Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

İnşallah basküle de yansır canım yarın oruç tutmayı düşünüyorum dün tuttum hiç zorlanmadım dün menü bildirimi yapmamıştım
İkimiz de niyetlenmişiz canım..Allah kabul etsin..Benim midem kötüleşecek gibi ama hadi hayırlısı..Hapımı içseydim keşke sahurda

günaydın

bu hafta neler olacak bakalım. çok dikkat edemiyorum ama hastalıklardan yavaş yavaş kurtulmaya başladım çok şükür arkadaşlar

ilk hedefim kilo almamak

üstüne bir de 200-300 gram verirsem değmeyin keyfime.

şu doktor işlerini organize edip gitmem lazım, tiroid falan hepsini ölçtürücem.

Daha iyi olmana sevindim canım..

İkimiz de niyetlenmişiz canım..Allah kabul etsin..Benim midem kötüleşecek gibi ama hadi hayırlısı..Hapımı içseydim keşke sahurda
Allah kabul etsin canım benim mide sağlam ama çookk uykum var akşam yatmayı öğrenmem lazım nasıl oluyor anlamıyorum her gece 3 ü görmeden yatamıyorum

canım yaza yaptır tabi. acele etme. pandemi de var . yaza azalır inşallah .
1 hafta yeterli. 15 güne maç yapar . top peşine koşar.

sıkma canını arada o da lazım . benim de tartımın pili bitti.
hani ben çok almamışımdır . 54- 55 olmuşumdur sanırım . pili bitti tartımın . 2 ay oldu galiba.

Canım papatya çayı iç akşamları. Bir kaç akşam içsen erken yatırır, sonra o saate alışırsın zaten.
Canım yatsam uyurum zaten ama çocukların uyuması 12 yi buluyor sonra mutfak toplanamadıysa onu topluyorum çamaşır ayırıp atıyorum gün içinde yıkananları katla kaldır ütü oluyor veya yatmadan wc banyo yıkıyorum hiç işim olmasa oyuncak topluyorum bazen kitap okuyorum vs... Yani hep işim var

Canim belkinde cok az yiyordundur onceden bende de oluyordu 2 gun dursam 3. Gun gidiyordu daha dengeli bir beslenme tarzina gecebilirsin tabii oyle bile olsa ilk hafta kendini tutmam gerekiyor mide kuculene kadar

yarın oruca niyetlendim bakalım inşaallah hem ruhumu hemde biraz midemi de dinlendirmiş olurum inşaallah

hani ben çok almamışımdır . 54- 55 olmuşumdur sanırım . pili bitti tartımın . 2 ay oldu galiba.
Evet dilekçim arada oluyor öyle. 3 gündür daha iyiyim. Düştüğüm zaman kalkabiliyorum artık. Galiba büyüdüm

55 olmamissindir, en fazla 53
Geçen bir tarif paylaşmıştın ya, ne yaptın yaptın mı onu.
YouTube de o sayfaya abone oldum. Yaptıklarını izliyorum, terapi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…