Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bu hafta koruma gibi olmuş canim.
Önümüzdeki haftalara bakalım

Canim ustune almamaya calis vu hafta eger imkanin varsa 1 ay daha diyetisyene gidersin en azindan 6 lari gorursun canim harika olur, boyun kacti ficanscim

Bu hafta koruma gibi olmuş canim.
Önümüzdeki haftalara bakalım
Öyle oldu safrancım bu hafta da oğlumla devam edicem o da diyetisyenle 1.ayın son haftasında öbür hafta duruma göre hareket edeceğiz bakalım
Canim ustune almamaya calis vu hafta eger imkanin varsa 1 ay daha diyetisyene gidersin en azindan 6 lari gorursun canim harika olur, boyun kacti ficanscim
Almamaya çalışıyorum adacım
Bu hafta bitince oğlum da devam edecek mi ya da ikimiz beraber alır mıyız bilemiyorum
İnşallah görürüm ilk hedef 75 olsa da sonraki 69 olacak inşallah

Hadi inşallah canım oğlunla alman da ne kadae güzelmiş ficanscım boyun kaç senin, kızların ortalama boylarını biliyorum ama unutuyorum sen sanki uzundun gibi hatırladım nedense

Evde birilerinin daha diyette olması güzel. Menü ona göre olurturiluyor

Hadi inşallah canım oğlunla alman da ne kadae güzelmiş ficanscım boyun kaç senin, kızların ortalama boylarını biliyorum ama unutuyorum sen sanki uzundun gibi hatırladım nedense
İyi oldu gerçekten pandemide o da kilo almıştı
1.70 adacım doğru hatırlıyorsun
Evde birilerinin daha diyette olması güzel. Menü ona göre olurturiluyor
Rahat oluyor safrancım ayrı ayrı düşünmüyorum

Evet mecbur canim yaaa

Evet sukur kosusturmadanda yiyemedik iyi olduu

Sagol canim brnim
Gec yemek etkiliyor cnim saglikli bile yesen aksam.yemek nedense insani etkiliyor gecenlerde aksam yedik gec ama gec dedigim 8 yani bir baktim ertesi gun arti 400, bir de odemin varsa dedigi gibi o da etkiler cnm

Gec yemek etkiliyor cnim saglikli bile yesen aksam.yemek nedense insani etkiliyor gecenlerde aksam yedik gec ama gec dedigim 8 yani bir baktim ertesi gun arti 400, bir de odemin varsa dedigi gibi o da etkiler cnm
Canım sen o gün borekte yemiştin sanırım, karbonhidratla şişiriyor seni.

Sabah yesillik domates salatalik 50 gram oeynir 1 tatli k zeytinyagi
Oglen yarim elma 1 dikim artmut ve 1 kuru hurma bir salatalik ustune 2 kasik yogurt ve 1 tatli kasigi tahin
Ara arkadasim sıķmış portakal suyu nirnalde icmem ama reddetmek istemedim com da sorun degil dedim
Aksam patlicanlari izgarada yaptim yanina yogurt peynir ve 2 dilim ekmek yerim diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…