İkimiz de niyetlenmişiz canım..Allah kabul etsin..Benim midem kötüleşecek gibi ama hadi hayırlısı..Hapımı içseydim keşke sahurdaİnşallah basküle de yansır canım yarın oruç tutmayı düşünüyorum dün tuttum hiç zorlanmadım dün menü bildirimi yapmamıştım
Daha iyi olmana sevindim canım..günaydın
bu hafta neler olacak bakalım. çok dikkat edemiyorum ama hastalıklardan yavaş yavaş kurtulmaya başladım çok şükür arkadaşlar
ilk hedefim kilo almamak
üstüne bir de 200-300 gram verirsem değmeyin keyfime.
şu doktor işlerini organize edip gitmem lazım, tiroid falan hepsini ölçtürücem.
Allah kabul etsin canımGünaydın kızlar..Bugün niyetliyim 3 adağımdan 2. sini de tutuyorum Allah kabul etsin inşallah..
Dün Öğlen
Eki Görüntüle 2784722
Dün Akşam
Eki Görüntüle 2784723
Sahur
Eki Görüntüle 2784724
Allah kabul etsin canım benim mide sağlam ama çookk uykum var akşam yatmayı öğrenmem lazım nasıl oluyor anlamıyorum her gece 3 ü görmeden yatamıyorumİkimiz de niyetlenmişiz canım..Allah kabul etsin..Benim midem kötüleşecek gibi ama hadi hayırlısı..Hapımı içseydim keşke sahurda
Valla safranin gozündrn asla kacmaz ben de ayni seyi dusundumGözündende hiçbirşey kaçmıyoreyvah yine yakalandım moduna girdim
Allah kabul etsin sersumcum, menuler cok guzel masallahGünaydın kızlar..Bugün niyetliyim 3 adağımdan 2. sini de tutuyorum Allah kabul etsin inşallah..
Dün Öğlen
Eki Görüntüle 2784722
Dün Akşam
Eki Görüntüle 2784723
Sahur
Eki Görüntüle 2784724
Allah kabul etsin canımGünaydın kızlar..Bugün niyetliyim 3 adağımdan 2. sini de tutuyorum Allah kabul etsin inşallah..
Dün Öğlen
Eki Görüntüle 2784722
Dün Akşam
Eki Görüntüle 2784723
Sahur
Eki Görüntüle 2784724
Canim belkinde cok az yiyordundur onceden bende de oluyordu 2 gun dursam 3. Gun gidiyordu daha dengeli bir beslenme tarzina gecebilirsin tabii oyle bile olsa ilk hafta kendini tutmam gerekiyor mide kuculene kadarAllah kabul etsin canım
Canım papatya çayı iç akşamları. Bir kaç akşam içsen erken yatırır, sonra o saate alışırsın zaten.Allah kabul etsin canım benim mide sağlam ama çookk uykum var akşam yatmayı öğrenmem lazım nasıl oluyor anlamıyorum her gece 3 ü görmeden yatamıyorum
canım yaza yaptır tabi. acele etme. pandemi de var . yaza azalır inşallah .Canım zaten bu sene çocuk doğru düzgün okula gidemedi şimdi tam okullar açılacakken bide sünnet için okuldan kalmasını istemiyorum o yüzden yaza mı ertelesek diye düşündüm iyileşme süreci ne kadar oluyor 1 haftada toparlayamaz dimi
sıkma canını arada o da lazım . benim de tartımın pili bitti.A aaadddaaaSafransari okuyucuu @demirleke
Hepinize selamlar,
Bugün tartılmadım. Yani burdan gizlemek değil kendimden gizledim. Moralimi bozmak istemedim. Çünkü belki 62-63 çıkacaktım.
Kaçamak değil atak şeklinde yiyorum. Ne bulursam yiyorum bazan hiç zevk almadan.
bir Sebebi olabilir ama bunlarla kafa şişirmek istemiyorum...
Bugün yeniden başlamak için bismillah dedim ama sonuç yine hüsran.
Bu kez toparlayamıyorum ama inşallah yine olur.
Safransarı seni tebrik ediyorum gerçekten mükemmel bir sonuç. Sen bana bakma devam et:) belki bir gün yakalarım seni ama önümüzdeki birkaç hafta içinde çok zor
Canım yatsam uyurum zaten ama çocukların uyuması 12 yi buluyor sonra mutfak toplanamadıysa onu topluyorum çamaşır ayırıp atıyorum gün içinde yıkananları katla kaldır ütü oluyor veya yatmadan wc banyo yıkıyorum hiç işim olmasa oyuncak topluyorum bazen kitap okuyorum vs... Yani hep işim varCanım papatya çayı iç akşamları. Bir kaç akşam içsen erken yatırır, sonra o saate alışırsın zaten.
Canim belkinde cok az yiyordundur onceden bende de oluyordu 2 gun dursam 3. Gun gidiyordu daha dengeli bir beslenme tarzina gecebilirsin tabii oyle bile olsa ilk hafta kendini tutmam gerekiyor mide kuculene kadar
Evet dilekçim arada oluyor öyle. 3 gündür daha iyiyim. Düştüğüm zaman kalkabiliyorum artık. Galiba büyüdümsıkma canını arada o da lazım . benim de tartımın pili bitti.
hani ben çok almamışımdır . 54- 55 olmuşumdur sanırım . pili bitti tartımın . 2 ay oldu galiba.
55 olmamissindir, en fazla 53sıkma canını arada o da lazım . benim de tartımın pili bitti.
hani ben çok almamışımdır . 54- 55 olmuşumdur sanırım . pili bitti tartımın . 2 ay oldu galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?