günü kutlu olsun...

Benim de bugün kızçemin doğum günü..21 oldu maşallah..Onu arkadaşıyla buluşacağı yere götürdüm..Az sonra alacağım..
Babası orkide aldı ben de macarone çok sever bir küçük kutu yaptırdım..Hediyesini çok önceden almıştık şimdi bunlarla idare edecek..

Canım her gün canlı dersi oluyor
Eba da etkinlikler gönderiyor ona bakıyor.
Ebanin içinde videolar var, ülkeleri tanıyalım, sayılar... Felan diye onlara bakıyor.

Biz 3 komşu görüşüyoruz birbirimize gidip geliyoruz çocuklar için, onlardan birine gidiyor yada onlar geliyor, TV tablette var tabi öyle zaman geçiyor.

Bir de öğretmen her hafta etkinlikle hazırlıyor, cuma günleri onları gidip alıyoruz. Onları yapıyor.

2 hafta öncesine kadar her gün dışarı da çıkıyorduk. Sitenin bahçesi yada yakınımızda küçük bir gol var, orada yürümeye. 2 haftadır çok soğudu hava. Bugün -16

Maşallah canım. İyiki doğmuş. Rabbim sagkikli mutlu uzun ömür nasip etsin

Kahvaltı
Çökelek ve lorlu 1 yumurtalı omlet
1 salam
1 dilim ekmek
Az bal kaymak

Ara
1 greyfurt
1 gunkurusu
2 form buskuvi

Akşam
1 kase tarhana çorbası (Kahramanmaraş'in yarmalı olan )
1 tavuk but haşlama
Küçük bir patates

Ve günü kapattım 6 da. Bundan sonra yeşilçay kahve

İnşallah cnm
Ooo maşallah siz baya aktifsiniz bizim hocanın bebeği var kendine göre canlı ders yapıyor haftada 2-3 ebayada giriyordu şu ara unuttuk

Canim minigin dogum gunu kutlu olsun masallah ne guzel buyuyor iyiki de yemissin pastayi ozel gunler kacmamali, bu arada eksi 16 nedir yaaaa
Kizzz siz nasil hamilelik arkadasi oluyorsunuz safranla ben bile hatirlamiuorum onun dogumunu geldigimde kizi vardi buraya
Ahh cnim senin de kizinin dogum gunu kutlu olsin, ben 21 in sonunda evlenmistim simdi senin kizin ne kadar kucuk geliyor degil mi sana ben de boyle yazinca ne erken evlenmisim dedim

Sabah bikac zeytin yeim yesillik domates ustune zeyyinyagi bir de balkan coregi almistim ondan yedim bir dilim peynir ile degisik seyler alip yemegi seviyorum farkettim ki
Oglen kahve ile bikac kare cikolata azcik cevizlik sucuk bi dilim ekmek kuru domates ile
Aksam peynirli feslegenli makarna ve 1 adet vegan kofte

Canım pamuk aynı tarihlerde hamileydik yani dedi
Ben burada 2015 Ocak anneleri grubundaydim hamileyken. O zaman pamuk var mıydı bilmiyorum.

İnşallah sersumum
Günaydın canlar.....

Dün akşam

Eki Görüntüle 2764214

Mercimek mantısı yaptım güzeldi

Bu sabah

Eki Görüntüle 2764217
Afiyet olsun mercimek mantısını soracaktım ama öğrendim diğer sayfada
Dün aşımı oldum..Çok şükür hiçbir yan etkisi olmadı..Darısı başınıza inşallah

Darısı bize canım kızının doğum gününü de kutlarım nice sağlıklı yaşlara
Canım senin de kızının doğum günü kutlu olsun nice sağlıklı yıllara

Sabah Kahvaltım :
2 Kaşık labne peynir, salatalık, domates, biber 1tatlı kaşığı reçel ve çok açık çay...

Ara öğün ise:
1 kuru incir :)

Diyetisten eşliğinde gidiyorum ben bu arada
Normalde Pazartesi tartılma günü ama burda Cuma dan Cumaya biraz tuhaf olacak :)
Bakalım hedefe bir an önce ulaşabilmemiz dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…