Yeşil çay tüketebilir miyim bilmiyorum açıkçası emzirdiğim için rezene içiyorum...Yeşil çay içiyor musun canim ?
Sabahları aç karına kayisi kurusu ye. Ara öğünlerde kefir ekle, kabızlığa iyi gelir bunlar
Kefir çok mantıklı çok denedim ama etki etmedi sanki diyeceğim de 1-2 akşam içmekle olmaz sanırımSağol canım..Ayy küçük gelmez miii ben de nişanlıydım 21 yaşında..Ama şimdiki nesil geç evlenecek mecbur..okullar uzun eğitim iş bulma falan ..Aman ne kadar bizimle olsa kardır...
Ayy evet nerelerde bu hatunn...
Sağol canım
..Mercimek mantısı çok güzel tavsiye ederim..
kefir içebilirsin canım sağlıklı ve bağırsakları çalıştırıyor..
Evet canım sütü de artırır düzenli içmelisin...Sana migrostan şu markayı öneririm ya da evde yapılan doğal olanı..Yeşil çay tüketebilir miyim bilmiyorum açıkçası emzirdiğim için rezene içiyorum...
Bir de diyetisyenimin sabah verdiği bir su var onu içiyorum, elma-limon-karanfil bir gece suda bekliyor...
Kefir çok mantıklı çok denedim ama etki etmedi sanki diyeceğim de 1-2 akşam içmekle olmaz sanırım
biraz daha düzenli içim, hem süt içinde faydalı kefir..
Tebrikler canım...devam devammmRumuz Aytenazmi
Başlangıç 8 Ocak 2021
Başlangıç kilo 62.4
Bu hafta 61.5
Fark 900 Gr
Kolojen başladm 3 gün oldu inşallah iyi gelecek
Dengeli beslenince onlara gerek kalmıyor bence bol su içmeliEvet canım sütü de artırır düzenli içmelisin...Sana migrostan şu markayı öneririm ya da evde yapılan doğal olanı..
Migros Sanal Market | Online Market Alışverişi
Geniş ürün yelpazesi, en uygun fiyatlı ürünleri ve aynı gün teslimat fırsatıyla online market alışverişinizde Migros Sanal Market size iyi gelecek!www.migros.com.tr
Hazır satılanlarda En çok faydalı bakteri içeren.. Sanırım süleyman demirel üniversitesinde üretilmiş.Dr arkadaşım önermişti ben hep onu alırım...
Bir kaçarsın iki kaçarsın sonunda yakalanırsın bakmıştım sana geçen hafta lakin sanki cezalıydın bana mı öyle geldiBen de sizi özledim
Ara sıra gelip gizli gizli okuyorum. İtiraf.com
Bugün tartı günü hepinize bol şans
Okadar daha yedim dün hatta bulgurlu falanTebrikler canım...devam devammm
geldim canım. sağlıklı diyetlerimiz, sağlıklı günlerimiz olsunBen de aynı şekilde yeni geldim ve çok özlemişim,sen de gel inşallah
Hoşgeldin canım...ne iyi ettin özlemiştik
Oluyor hepimizde öyle dönemler ...Gönül bağımız hiç bitmesin
oo süper ya çok teşekkür ederim... ilk sanal market alışverişinde ekleyeyim sepetimeEvet canım sütü de artırır düzenli içmelisin...Sana migrostan şu markayı öneririm ya da evde yapılan doğal olanı..
Migros Sanal Market | Online Market Alışverişi
Geniş ürün yelpazesi, en uygun fiyatlı ürünleri ve aynı gün teslimat fırsatıyla online market alışverişinizde Migros Sanal Market size iyi gelecek!www.migros.com.tr
Hazır satılanlarda En çok faydalı bakteri içeren.. Sanırım süleyman demirel üniversitesinde üretilmiş.Dr arkadaşım önermişti ben hep onu alırım...
canım genellikle dengeli besleniyorum zatenDengeli beslenince onlara gerek kalmıyor bence bol su içmeli
Kayısı çok iyi geliyor kahvaltıda ekle ikigünde etkiler merak etmeoo süper ya çok teşekkür ederim... ilk sanal market alışverişinde ekleyeyim sepetime
canım genellikle dengeli besleniyorum zaten
hele su emzirdiğim için günde 2.5 - 3 Lt içiyorum fakat her gün çıkamıyorum yine de
Su bende çok fayda etmiyor sanki
evet düzelmez ise 2 kaşık yulaf, 1 ç.b. süt ve kuru kayısı lapa yapabilir bir ara öğün yerine yiyebilirsin demişti diyetisyenimKayısı çok iyi geliyor kahvaltıda ekle ikigünde etkiler merak etme
Bakkk safrancim ayni gruptaymissiniz sizi gidi sizilerAynı hamilelik grubundaydık cnm nickim farklıydı o zaman
Bende o gruptaydım cnm oradan tanıyorum seni buradaki gibi samimi değildik tabii nickimi değiştirdim hatırlamıyorum aylin miydineydi
Nadal var ama emziriyor mu ki79.1 ile başlamıştım 2 hafta 76.3 idim bu pazartesi
aramızda emziren anne olup diyet yapan var mı :)
Bravo harikasin cnmmmmNadal Rumuz safransari
Başlangıç 62.8
Geçen hafta 60.4
Bu hafta 59.7
Fark -700 Gr
Kendime sözüm vardı. 60 zincirini kırınca kıyafet alacağım diye. Hafta içi 59 lari gördüğüm için 3 parça kıyafet sipariş verdim
3 unu de üst sipariş verdim. Çünkü alt bedenim çok muallak
3 kilo verdim 2 ayda ama incelme hiç yok gibi. Ölçümü almamıştım, kıyafetlerde de hiç farketmiyor
Canım tuvalete çıkma sorunu bende de var. Günlük tuvalete çıkmıyorum.oo süper ya çok teşekkür ederim... ilk sanal market alışverişinde ekleyeyim sepetime
canım genellikle dengeli besleniyorum zaten
hele su emzirdiğim için günde 2.5 - 3 Lt içiyorum fakat her gün çıkamıyorum yine de
Su bende çok fayda etmiyor sanki
Bem de sersum paylasti mi diye baktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?