sahillerde buluşalım o zaman .Mesleğim gereği evet canim. ve yurtdışında okudum gerçekten çok mutlu oldum beslenme sahillerimizin aynı olmasina
sahillerde buluşalım o zaman .
çok iyi dil bilmek çokkk güzel . önemli bi şey .
Corona olmus canim. Bugün karantina süreleri bitmiş, doktora girunecekmis.geçmiş olsun canım annene . neyi var iyi mi. geçmişe bakamadım . bi bakayım en iyisi.
he ya yiyeyemek kötüü hep zayıf bünye herşeyden nem kapıyoruz hava esse başımzı ağrıyorBu topik çok etçil değil.
A aaadddaaa veokuyucuu da et yemiyor. @demirleke de çok az yer. Tadına bakar yemek yaparken sadece sanırım.
ay ne kadar faydalı bir paylaşım olmuş sağol canıısııEki Görüntüle 2796615
Geçen bunu konuşmuştuk ya. Karşıma çıkınca atayım buraya da dedim.
o gariplik bendede var sıkıntı yapma :) bu arada hoşgeldinnMaalesef et tüketmiyorum normalde yemek gerekiyor ama ben kokusundan rahatsız oluyorum artık evde pişiriyor um eşim ete bayılır ailem ete bayılırlar fakat ben uzak duruyorum yaşam etsizde güzel mişben balık da yemezdim fakat tadını beğendim ve uzun süredir balık yemeğe alıştım her balık deil tabi ton balığı,somon,hamsi dışında diğer balıkları pek yiyemiyorum galiba bende bir gariplik var
ay geçmiş olsun canımm benimm ya inşaallah hızlıca geçer eklem ağrısı berbat hemencecik atlatıverirCanım tat koku kaybı gitmiş. Eklem ağrılarım çok diyor, bir de başı agriyirmus. Eğer tahmin ettiğimiz gibi hastaneden kaptiysa bugün 5. Gün.
Annemle babama kirini bulaştı eve misafir gelmiş gelme diyememisker şuan hastalar evde babam baya öksürük falan var geçmemiş sağolasın canımgeçmiş olsun canım annene . neyi var iyi mi. geçmişe bakamadım . bi bakayım en iyisi.
vay torpil geçmiş kendine . sıcak çikolatayla.Bu sabah yarim dilim ekmege bir cay kasigi fistik ezmesi saat 7.30 kahve ike yedim 1 cevuz sonra okula gittim
Arkadasla oglen gibi kahvalti yaptik disarda ben bir dilim ekmek peynir domates ve yesillik azcik da borek yedim
Ikindide sicak cikolata ictik me de olsa kadinlar gunuydu ahahahhaaj
ne mutlu .Ben de herkesin kadinlar gunu kutluyorummm ne mutlu bize
Bak nasil dabilir beni, yemem mi daha yeni yedim bikac gun onceydivay torpil geçmiş kendine . sıcak çikolatayla.
adaaa . dondurma yemiyor musun . dondurmacısın senn
Benim misafirim var aksama onlara balik soyleyecegiz ben de meze soylerim kendimene mutlu .
kutlu olsun.
eve gidince ne yiycemi bilmiyorum.
peynir üzerine 2 yumurta kırabilirim .
karalahana var onu pişirebilirim . uzun sürmez .
bilemiyorum .
siz ne yiyceniz
AraKahvaltim
1 dilim ekmek
1 kk peynir
2 zeytin
Sosis (miktarı bilmiyorum ortadan yedim)
Kaymak, 1 cay kaşığı kayısı reçeli
Bizim menü mantarlı tavuk sote, patates püresi, dünden kalan kisirdi canim.ne mutlu .
kutlu olsun.
eve gidince ne yiycemi bilmiyorum.
peynir üzerine 2 yumurta kırabilirim .
karalahana var onu pişirebilirim . uzun sürmez .
bilemiyorum .
siz ne yiyceniz
Teşekkür ederim canim hosbulduk çok mersi.he ya yiyeyemek kötüü hep zayıf bünye herşeyden nem kapıyoruz hava esse başımzı ağrıyor
ay ne kadar faydalı bir paylaşım olmuş sağol canıısıı
o gariplik bendede var sıkıntı yapma :) bu arada hoşgeldinn
ay geçmiş olsun canımm benimm ya inşaallah hızlıca geçer eklem ağrısı berbat hemencecik atlatıverir
Cilâleri cips demek arkadaşlar kusuruma bakmayinİlkindi pancar cilâlerini yedim üstüne 2 bardak yeşilçay içtim canim tatlı istiyodu bugün. yaptığım granola bardan yedim yarim. Akşam menüsü : nohutlu bezelye bir küçük tabak . bir kaşık ıspanak yemeği yedim. Nohut salatası 3 kasik pancar salatası 4 kasik yedim. yoğurda yer kalmadı maalesef çok fena doydum yanlız şunu anladim gece gaz yapan hiçbişe yememek gerekiyormus karnım ağrıdan ölüyor ödem attırıcı smothie hazırladım gece yatmadan 1 bardak onu icicem.
Sağlıklı bir menü olmus eline sağlık.Bizim menü mantarlı tavuk sote, patates püresi, dünden kalan kisirdi canim.
Masallah boyun baya uzun.Bu arada buraya nasıl yazılır bilemedigim için burdan yazayım dedim BAŞLANGIÇ Kilom: 104. Şu Anki kilom: 88 BOYUM: 1.85 cm 88 de kilom takıldı. 3 haftadır hala 88 im. beni çok sevdi 88 rakamibeni bırakmaya niyeti yok. ama yinede çok mutluyum bırakmazsa bırakmasın. bunada şükür. inatlasiyor metabolizmam benle. Olsun sonunda yine kazanan ben olucam rahatsızlıklarım olmasına rağmen. verebildim. Eninde sonunda düşecek bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?