Canım vitamin eksikliği de vermeyi engelliyor mesela ben yoğurt yemezsem veremiyorum calsiyum değerlerim düşmüş tabi burde d vitaminikızlar gerçekten kendimden korkmaya başladım ben tamam egzersiz yapmıyoruz falan ama hapur hapurda yemiyourmm aşırı moralim bozuk
rumuz: okuyucuu
boy:1.61
ilk hedef:60
geçen hafta:63.9kg
bu hafta : 64,4 kg
fark: + 500 gr
hızla kilo alıyorum hızlaa ben anlamadım bu işten birşeyyemicem hiç birşey artık aç gezicemm
Rumuz: hayal hatun
Başlangıç tarihi: 22 ocak 2021
Başlangıç kilo: 60.8
Geçen hafta: 60.0
Bu hafta :59.3
Fark: -700 gram
Rumuz Aytenazmi
Başlangıç 8 Ocak
Başlangıç kilo 62.4
Geçen hafta tartılmayı unuttum başıma darbe almıştım iyi değildim
Bu hafta 61.4
Fark _1.0
Azda olsa mutlu oldum
Kolojen su tutuyormuş o nedenle ödem biraz fazla oluyor yinede güzel
MaşallahRumuz: hayal hatun
Bekliyorum
Haftasonu deli gibi yiyip hafta içi aç mı gezsemMaşallah
Demek hafta sonu kaçsa bile hafta içi toparlaniyormus
İNŞAALLAH CANIMCanım sakın morla bozma az yemeye devam et mutlaka düşecektir kilon. Bir de yarın sabah tekrar tartıl bakalım. Bazan günlük değişebiliyor belki bugün böyle oldu. Bir de yeşil çay iç ödem atarsın.
Canım seni tebrik ediyorum harikasın
BENİM DEĞERLERİM DÜŞÜK EVET MAALESEFCanım vitamin eksikliği de vermeyi engelliyor mesela ben yoğurt yemezsem veremiyorum calsiyum değerlerim düşmüş tabi burde d vitamini
55 olalım da, bir serbest gün yaparız haftadaHaftasonu deli gibi yiyip hafta içi aç mı gezsem
Cnim bozma moralini,.ilk evlenince hakkaten bir hormaon degisimi oluuor ama sen tedbirini al olmadindiyetisyene gidersin varsa imkanin duzene sokarsin kendini ama strest hakketen etkiliyorkızlar gerçekten kendimden korkmaya başladım ben tamam egzersiz yapmıyoruz falan ama hapur hapurda yemiyourmm aşırı moralim bozuk
rumuz: okuyucuu
boy:1.61
ilk hedef:60
geçen hafta:63.9kg
bu hafta : 64,4 kg
fark: + 500 gr
hızla kilo alıyorum hızlaa ben anlamadım bu işten birşeyyemicem hiç birşey artık aç gezicemm
Vayyyy masallah sana canimmRumuz sarfansari
Başlangıç 62.8
Geçen hafta 59.1
Bu hafta 58.9
Fark -200 gr
Uzme kendini kuzumgerçekten aşırı moralim bozulduu öyle yapıcam birşey yemeği düşünmüuorum bu akşam da düzceye gidiyoruz köy e eşimin bakalım nolacak
uff yaa zaten tepetaklak oldum evlendikten sonra üzerine birde korona oluncaay bilmiyorum cidden epey moralim bozuk
denicem canımm benim inşaallah sonuca ulaşırım
Bravossss harikaaaasRumuz: hayal hatun
Hayirrrrrrrrrrrr, az az ye canm gidiyorkem gitsin kilocuklarHaftasonu deli gibi yiyip hafta içi aç mı gezsem
Nadal annesinin yaninda ondan sanirim ama ficans gelmedi bugun sizin kulvarda
Canım akşamları çok geç yememeye çalış.SABAH;
DOMATES SALATA PEYNİR ZEYTİN
1 DİLİM KEPEK EKMEK
ÇAY
SU
FİLTRE KAHVE
ÖĞLEN;
ÇORBA
SALATA
Aynen yemekleri 6 en geç 7 den sonra ya bırakmamak gerekiyor yakmaya zaman kalması için birde çay yanında fındık fıstık yeniliyor sabaha kadar kossak yeridirCanım akşamları çok geç yememeye çalış.
Eve gelip yemek yapıp yemek geç saate kalabilir. Ondan yemekleri bir gün önce akşam yapıp, işten gelince hemen yersen geç saate kalmaz yemek.
Kalçayı nasıl erittinKızlar bir aylık beden ölçülerim
Kilo 65.8
4 Ocak 2021
Göğüs altı 79
Bel 83
Kalça 95
Sol bacak 54
Sağ bacak 53,5
5 Şubat 2021
Kilo 61.4
Göğüs altı 76
Bel 77
Kalça 90
Sol bacak 54
Sağ bacak 53
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?