Sorun kilo almam değil.
Psikolojik sorunlar...
Onların neticesinde kilo alıyorum zaten. Madde bağımlılığı gibi yeme bağımlılığım var. İnancım olmasaydı iyi içerdim bence. İçip içip
Bu bir sorun. benden sana bir abla tavsiyesi yaşım sizlerden epey büyük ister dinlersin ister dinlemezsin seçim senin ben sadece yardımcı olmak istiyorum.bir uzmandan iyi bir uzmandan yardim almalisin .akil vermek icin soylemiyorum sana. zaten kimseye akil vermek haddim bile deil. Sadece nacizane fikrimi soyledim.daha buyuk sorunlara yol acmadan yeme bağımlılığın. Rabbim yardimcin olsun insallah en kisa surede atlatirsin.Sorun kilo almam değil.
Psikolojik sorunlar...
Onların neticesinde kilo alıyorum zaten. Madde bağımlılığı gibi yeme bağımlılığım var. İnancım olmasaydı iyi içerdim bence. İçip içip sızardım bir yerlerde...
Ben de soya kiymasindan kofte yiyorum satiliyor gayet de lezzetli, soya sutu badem sutunden cok daha lezzetli tavsiye ederim, peynirlerinden denedim diger sutlerin ancak malesef yiyemedim dedigim gibi cok seviyorum peyniri ama azaltmaya calisacagim, ben de baliga bayilirim mesela ondan vazgecmek benim icin cok cok zor oldu en sevdigim proteindi kendisiŞanslısın peynir seviyorsan eğer soya ürünlerinden ve veganlar için üretilmiş organik peynirler var tavsiye ederim sana istanbulda birçok yerde satiliyordur. Vallahi hayran olmamak mümkün değil ben tavuk etinden vazgeçersem eğer tam vegan olucam iste hashimatomdan dolayı bu ürünleri tüketmek zorundayım zaten kirmizi et zararlı yasak bana ben lahmacun bayılırım vefan olanlar için lahmacunlar var ben hiç glüten tüketmiyorum çünkü yasak soya kıyması var soyadan yapılmış olanları tercih ediyorum lavaboda glutensiz olan unlardan kendim yaptığım için etsiz besleniyorum sutu senin dediğin sütleri deneyeceğim badem sütünü yapıyorum ben. soyayi hiç duymamıştım. istanbulda biliyorum bir çok beslenme çeşidine göre restorantlar var çok şanslısın o konuda.
Sorun yok dikkatli okuyunca anlasiliyorBu arada yazım hatalarım var benim kusura bakma telefondan yazarken abuk subuk kelimeler çıkıyor kusura bakmaingilizce yamaya alıştım yıllardır türkçe tuşlar acayip acayip çıkıyor.
Yeni karantina suresi 10 gun canim insallah cabucak gecer, sormustum ama cok msj vardi girmemissindir muhtemelen, annenin kronik rahatsizligi yok degil mi?Canım tat koku kaybı gitmiş. Eklem ağrılarım çok diyor, bir de başı agriyirmus. Eğer tahmin ettiğimiz gibi hastaneden kaptiysa bugün 5. Gün.
Annemin kronik rahatsızlığı yok şükür canim.Ben de soya kiymasindan kofte yiyorum satiliyor gayet de lezzetli, soya sutu badem sutunden cok daha lezzetli tavsiye ederim, peynirlerinden denedim diger sutlerin ancak malesef yiyemedim dedigim gibi cok seviyorum peyniri ama azaltmaya calisacagim, ben de baliga bayilirim mesela ondan vazgecmek benim icin cok cok zor oldu en sevdigim proteindi kendisi
Sorun yok dikkatli okuyunca anlasiliyorbu arada topikte seninle yasit olanlar da var sersum demirleke
Yeni karantina suresi 10 gun canim insallah cabucak gecer, sormustum ama cok msj vardi girmemissindir muhtemelen, annenin kronik rahatsizligi yok degil mi?
Akıl vermek için de söyleyebilirsin sorun yok. Yaşı büyük ya da küçük her akıldan öğrenilecek şeyler var.Bu bir sorun. benden sana bir abla tavsiyesi yaşım sizlerden epey büyük ister dinlersin ister dinlemezsin seçim senin ben sadece yardımcı olmak istiyorum.bir uzmandan iyi bir uzmandan yardim almalisin .akil vermek icin soylemiyorum sana. zaten kimseye akil vermek haddim bile deil. Sadece nacizane fikrimi soyledim.daha buyuk sorunlara yol acmadan yeme bağımlılığın. Rabbim yardimcin olsun insallah en kisa surede atlatirsin.
