- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Yarisini dun yemistim canimEvet hep birlikte çabalıyoruz gerçekten güzel
Nerde yaşıyorsun diyecektim ama erzurummuş:)
Canım zaten az yiyorsun yapmana gerek yok zaten. 1,5 yemiştin sabah, yarısı ne oldu merak ettim hatta :))
Hayallerimdeki beslenme şekli bu aslında. Yani seni diyorum :) hiç yememek ya da 10 tane tartolet yemek değilYarisini dun yemistim canimhayalcim menuler cok guzel masallah hic bozulmasin insallah, diyet yapmaya yeniden karar verdigin gun mideni nasil kuculttun canim ertesi gun falan zor oldu mu, suan alismitir belki ama
Evet canim hepimizin o sekilde cok fazla duygusal yememiz var aslinda, beni de biliyorsun ya hep ya hic seklinde takiliyordum psikologa kadar sonradan oturdu bu sekilde yavas gitti ama ilk kez geri gelmedi senden ovgüyü alınca mutlu oldum bak hemen yazdımHayallerimdeki beslenme şekli bu aslında. Yani seni diyorum :) hiç yememek ya da 10 tane tartolet yemek değilBak yarım yedim bıraktım diyorsun. Kalıcı olan beslenme şekli bu zaten. Benimki ömür boyu yapılmaz. Akşam yemeğini 16.30’da yemişim düşün :)) ömür boyu yapılacak şey değil.
İlk zaman nasıl oldu aslında hatırlamıyorummuhtemelen zorluğa değil motivasyonuma odaklandım. Çünkü illa ki zor olmuştur. Şu anda evet alıştım. Hatta haftasonu ataklardan sonra tekrar az yiyeceğime inanıyordum. Çünkü aşırı rahatsız oldum. Yani açlık beni mutlu ve huzurlu hissettiriyor. Ve yemelerimin çoğu fiziksel ihtiyaçtan çok duygusal kaynaklı.
Canım senin kilo vermeye ihtiyacın yok ki. Ayrıca psikologla çok yol aldın bu harika bir şey. Bizim çözümümüz diyette değil biliyorsun, meseleyi kökten halletmek lazım. Sen bu konuda övgüyü sonuna kadar hak ediyorsun canımEvet canim hepimizin o sekilde cok fazla duygusal yememiz var aslinda, beni de biliyorsun ya hep ya hic seklinde takiliyordum psikologa kadar sonradan oturdu bu sekilde yavas gitti ama ilk kez geri gelmedi senden ovgüyü alınca mutlu oldum bak hemen yazdımama senin yemedigin zamanlarin cok guzel masallah menulerin bu kadar azaltamiyorum ben
İçli koftene özendimMenüm
Kahvaltı
1 yumurtalı peynirli omlet
Yeşillik
Ara
Neskafe
Akşam
1 kase tarhana çorbası
2 haşlanmış içli köfte
2 kaşık yoğurt
Salata
Şimdi yürüyüşe çıkacağım inşallah.
Canım bende buraya menü bdirimi yapacam diye dikkat ediyorum. Bu diyetisyen olduğunda daha dikkatliyim ama buraya yazmakta frenliyor beni.Hayallerimdeki beslenme şekli bu aslında. Yani seni diyorum :) hiç yememek ya da 10 tane tartolet yemek değilBak yarım yedim bıraktım diyorsun. Kalıcı olan beslenme şekli bu zaten. Benimki ömür boyu yapılmaz. Akşam yemeğini 16.30’da yemişim düşün :)) ömür boyu yapılacak şey değil.
İlk zaman nasıl oldu aslında hatırlamıyorummuhtemelen zorluğa değil motivasyonuma odaklandım. Çünkü illa ki zor olmuştur. Şu anda evet alıştım. Hatta haftasonu ataklardan sonra tekrar az yiyeceğime inanıyordum. Çünkü aşırı rahatsız oldum. Yani açlık beni mutlu ve huzurlu hissettiriyor. Ve yemelerimin çoğu fiziksel ihtiyaçtan çok duygusal kaynaklı.
