- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.433
- 798
Hemen tarif alalım çok güzel görünüyorKahvaltim
2 yumurtalı peynirli maydonozlu omlet
Yarım turp
Ara
Sütlü Türk kahvesi
Az kuruyemiş
Akşam
Bu şekilde balon bazlama yapmıştım.
İçine evde yaptığım tavuk döner turşu ve yeşillik koyarak yedim.
1 bardak ayran
1 bardak sütHemen tarif alalım çok güzel görünüyor
Safrancim o ne lezzetli gorunuyor oýleeeee, ben de heralde sicakken tereyagi ve peynirle yemegi isterdim immmmKahvaltim
2 yumurtalı peynirli maydonozlu omlet
Yarım turp
Ara
Sütlü Türk kahvesi
Az kuruyemiş
Akşam
Bu şekilde balon bazlama yapmıştım.
İçine evde yaptığım tavuk döner turşu ve yeşillik koyarak yedim.
1 bardak ayran
Mısır ekmeği kalorili bi ekmektir canım dikkat et hos 1 er dilim tüketmişsinBen de sabah 1 dilim misir ekmegi ve peynir yedim hatta misir ekmegi bir dilimden kucuktu
Oglen yumurta 1 dilim ekmek yine misir ekmegi
Ara bikac larca cikolata, 1 ceviz, 2 isirik muz ve bir tatli kasigi tahin
Bir ara daha yaptim 1 dilim ekmek arasi 1 adet kasar
Aksam bir cig kabagi 2 kasik suzme yogurt ile karistirdim, 1 tatli kasigi zeytinyagi ve 1 dilim ekmek
Bilmiyordum canim ilk defa bii seyin kalorisini bilmiyorumMısır ekmeği kalorili bi ekmektir canım dikkat et hos 1 er dilim tüketmişsin
Hamuru akşam yogurmustum. Bir türlü mayalanmadi, bende stres oldum, istedim gibi olmayacak mı acaba diye. Bir tane pişirdim denemek için. O da güzel oldu kabardı. Tabi akşam 11 benim yemem imkansız. Eşim sıcak sıcak bir güzel tereyağ sürdü, peynir sardı yedi. Bende bugün yemenin hayaliyle uyudum. Çok şükür akşam muradıma erdimSafrancim o ne lezzetli gorunuyor oýleeeee, ben de heralde sicakken tereyagi ve peynirle yemegi isterdim immmm
AraGünaydın
Kahvaltim
1 yumurtalı sucuklu kaşarlı yarım bazlama tost.
Selam kızlar...
Gelemedim .Cumartesi eşim geldi malum .Bugün hayırlısıyla emeklilik dilekçesini veriyor ve bitiriyor inşallah..Çok şükür sağ salim kavuştuk...
Bu haftadan sonra ev bakmaya başlıyoruz..Heyecanlıyım...Martın 10 u yada 15 i gibi izine ayrılırım...Hayırlısı inşallah....
Eşimin geldiği gün kaçamağım oldu börek yapmıştım ve yaş pasta almıştık..Ama pazar normale döndüm..
Kiloma gelince 79 u ucundan da olsa gördüm şükür..
Kilo bildirimi
rumuz:sersum
diyeti: Diyetisyen kontrolünde
başlangıç kilo:91,9kg
baş.tarihi:11 Eylül
geçen hafta:80,2kg
bu hafta:79,8 kg
fark:-3gr
Toplam fark:12,1 kg
Geçmiş olsun canım benim ende sinüzit olduğumda özel bir hastaneye gitmiştim adam ameliyat olacaksın derken resmen ağzı kulaklarına varıyordu bende Selim'i nedir diye aldm sonucu kaçtım devlet Hastanesi'ne ordaki kulak Burun Boğaz doktoru na dedim ki ameliyat diyorlar hiç ilaç tedavisi yapolmadan ne ameliyatı dedi biraz ağır bir tedavi ama geçecek dedi senin gibi kortizonlu ilaç verdi iki hafta bir metre uzağı göremez hale geldim okadar ağırdı ama çok şükür geçti gitti
Çok sağol canım..Aminn..Güzel heyecanlar haklısın..
Canım yeni ev ne güzel heyecanlar. İnşallah gönlünüzce bir yer bulursunuz.
Eşinin emekliliği hayırlı olsun şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?