Canım ya 2 liste tut, bir diyetisyen bir bura için, ya da diyetisyen tartini her hafta buraya yazSabah Kahvaltım :
2 Kaşık labne peynir, salatalık, domates, biber 1tatlı kaşığı reçel ve çok açık çay...
Ara öğün ise:
1 kuru incir :)
Diyetisten eşliğinde gidiyorum ben bu arada
Normalde Pazartesi tartılma günü ama burda Cuma dan Cumaya biraz tuhaf olacak :)
Bakalım hedefe bir an önce ulaşabilmemiz dileğiyle
Aynı hamilelik grubundaydık cnm nickim farklıydı o zamanCanim minigin dogum gunu kutlu olsun masallah ne guzel buyuyor iyiki de yemissin pastayi ozel gunler kacmamali, bu arada eksi 16 nedir yaaaa
Kizzz siz nasil hamilelik arkadasi oluyorsunuz safranla ben bile hatirlamiuorum onun dogumunu geldigimde kizi vardi buraya
Ahh cnim senin de kizinin dogum gunu kutlu olsin, ben 21 in sonunda evlenmistim simdi senin kizin ne kadar kucuk geliyor degil mi sana ben de boyle yazinca ne erken evlenmisim dedim
Bende o gruptaydım cnm oradan tanıyorum seni buradaki gibi samimi değildik tabii nickimi değiştirdim hatırlamıyorum aylin miydiCanım pamuk aynı tarihlerde hamileydik yani dedi
Ben burada 2015 Ocak anneleri grubundaydim hamileyken. O zaman pamuk var mıydı bilmiyorum.
79.1 ile başlamıştım 2 hafta 76.3 idim bu pazartesiCanım ya 2 liste tut, bir diyetisyen bir bura için, ya da diyetisyen tartini her hafta buraya yaz
Kaç kilo ile başladın diyetisyene bu arada ?
Tamam canım bunu daha önce söylemiştin. Şimdi hatırladım.aAynı hamilelik grubundaydık cnm nickim farklıydı o zaman
Bende o gruptaydım cnm oradan tanıyorum seni buradaki gibi samimi değildik tabii nickimi değiştirdim hatırlamıyorum aylin miydineydi
79.1 ile başlamıştım 2 hafta 76.3 idim bu pazartesi
aramızda emziren anne olup diyet yapan var mı :)
aaaa bende 60-62 civarı ile hamile kaldım sanırım tam olarak bilmiyorum
Yeşil çay içiyor musun canim ?dışarda olduğum için ara öğün yapamadım ama
akşam 8 kaşık kuru fasulye ve salata 1 dilim tam buğday ekmek
ve akşamki ara öğün 7 gr sütlü çikolata 2 tam ceviz tarçınlı süt
sıkıntı şu ki vücudum biraz ödemli ve malesef kabızlık sorunum var nasıl çözeceğim bu ikisini bilmiyorum...
Sağol canım..Ayy küçük gelmez miii ben de nişanlıydım 21 yaşında..Canim minigin dogum gunu kutlu olsun masallah ne guzel buyuyor iyiki de yemissin pastayi ozel gunler kacmamali, bu arada eksi 16 nedir yaaaa
Kizzz siz nasil hamilelik arkadasi oluyorsunuz safranla ben bile hatirlamiuorum onun dogumunu geldigimde kizi vardi buraya
Ahh cnim senin de kizinin dogum gunu kutlu olsin, ben 21 in sonunda evlenmistim simdi senin kizin ne kadar kucuk geliyor degil mi sana ben de boyle yazinca ne erken evlenmisim dedim
Ayy evet nerelerde bu hatunn...@demirleke canim nelerdesin yine yoksun kossss bak koss vegan kofte buldum cokkk lezzetli kossss
Sağol canımİnşallah sersumum
Afiyet olsun mercimek mantısını soracaktım ama öğrendim diğer sayfada
Darısı bize canım kızının doğum gününü de kutlarım nice sağlıklı yaşlara
Canım senin de kızının doğum günü kutlu olsun nice sağlıklı yıllara
kefir içebilirsin canım sağlıklı ve bağırsakları çalıştırıyor..dışarda olduğum için ara öğün yapamadım ama
akşam 8 kaşık kuru fasulye ve salata 1 dilim tam buğday ekmek
ve akşamki ara öğün 7 gr sütlü çikolata 2 tam ceviz tarçınlı süt
sıkıntı şu ki vücudum biraz ödemli ve malesef kabızlık sorunum var nasıl çözeceğim bu ikisini bilmiyorum...
Canım günaydın...Biz kendimizi biliyoruz moral bozmak yok devam...Benim de meto ne kadar yavaş biliyorsun.Kahvaltı da yaptım
1 haşlanmış yumurta, zeytin, peynir, avuç içi kadar börek, çay
Birazdan spor yapıcam ve hiç kilo vermemişim tecrübeliyim bu konuda ilk zamanlar kilo veremiyorum bu direniş yaklaşık 2 hafta sürüyor
Sırt ağrılarım çoktu geçen günlerde sosyal hayatımı olumsuz etkiliyor du spora devam ettikçe azaldı mezura mı bulamadım ölçüde alıcam ama arayım bugün
Ben de sizi özledim
Üzme kendini alt bacak çalışman lazım baya bir yakmalısın ordaki yağları sızlamalı deyim yerindeyseRumuz safransari
Başlangıç 62.8
Geçen hafta 60.4
Bu hafta 59.7
Fark -700 Gr
Kendime sözüm vardı. 60 zincirini kırınca kıyafet alacağım diye. Hafta içi 59 lari gördüğüm için 3 parça kıyafet sipariş verdim
3 unu de üst sipariş verdim. Çünkü alt bedenim çok muallak
3 kilo verdim 2 ayda ama incelme hiç yok gibi. Ölçümü almamıştım, kıyafetlerde de hiç farketmiyor
Kısss gizli takipçiii gel işte böyle arada çok özletmeeeeBen de sizi özledim
Ara sıra gelip gizli gizli okuyorum. İtiraf.com
Bugün tartı günü hepinize bol şans
Bunu kutlamalıyısssssssssssRumuz safransari
Başlangıç 62.8
Geçen hafta 60.4
Bu hafta 59.7
Fark -700 Gr
Kendime sözüm vardı. 60 zincirini kırınca kıyafet alacağım diye. Hafta içi 59 lari gördüğüm için 3 parça kıyafet sipariş verdim
3 unu de üst sipariş verdim. Çünkü alt bedenim çok muallak
3 kilo verdim 2 ayda ama incelme hiç yok gibi. Ölçümü almamıştım, kıyafetlerde de hiç farketmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?