Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım peki pisirebiliyor musun ?
Akşam yemeklerinde ne yapıyorsun, hep sebzze baklagil mi ?

Canım peki pisirebiliyor musun ?
Akşam yemeklerinde ne yapıyorsun, hep sebzze baklagil mi ?
köfte kıymalı yemek onalrı yaparım tavuk falan kurban etini bir pişiremem kavurma falan birde tavuk derisinden bazen midem kalkıyor tövbe tövbe nimete de böyle denmez ama öyle yanii ama yaparım yanii hep sebze baklagil olmaz etli yemek yapmadım hiç mesela :))) kızartmalı fırında etli yaptım sadece

Ben yürüyüşe gider
Bende karda buzda kıza dükkana kadar gittim yumurta makarna falan aldm ben başka yemek yapınca eşime makarna yapıyorum zaten bayılarak yiyorebaska yemek olması şart değil kan ter içinde kaldm 12 kilo kız aldıklarım derken kollarımda koptu

Hay maşallah kızz bel fıtığı olursun 12 kilo taşıma yürüsün cadı

Ben yürüyüşe gider
Bende karda buzda kıza dükkana kadar gittim yumurta makarna falan aldm ben başka yemek yapınca eşime makarna yapıyorum zaten bayılarak yiyorebaska yemek olması şart değil kan ter içinde kaldm 12 kilo kız aldıklarım derken
Hay maşallah kızz bel fıtığı olursun 12 kilo taşıma yürüsün cadı
Yerler hep buz birde astranot tulumu giydirdim Erzurum malum heryer buz şimdiye kadar olmadıysam fıtık olmam herhalde memelekete nerdeyse çocuk denecek yaştan beri sırtta yük tasımaca çuvalla fındık tasımaca ooo

Sonradan çıkar acısııı..Bir kronik fıtık hastası olarak gençken kollamayınca çok fena oluyor sonradan..Sen yine de elinden geldiğince dikkat et canım..Çok fena oluyor acısı..Çeken bilir

Sonradan çıkar acısııı..Bir kronik fıtık hastası olarak gençken kollamayınca çok fena oluyor sonradan..Sen yine de elinden geldiğince dikkat et canım..Çok fena oluyor acısı..Çeken bilir
Geçmiş olsun canım benimde fıtık oomasada küçükken o ağır kaldırmalar kemik aralanması yapmış büyük ninem felç olmuştu lavaboya sırtından kaldırıp götürüyorsun ozamandan kalma daha 14 yaslarındaydım ama bize hiç acımadılar şuan da kendimize acımıyoruz

Sağol canım..Sana da geçmiş olsun.Yaş ilerledikçe özellikle 40 tan sonra ağrılar acılar artıyor..Malum kadınlarda kemik erimesi de çok görülüyor..Dikkat etmeli..Yaşlılıkta çok çekeriz yoksa..Ben en başta bu kilodan fıtık yüzünden kurtulmak istiyorum..İnşallah başarıcam bu sefer...

İnşallah hep beraber incelip küçülücez

Afiyet olsun canım. Sen mi yaptın bayılırım tartolete
Yok canim artik hicbirsey yapmak ostemiyorum hayalcim zamaninda cok yaptigimdam heralde, hazir aldim
Bn de tuketmiyorum cnm bikac aydir vejeteryan oldum, icinden gelmiyorsa yeme
Erzurum da fenadir valla

İnşallah canim.

Yok canim artik hicbirsey yapmak ostemiyorum hayalcim zamaninda cok yaptigimdam heralde, hazir aldim

Erzurum da fenadir valla
Ada canim senin yüzünden kaç gündür çok sorguluyorum kendimi.
Adanın vejeteryan olduğunu nasıl farketmedem,
Çok dikkatsizlim, yoksa bende unutkanlık mi başladı diye soruyorum kendime.
Hatta ada vejeteryan ise ona Adanalı ile evli olmak bir vejeteryan için nasıl bir duygu diye sormam gerekirdi, bunu sordum mu acaba diyorum.

Meğer bir kaç aydırmis

Kahvaltim

1 yumurtalı menemen
1 dilim ekmek
Tulum peyniri

Ara
1 elma
1 portakal
2 kepekli bisküvi

Akşam
3 kaşık yeşil mercimek ile salata
Biraz et

Şimdi de Türk kahvesi iciyorum. Yanında bir kare bitter

Sağol cicim

Hadi hayırlısı

Öyle deme öyle demee iyi gidiyorsun buradasın çabalıyorsun..

Sağol canımmm

Afiyet olsun canım..

Ben de bayılırım ben de

Gayett başarılı
Evet hep birlikte çabalıyoruz gerçekten güzel
Nerde yaşıyorsun diyecektim ama erzurummuş:)

Erzurum da fenadir valla
Canım zaten az yiyorsun yapmana gerek yok zaten. 1,5 yemiştin sabah, yarısı ne oldu merak ettim hatta :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…