Canım senin kilo vermeye ihtiyacın yok ki. Ayrıca psikologla çok yol aldın bu harika bir şey. Bizim çözümümüz diyette değil biliyorsun, meseleyi kökten halletmek lazım. Sen bu konuda övgüyü sonuna kadar hak ediyorsun canım
Bende diyet ve açliktan nefret ediyorum safrancim en acik sekilde bu yani ama cok toklugu da sevmiyorum hic, peki wskiye gore kuculmuyor mu mide, senin menuler co guzel son zamanlarda zaten daha fazla kıssan yeme atagı gelirCanım bende buraya menü bdirimi yapacam diye dikkat ediyorum. Bu diyetisyen olduğunda daha dikkatliyim ama buraya yazmakta frenliyor beni.
Yaptığım şey hayat boyu sürecek birşey değil, çünkü midem kuculmuyor, aç yaşıyorum
Ondan 2 ileri bir geri durumum hayatım boyunca devam edecek gibi.
Oo hamarat hatun, kendin yapacaksın ne güzel.İçli koftene özendim
Buzluktan kıyma çıkardım, yarın yapmak için
Tartıdan bir gece önce bulgur yemem iyi olmayacak
Sevdiğim çorbadan yapıp, köfteyi 2 ile sinirlayabilirim inşallah.
Ay ben de buraya yazıyorum diye frenliyorum:)) öyle koca bir öğün değil de mesela ağzıma bir şey atacağım atmıyorum. Burda alt alta yazınca çok görünüyor diyeCanım bende buraya menü bdirimi yapacam diye dikkat ediyorum. Bu diyetisyen olduğunda daha dikkatliyim ama buraya yazmakta frenliyor beni.
Yaptığım şey hayat boyu sürecek birşey değil, çünkü midem kuculmuyor, aç yaşıyorum
Evet canım katılıyorum. Zaten çok çok azalttı daha ne kadar azalabilir. Bu defa ataklar başlıyor doğru.şımardım
Bende diyet ve açliktan nefret ediyorum safrancim en acik sekilde bu yani ama cok toklugu da sevmiyorum hic, peki wskiye gore kuculmuyor mu mide, senin menuler co guzel son zamanlarda zaten daha fazla kıssan yeme atagı gelir
içimden yıllardır gelmedi yemek :))) zorlayamıyorum valla yaaYok canim artik hicbirsey yapmak ostemiyorum hayalcim zamaninda cok yaptigimdam heralde, hazir aldim
Bn de tuketmiyorum cnm bikac aydir vejeteryan oldum, icinden gelmiyorsa yeme
Erzurum da fenadir valla
geçmiş olsun canım şifa bulursun insaallah dikkat etgünaydın arkadaşlarım
bu hafta sağlık sorunlarıyla geçti, devam ediyor.
yediklerime çok dikkat edemesem de abartmamaya çalışıyorum.
pilav yiyorum mesela ama asla abur cubur yemiyorum
Canım cuma yapsaydın keşkeİçli koftene özendim
Buzluktan kıyma çıkardım, yarın yapmak için
Tartıdan bir gece önce bulgur yemem iyi olmayacak
Sevdiğim çorbadan yapıp, köfteyi 2 ile sinirlayabilirim inşallah.
İşte birşeyler frenleyince oluyor.Canım bende buraya menü bdirimi yapacam diye dikkat ediyorum. Bu diyetisyen olduğunda daha dikkatliyim ama buraya yazmakta frenliyor beni.
Geçmiş olsun dikkat et kendinegünaydın arkadaşlarım
Ahh bu eşlerhayırlı sabahlar bu akşamı da güzel atlatırsam mikemmel olacak ama akşama eşim börek yiyelim dedii ağlıcammmmm((
Geçmiş olsun canim. Şimdi nasılsın ?günaydın arkadaşlarım
Canım salatada mercimek kaç kaşık oluyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?