Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hemen tarif alalım çok güzel görünüyor
1 bardak süt
1 bardak su
1 paket yaş maya
Şeker, tuz la yumuşak hamur yoğurdum. Pasta tabağı büyüklüğünde açtım canim.
Böyle balon şeklinde olması için, pişirirken 15-20 sn de bir çevirmek gerekiyor. Yavaş yavaş şişiyor böylelikle.

Ben tavugu ince ince doğradım buzluyken, marine ettik bir kaç saat, sonra pişirdim.

Ekmeği 2 ye bölüp, arası zaten açılıyor, içine tavuk, yeşillik, turşu koyup yedik.

Yarın da evdekiler bunla tost yapacağım sabah. Bazlama tost

Safrancim o ne lezzetli gorunuyor oýleeeee, ben de heralde sicakken tereyagi ve peynirle yemegi isterdim immmm

Ben de sabah 1 dilim misir ekmegi ve peynir yedim hatta misir ekmegi bir dilimden kucuktu
Oglen yumurta 1 dilim ekmek yine misir ekmegi
Ara bikac larca cikolata, 1 ceviz, 2 isirik muz ve bir tatli kasigi tahin
Bir ara daha yaptim 1 dilim ekmek arasi 1 adet kasar
Aksam bir cig kabagi 2 kasik suzme yogurt ile karistirdim, 1 tatli kasigi zeytinyagi ve 1 dilim ekmek

Mısır ekmeği kalorili bi ekmektir canım dikkat et hos 1 er dilim tüketmişsin

Safrancim o ne lezzetli gorunuyor oýleeeee, ben de heralde sicakken tereyagi ve peynirle yemegi isterdim immmm
Hamuru akşam yogurmustum. Bir türlü mayalanmadi, bende stres oldum, istedim gibi olmayacak mı acaba diye. Bir tane pişirdim denemek için. O da güzel oldu kabardı. Tabi akşam 11 benim yemem imkansız. Eşim sıcak sıcak bir güzel tereyağ sürdü, peynir sardı yedi. Bende bugün yemenin hayaliyle uyudum. Çok şükür akşam muradıma erdim

Ben de yediklerimi yazayım.
Çok karbonhidrat mı oldu bilmiyorum epey yemişim ama bildiğiniz aç dolaştım

sabah sirkeli su
Kahvaltı: ekmeklerden pizza yapmıştım 3 dilim filan yemişimdir sanırım. Dilimler irili ufaklıydı tam sayı veremem tam buğday ekmeği bu arada

Arada çayla 2 hurma yedim

Akşam (akşam dediğim 4’tü) tantuni yedim 2 bardak da ayran.

Yani bildiğiniz normal insan gibi beslendim bugün ama yine de doymadım akşam yemeği çok erken bitti ondan acıktım galiba. Bir de 1 saat yürüdüm akşamüstü O çok iyi oldu. Buzlar eridi bundan sonra yürürüm inşallah.

Ben de genel yazayim 5 dilim tam.bugday ekmegi
2 dilim kasar
1 yumurta
2 hurma
2 kase kereviz corbasi
Yarim bardak sut, 1 ekler
1 kase cacik 2 oarca cikokata tum gun yediklerim ara ara yedigim icin bu sekilde yazdim ama canim cikolata tarzi seyler istiyor bugun

Ben de yazayım, yine “normal” insanlar gibi beslenmiş olabilirim ama atak olmadıktan sonra sorun etmiyorum :)

Kahvaltı
2 dilim esmer ekmekten pizza
4 köfte
Beyaz peynir yedim biraz
2 çay kaşığı acıka

Ara
Neskafe
2 hurma, az kuruyemiş

akşam
1 tabak tavuklu kereviz yemeği
5 kaşık patates salatası
Az yufka ekmeği (elim kadar filandı)
1 bardak ayran

Ayrıca 1 saat yürüyüş yaptım.
Yeşilçay içip günü kapattım.

Selam kızlar...Çok yazmışsınız okuyamadım..umarım herkes iyidir.

Gelemedim .Cumartesi eşim geldi malum .Bugün hayırlısıyla emeklilik dilekçesini veriyor ve bitiriyor inşallah..Çok şükür sağ salim kavuştuk...
Bu haftadan sonra ev bakmaya başlıyoruz..Heyecanlıyım...Martın 10 u yada 15 i gibi izine ayrılırım...Hayırlısı inşallah....

Eşimin geldiği gün kaçamağım oldu börek yapmıştım ve yaş pasta almıştık..Ama pazar normale döndüm..
Kiloma gelince 79 u ucundan da olsa gördüm şükür..

Kilo bildirimi
rumuz:sersum

diyeti: Diyetisyen kontrolünde
başlangıç kilo:91,9kg
baş.tarihi:11 Eylül
geçen hafta:80,2kg
bu hafta:79,8 kg
fark:-400gr
Toplam fark:12,1 kg

Canım yeni ev ne güzel heyecanlar. İnşallah gönlünüzce bir yer bulursunuz.

Eşinin emekliliği hayırlı olsun şimdiden.

ay sevindim senin adına canımm inşaallah şimdiden bir rahatlama var diyebilirim inşaallah şifa olur ameliyat diye başlayan doktorlara nedense inanasım gelmiyor

kızlar 2 3 güne regl olucam hamdolsun bu sefer çok önceden şişlik başlamadıı daha yeni yeni şişiyorum haftasonum yemek konusunda çok iyi geçmişti ki akşam kayınvalidem hamburger partisi yapalım dedi bende et yemiyorum ya sinitzel tavuklardan bir deneyebiliyorum Allahım gece yatamadım o kadar şişirdiki beni hala üzerimde o ağırlık onun dışnda iyiyim hamdolsun 700 gr bile beni mutlu etti kilolar vermişim gibi hafiftim şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…