AdaKahvaltim
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 parça peynir
2 lokma kuymak
1 dilim ekmek
Saframcim gayet de az yiyorsun kaynanana ragmen masallahAda
1 gün kurusu
1 elma
1 baklava (kunefeciye gittik, bir baklava ile eşlik etmem gerekti onlara)
Akşam
1 tabak kısır
1 bardak ayran.
17.30 da kapattim mideyi inşallah. Zaten bir tabak kısır ancak sindirilir.
Çok geçmiş olsun seninde annenlere dikkat edin kuzum bu aralar benim bulunduğum il turuncu idi bu gidişle kirmizi olacak doktor randevuları bile iptal ettim ben online servis alıyorum aman cokk dikkat edin ınsallah gelmiş geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda sifa verir ınsallahGeçmiş olsun canım bejim nnemlerde kaptı sonunda hicbiryere gitmezler eve misafir gelmiş kapmışlar şuan hatalar yatıyorlar evde
Sağolasın canım benim inşallahÇok geçmiş olsun seninde annenlere dikkat edin kuzum bu aralar benim bulunduğum il turuncu idi bu gidişle kirmizi olacak doktor randevuları bile iptal ettim ben online servis alıyorum aman cokk dikkat edin ınsallah gelmiş geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda sifa verir ınsallah
Hem with hem birlikte ayni cumlede kullanilmis yakaladimErken kalktim kahvaltidan öncede 2 bbardak limonlu su. Sonra paxar detoksum elma limon ve maydonoz karisim suyu Sabah menüsü: kahvaltı salatası with yumurtayla birlikte .. Türk kahvesi. ara öğünde 2 cup nescafe. elma salatasi tarcın süslemeli öğlen yemeği : kara ekmekle yapılmış yarim tost . Yesillik salatasi . Türk kahvesi içine 2 kasik hindistancevizi yagi koydum. Öğleden sonra. 1 cup nescafe .1 havuç ve yarim salataliktan oluşan kıtır atistirmaliklarim çeyrek granola. Akşam yemeği: yeşillik salatası ve 1 kase mercimek corbasi ve turk kahvesi yeme olayim kapandi.
Çok şükür şimdilik iyi gidiyor canim.Saframcim gayet de az yiyorsun kaynanana ragmen masallah
Ada canim yeni beslenme düzeninde eşinle nasıl uyum yakaladınız ?Sabah 1 dilim.ekmek 1 dilim.peynir 5 zeytin azcik zeytinyagi ile
Oglen 4 kasik haslanmis.pririnc 3 kasik patlican yemegi 1 kasik yogurt pardon 2
Ara yarim elma 2 kare cikokata 2 ceviz
Aksam 2 dilim ekemk arasi peynirli tost domates ve iki zeytin
Safrancim cok guzel bir tespit icimize attiklarimiz bizi yemege sevk ediyor iyiki de atmadin icine 6 gun gayet iyi canm nerdeyse 1 haftasi gitmisÇok şükür şimdilik iyi gidiyor canim.
Kaynanam bir laf sokuyorsa alttan alttan, ben iki sokuyorum. Bu yüzden içime artıklarımdan dolayı, kendime yemeğe vermedim. Sanırım yıllar geçtikçe umursamamayi altta kalmamayi öğreniyor insan. 8.5 senelik evliyim. Ancak yemek olayını düzene sokuyorum. Gerçi geleli daha 6 gün oldu. Yeme atagim başlamadan gider inşallah.
Hayir canim aslaaaaaaAda canim yeni beslenme düzeninde eşinle nasıl uyum yakaladınız ?
Oda sana ayak uyduruyor mu ?
Ada canim geçen seneden bu yana, sende değişik bir ilerleme var, masaallah sana.Safrancim cok guzel bir tespit icimize attiklarimiz bizi yemege sevk ediyor iyiki de atmadin icine 6 gun gayet iyi canm nerdeyse 1 haftasi gitmis
Hayir canim aslaaaaaao bir adanali bana asla ayak uyduramaz, o da benim gibi dusunuyor ama uygulamaya gecmez
Evet kuzum.bende. tiksinme var. Kokuyor bana et.lahmacunda. az ya et.onu yerim bak.1 tanesi keser ama.Bu topik çok etçil değil.
A aaadddaaa ve @okuyucuu da et yemiyor. @demirleke de çok az yer. Tadına bakar yemek yaparken sadece sanırım.
Sen de Yap kuzum.Ada canim geçen seneden bu yana, sende değişik bir ilerleme var, masaallah sana.
Bizlerin çoğu bahanesi, "eşim almış, yemek zorunda kaldım", "eşime pişirdim ama bende dayanamadım yedim" bunlardi.
Ama bu senin hiç bahanen olmuyor artık. @demirleke yi de bu konuda çok takdir ediyordum. Sende onun gibi kendine özel beslenme programı yapıyorsun ne güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?