Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar bu pancar cipsini deneyin kıtır kıtır oluyor 20 dakikada yag koymayın zeytinyağı koyarsanız çıtır olmuyor . ben geçen hafta kereviz cipsi yaparken bir kaşık yağ koymuştum kıtır olmadı. yağsız denedim kalan kerevizleri kıtır kıtır oluyor. sağlıklı sebze cipsleri. kabak bile yaptim ben .sırada havuç var onu deneyeyim bakayım nasıl olucak.

Bu topik çok etçil değil.
A aaadddaaa ve okuyucuu da et yemiyor. @demirleke de çok az yer. Tadına bakar yemek yaparken sadece sanırım.
he ya yiyeyemek kötüü hep zayıf bünye herşeyden nem kapıyoruz hava esse başımzı ağrıyor
Eki Görüntüle 2796615
Geçen bunu konuşmuştuk ya. Karşıma çıkınca atayım buraya da dedim.
ay ne kadar faydalı bir paylaşım olmuş sağol canıısıı
o gariplik bendede var sıkıntı yapma :) bu arada hoşgeldinn
Canım tat koku kaybı gitmiş. Eklem ağrılarım çok diyor, bir de başı agriyirmus. Eğer tahmin ettiğimiz gibi hastaneden kaptiysa bugün 5. Gün.
ay geçmiş olsun canımm benimm ya inşaallah hızlıca geçer eklem ağrısı berbat hemencecik atlatıverir

Bu sabah yarim dilim ekmege bir cay kasigi fistik ezmesi saat 7.30 kahve ike yedim 1 cevuz sonra okula gittim
Arkadasla oglen gibi kahvalti yaptik disarda ben bir dilim ekmek peynir domates ve yesillik azcik da borek yedim
Ikindide sicak cikolata ictik me de olsa kadinlar gunuydu ahahahhaaj

vay torpil geçmiş kendine . sıcak çikolatayla.
adaaa . dondurma yemiyor musun . dondurmacısın senn

tahlillerim çıkmamış . hastanede başına bi iş gelmiş 130 kişinin kanının.
onların arasında ben de varım .
yarın yeniden kan verceğim .

bugün 1 kase yoğurt . içine 3 kaşık yulaf
1 küüaok elma. vanilya .

1 avuç fıstık .

işe gelince 1 bütün 80 gram çikolatanın yarısını götürdüm

vay torpil geçmiş kendine . sıcak çikolatayla.
adaaa . dondurma yemiyor musun . dondurmacısın senn
Bak nasil dabilir beni, yemem mi daha yeni yedim bikac gun onceydi
ne mutlu .
kutlu olsun.

eve gidince ne yiycemi bilmiyorum.
peynir üzerine 2 yumurta kırabilirim .
karalahana var onu pişirebilirim . uzun sürmez .
bilemiyorum .
siz ne yiyceniz
Benim misafirim var aksama onlara balik soyleyecegiz ben de meze soylerim kendime

Teşekkür ederim canim hosbulduk çok mersi.

İlkindi pancar cilâlerini yedim üstüne 2 bardak yeşilçay içtim canim tatlı istiyodu bugün. yaptığım granola bardan yedim yarim. Akşam menüsü : nohutlu bezelye bir küçük tabak . bir kaşık ıspanak yemeği yedim. Nohut salatası 3 kasik pancar salatası 4 kasik yedim. yoğurda yer kalmadı maalesef çok fena doydum yanlız şunu anladim gece gaz yapan hiçbişe yememek gerekiyormus karnım ağrıdan ölüyor ödem attırıcı smothie hazırladım gece yatmadan 1 bardak onu icicem.

Cilâleri cips demek arkadaşlar kusuruma bakmayin

Bu arada buraya nasıl yazılır bilemedigim için burdan yazayım dedim BAŞLANGIÇ Kilom: 104. Şu Anki kilom: 88 BOYUM: 1.85 cm 88 de kilom takıldı. 3 haftadır hala 88 im. beni çok sevdi 88 rakami beni bırakmaya niyeti yok. ama yinede çok mutluyum bırakmazsa bırakmasın. bunada şükür. inatlasiyor metabolizmam benle. Olsun sonunda yine kazanan ben olucam rahatsızlıklarım olmasına rağmen. verebildim. Eninde sonunda düşecek bu.

Masallah boyun baya uzun.
Bu kiloyu dahi kaldiriyordur boyun.
Ama tabi 80 kilo ile daha fit olursun.

Kilo bildirimini cuma günleri yapıyoruz, konunun ilk sayfasını okursan detaylı bilgi var. Normalde verdiğimiz kilosunun yüzdesini hesaplayip, grupta sıra ile cuma günleri liste oluşturuyoruz. Ama bir süredir sadece bildirim yapıyoruz, liste yapmıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…