Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kalçayı nasıl erittin
Bilmiyorum ki kolojen belki etki etmiştir toparlama etkisi varmış kiloda verdiriyirmus ama kullanma zamanları varmış birde ben Bir aydır sürekli kaza namazı kılıyorum istemsizce tüm vücudu kasıyorum herhalde çalışıyor kasılınca mesela bugün bir buçuk günlük kaza kıldım başka spor yapamıyorum dizinden dolayı birde o uygulamalar var işte

inşaallah canım benim sağolasın
Canım akşamları çok geç yememeye çalış.
Eve gelip yemek yapıp yemek geç saate kalabilir. Ondan yemekleri bir gün önce akşam yapıp, işten gelince hemen yersen geç saate kalmaz yemek.
canım gerçekten çok geç yiyoruz eşim aşırı geç geliyor ben artık kendim yiyirum ama pandemiden dolayı geç çıkıyorum 8de evdeyim yine geç oluyor öğlen yemeğimi bu hafta 12.30 du 1.30 a aldım akşamları çok acıkmıyorum iyi olduu

Cnim yemegini sekizden sonra yani 8.30 9na dogru mu yiyorsunuz

Kahvaltı
1 yumurtalı acılı menemen
1 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir

Ara
Biraz kuru dut
1 portakal
yarım pastamia (50 calori )

aksam
1 kase tarhana çorba
3 Kaşık yeşil mercimek, 3 kaşık yoğurt, biraz ispanaak ile meze gibi birşey yapıp yedim.

bugun yurudugum istikamette yürüyüp, teline adımsayar yükleyip ne kadar mesafe olduğunu öğrendim. 2500 adım imiş.

Yok canım latife yapıyorum zaten:) insan gibi beslenmek varken neden yokuşa süreyim ki

Sabah 1 dilim ekmek, 1.5 kasik peynir 2 isirik hatta 3 sanirim pasta
Oglen 3 kasik kisir 2 ince cevizli sucuk bikac antep fistigi ve 1 tursu
Aksam 4 kasik yagsiz haslanmis pirinc, sebze sote mantarli 3 isirik pasta 2 kasik yogurt
1 saat yuruyus

Aksam 4 kasik yagsiz haslanmis pirinc, sebze sote mantarli 3 isirik pasta 2 kasik yogurt
1 saat yuruyus
Canım nasil vejeteryan oldun?
Zaten et yemeği sevmiyor muydun, beslenme şeklini değiştirmeye mi karar verdin ?

Canım nasil vejeteryan oldun?
Zaten et yemeği sevmiyor muydun, beslenme şeklini değiştirmeye mi karar verdin ?
Canim eti cok sevmezdim ama yerdim ama tavuk ve balik icin ölebilirdim yani baya severim ama ben hayvanlar olmesin diye vejeteryan oldum cok belgesel izledim aglaya aglaya sonra farkettim ki sebzeler bedenime daha iyi geliyor bu sekilde oldu

Canim eti cok sevmezdim ama yerdim ama tavuk ve balik icin ölebilirdim yani baya severim ama ben hayvanlar olmesin diye vejeteryan oldum cok belgesel izledim aglaya aglaya sonra farkettim ki sebzeler bedenime daha iyi geliyor bu sekilde oldu
Ya canim ne kadar duyarlısin, duygusalsin, masallah.

Bunla ilgili bir yazı okumuştum bende Canım sadece bizim ülkemizde 18 milyon büyükbaş, 50 milyon küçükbaş hayvan yaşıyormuş. Bu hayvanlar biyolojik olarak üremeye musaitler, ve bizim onları tüketmemiz neslini tuketmiyor, kararında sayıda kalmasını sağlıyormuş.

Hani seni ikna etmek için felan bunu yazmadım. Sen yazınca aklıma geldi sadece.

Bedenini ne isteyip istemediğini farketmen ne güzel birşey

Safrancim her zaman cok naziksin yazabilirsin tabiki canim, beni daha cok yemek icin ölmeleri, zor sartlar altinda yetistirilmeleri etkiledi, bir de benim kedi üzümden sonra böyle oldum, sanki onun arkadaşlarini yiyor gibi hissetmeye başladım böyle işte

1 saat yuruyus
Adacım yağsız haşlanmış pirinci ne olarak tükettin? Böyle sorunca saçma oldu ama:)) yani pilav desen pilav değil, haşlanmış pirinç pişirmek nerden geldi aklına merak ettim

Benim çok karışık ve yemeli bir menü oldu
Sabah sirkeli su

Kahvaltı
1,5 dilim tam buğday ekmeği
2 üçgen peynir
5 yeşil zeytin
1-2 ceviz

Öğlen
1 kase yoğurt
2 kaşık kuru üzüm
Eti form limonlu bisküvi

Ara (çok alakasız ama ortam öyle gelişti)
Yarım lahmacun
1 kaşık erişte

Akşam
1 kase çorba
2 küçük tavuk but
1 elma dilim patates
Salata

Adacım yağsız haşlanmış pirinci ne olarak tükettin? Böyle sorunca saçma oldu ama:)) yani pilav desen pilav değil, haşlanmış pirinç pişirmek nerden geldi aklına merak ettim
Ahahah hayalcim canim ben onu sık yaparım uzakdogudan geliyor aklima, onlarda ekmek yerine pirinc varya o pirincten basmati normal pilav gibi yapiyorum yagsiz 4 kasik tukettim canim

Kahvaltı
2 yumurtalı salata

Ara
1 elma

Akşam
Orta boy pizzanın yarışı (700 kaloriymis sanırım)

Akşam pizza yiyeceğim için sabah ekmek yememistim. 17.00 de yedik akşam yemegimizi
Pizza yiueceksen bile bnce cok guzel kombimlemissin safrancim gecen gunku icli kofte gibi, zaten sanirim bu sekilde oldugunda kilo verilebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…