- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.433
- 798
Canım peki pisirebiliyor musun ?balık az az yemeye çalışıyorum köfte bir iki denedim ama yok gitmiyor midem kaldırmıyor tavuk hiç yemiyorum et kurban eti hiç tüketmedim
maalesef zor yanii kendimide zorluyorum ama yok yani almıyor
sağol canımss sayende
köfte kıymalı yemek onalrı yaparım tavuk falan kurban etini bir pişiremem kavurma falan birde tavuk derisinden bazen midem kalkıyor tövbe tövbe nimete de böyle denmez ama öyle yanii ama yaparım yanii hep sebze baklagil olmaz etli yemek yapmadım hiç mesela :))) kızartmalı fırında etli yaptım sadeceCanım peki pisirebiliyor musun ?
Akşam yemeklerinde ne yapıyorsun, hep sebzze baklagil mi ?
Bende karda buzda kıza dükkana kadar gittim yumurta makarna falan aldm ben başka yemek yapınca eşime makarna yapıyorum zaten bayılarak yiyorebaska yemek olması şart değilBen yürüyüşe gider
Hay maşallah kızz bel fıtığı olursun 12 kilo taşıma yürüsün cadıBende karda buzda kıza dükkana kadar gittim yumurta makarna falan aldm ben başka yemek yapınca eşime makarna yapıyorum zaten bayılarak yiyorebaska yemek olması şart değilkan ter içinde kaldm 12 kilo kız aldıklarım derken kollarımda koptu
Bende karda buzda kıza dükkana kadar gittim yumurta makarna falan aldm ben başka yemek yapınca eşime makarna yapıyorum zaten bayılarak yiyorebaska yemek olması şart değilBen yürüyüşe gider
Yerler hep buz birde astranot tulumu giydirdim Erzurum malum heryer buzHay maşallah kızz bel fıtığı olursun 12 kilo taşıma yürüsün cadı
Ne güzelmiş canim bu program. İsmi ne programın ?
Samsung health canımNe güzelmiş canim bu program. İsmi ne programın ?
Sonradan çıkar acısııı..Bir kronik fıtık hastası olarak gençken kollamayınca çok fena oluyor sonradan..Sen yine de elinden geldiğince dikkat et canım..Çok fena oluyor acısı..Çeken bilirBende karda buzda kıza dükkana kadar gittim yumurta makarna falan aldm ben başka yemek yapınca eşime makarna yapıyorum zaten bayılarak yiyorebaska yemek olması şart değilkan ter içinde kaldm 12 kilo kız aldıklarım derken
Yerler hep buz birde astranot tulumu giydirdim Erzurum malum heryer buzşimdiye kadar olmadıysam fıtık olmam herhalde memelekete nerdeyse çocuk denecek yaştan beri sırtta yük tasımaca çuvalla fındık tasımaca ooo
Geçmiş olsun canım benimde fıtık oomasada küçükken o ağır kaldırmalar kemik aralanması yapmış büyük ninem felç olmuştu lavaboya sırtından kaldırıp götürüyorsun ozamandan kalma daha 14 yaslarındaydım ama bize hiç acımadılarSonradan çıkar acısııı..Bir kronik fıtık hastası olarak gençken kollamayınca çok fena oluyor sonradan..Sen yine de elinden geldiğince dikkat et canım..Çok fena oluyor acısı..Çeken bilir
Sağol canım..Sana da geçmiş olsun.Yaş ilerledikçe özellikle 40 tan sonra ağrılar acılar artıyor..Malum kadınlarda kemik erimesi de çok görülüyor..Dikkat etmeli..Yaşlılıkta çok çekeriz yoksa..Ben en başta bu kilodan fıtık yüzünden kurtulmak istiyorum..İnşallah başarıcam bu sefer...Geçmiş olsun canım benimde fıtık oomasada küçükken o ağır kaldırmalar kemik aralanması yapmış büyük ninem felç olmuştu lavaboya sırtından kaldırıp götürüyorsun ozamandan kalma daha 14 yaslarındaydım ama bize hiç acımadılarşuan da kendimize acımıyoruz
İnşallah hep beraber incelip küçülücezSağol canım..Sana da geçmiş olsun.Yaş ilerledikçe özellikle 40 tan sonra ağrılar acılar artıyor..Malum kadınlarda kemik erimesi de çok görülüyor..Dikkat etmeli..Yaşlılıkta çok çekeriz yoksa..Ben en başta bu kilodan fıtık yüzünden kurtulmak istiyorum..İnşallah başarıcam bu sefer...
Yok canim artik hicbirsey yapmak ostemiyorum hayalcim zamaninda cok yaptigimdam heralde, hazir aldimAfiyet olsun canım. Sen mi yaptın bayılırım tartolete
Bn de tuketmiyorum cnm bikac aydir vejeteryan oldum, icinden gelmiyorsa yemebalık az az yemeye çalışıyorum köfte bir iki denedim ama yok gitmiyor midem kaldırmıyor tavuk hiç yemiyorum et kurban eti hiç tüketmedim
maalesef zor yanii kendimide zorluyorum ama yok yani almıyor
sağol canımss sayende
Erzurum da fenadir vallaBende karda buzda kıza dükkana kadar gittim yumurta makarna falan aldm ben başka yemek yapınca eşime makarna yapıyorum zaten bayılarak yiyorebaska yemek olması şart değilkan ter içinde kaldm 12 kilo kız aldıklarım derken
Yerler hep buz birde astranot tulumu giydirdim Erzurum malum heryer buzşimdiye kadar olmadıysam fıtık olmam herhalde memelekete nerdeyse çocuk denecek yaştan beri sırtta yük tasımaca çuvalla fındık tasımaca ooo
İnşallah canim.Sağol canım..Sana da geçmiş olsun.Yaş ilerledikçe özellikle 40 tan sonra ağrılar acılar artıyor..Malum kadınlarda kemik erimesi de çok görülüyor..Dikkat etmeli..Yaşlılıkta çok çekeriz yoksa..Ben en başta bu kilodan fıtık yüzünden kurtulmak istiyorum..İnşallah başarıcam bu sefer...
Ada canim senin yüzünden kaç gündür çok sorguluyorum kendimi.Yok canim artik hicbirsey yapmak ostemiyorum hayalcim zamaninda cok yaptigimdam heralde, hazir aldim
Bn de tuketmiyorum cnm bikac aydir vejeteryan oldum, icinden gelmiyorsa yeme
Erzurum da fenadir valla
Evet hep birlikte çabalıyoruz gerçekten güzelSağol cicim
Hadi hayırlısı
Öyle deme öyle demee iyi gidiyorsun buradasın çabalıyorsun..
Sağol canımmm
Afiyet olsun canım..
Ben de bayılırım ben de
Gayett başarılı
Nerde yaşıyorsun diyecektim ama erzurummuş:)Bende karda buzda kıza dükkana kadar gittim yumurta makarna falan aldm ben başka yemek yapınca eşime makarna yapıyorum zaten bayılarak yiyorebaska yemek olması şart değilkan ter içinde kaldm 12 kilo kız aldıklarım derken kollarımda koptu
Canım zaten az yiyorsun yapmana gerek yok zaten. 1,5 yemiştin sabah, yarısı ne oldu merak ettim hatta :))Yok canim artik hicbirsey yapmak ostemiyorum hayalcim zamaninda cok yaptigimdam heralde, hazir aldim
Bn de tuketmiyorum cnm bikac aydir vejeteryan oldum, icinden gelmiyorsa yeme
Erzurum da fenadir valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?