Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bugün kü menüm sabah
yarım elma
bir tatlı kaşığı keten tohumu
Bir tatlı kaşığı çia tohumu
Bir tatlı kaşığı bal
Bir çay bardağı su
Üzerine iki su bardağı su
Bir saat sonra da kahvaltı
Bunu yapmanın sebebi bağırsak temizliği zira uzun zamandır karındaki ağrı sırtıma beli vuruyor bir süre bu uygulamayı yapmayı düşünüyorum sizce zararı olurmu bağırsakları çalıştırıyormuş

Sorun kilo almam değil.
Psikolojik sorunlar...
Onların neticesinde kilo alıyorum zaten. Madde bağımlılığı gibi yeme bağımlılığım var. İnancım olmasaydı iyi içerdim bence. İçip içip

Bu bir sorun. benden sana bir abla tavsiyesi yaşım sizlerden epey büyük ister dinlersin ister dinlemezsin seçim senin ben sadece yardımcı olmak istiyorum.bir uzmandan iyi bir uzmandan yardim almalisin .akil vermek icin soylemiyorum sana. zaten kimseye akil vermek haddim bile deil. Sadece nacizane fikrimi soyledim.daha buyuk sorunlara yol acmadan yeme bağımlılığın. Rabbim yardimcin olsun insallah en kisa surede atlatirsin.

Ben de soya kiymasindan kofte yiyorum satiliyor gayet de lezzetli, soya sutu badem sutunden cok daha lezzetli tavsiye ederim, peynirlerinden denedim diger sutlerin ancak malesef yiyemedim dedigim gibi cok seviyorum peyniri ama azaltmaya calisacagim, ben de baliga bayilirim mesela ondan vazgecmek benim icin cok cok zor oldu en sevdigim proteindi kendisi
Bu arada yazım hatalarım var benim kusura bakma telefondan yazarken abuk subuk kelimeler çıkıyor kusura bakma ingilizce yamaya alıştım yıllardır türkçe tuşlar acayip acayip çıkıyor.
Sorun yok dikkatli okuyunca anlasiliyorbu arada topikte seninle yasit olanlar da var sersum demirleke
Canım tat koku kaybı gitmiş. Eklem ağrılarım çok diyor, bir de başı agriyirmus. Eğer tahmin ettiğimiz gibi hastaneden kaptiysa bugün 5. Gün.
Yeni karantina suresi 10 gun canim insallah cabucak gecer, sormustum ama cok msj vardi girmemissindir muhtemelen, annenin kronik rahatsizligi yok degil mi?

Annemin kronik rahatsızlığı yok şükür canim.
Babamın tansiyon ve astım var. Onda da şükürler olsun şimdilik belirti yok.

Akıl vermek için de söyleyebilirsin sorun yok. Yaşı büyük ya da küçük her akıldan öğrenilecek şeyler var.

Bir dönem gitmiştim ve iyi gelmişti. Ama iğneyle kuyu kazmak gibi. Çok yavaş ilerleniyor. Bir de normalde daha kolay yaptığın bir şeyi bu psikolojide çok daha zor yapıyorsun, her şey gözünde büyüyor. Uzmana gitmek de öyle.

Tavsiyen ve iyi dileklerin için teşekkürler.

Kahvaltim
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 parça peynir
2 lokma kuymak
1 dilim ekmek
Ada
1 gün kurusu
1 elma
1 baklava (kunefeciye gittik, bir baklava ile eşlik etmem gerekti onlara)

Akşam
1 tabak kısır
1 bardak ayran.

17.30 da kapattim mideyi inşallah. Zaten bir tabak kısır ancak sindirilir.

Ada
1 gün kurusu
1 elma
1 baklava (kunefeciye gittik, bir baklava ile eşlik etmem gerekti onlara)

Akşam
1 tabak kısır
1 bardak ayran.

17.30 da kapattim mideyi inşallah. Zaten bir tabak kısır ancak sindirilir.
Saframcim gayet de az yiyorsun kaynanana ragmen masallah

Kahvaltım
1.5 haşlanmış yumurta
Yarım haşlanmış patates
Peynir ,zeytin
Yarim dilim ekmek

Oglen
Kucuk bir kase ıspanak yemegi
( hem cok acikmayayim hem de atılmasın diye yedim)

Arada
100 kalorilik 3 tane diyet biskuvi
Az sütlü nescafe

Akşam
1 kase mercimek çorbası
4 kaşık kıymalı pirasa
1 kaşık yogurtlu kereviz

Geçmiş olsun canım bejim nnemlerde kaptı sonunda hicbiryere gitmezler eve misafir gelmiş kapmışlar şuan hatalar yatıyorlar evde
Çok geçmiş olsun seninde annenlere dikkat edin kuzum bu aralar benim bulunduğum il turuncu idi bu gidişle kirmizi olacak doktor randevuları bile iptal ettim ben online servis alıyorum aman cokk dikkat edin ınsallah gelmiş geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda sifa verir ınsallah

Sağolasın canım benim inşallah

Erken kalktim kahvaltidan öncede 2 bbardak limonlu su. Sonra paxar detoksum elma limon ve maydonoz karisim suyu Sabah menüsü: kahvaltı salatası with yumurtayla birlikte .. Türk kahvesi. ara öğünde 2 cup nescafe. elma salatasi tarcın süslemeli öğlen yemeği : kara ekmekle yapılmış yarim tost . Yesillik salatasi . Türk kahvesi içine 2 kasik hindistancevizi yagi koydum. Öğleden sonra. 1 cup nescafe .1 havuç ve yarim salataliktan oluşan kıtır atistirmaliklarim çeyrek granola. Akşam yemeği: yeşillik salatası ve 1 kase mercimek corbasi ve turk kahvesi yeme olayim kapandi.

Hem with hem birlikte ayni cumlede kullanilmis yakaladim

Sabah 1 dilim.ekmek 1 dilim.peynir 5 zeytin azcik zeytinyagi ile
Oglen 4 kasik haslanmis.pririnc 3 kasik patlican yemegi 1 kasik yogurt pardon 2
Ara yarim elma 2 kare cikokata 2 ceviz
Aksam 2 dilim ekemk arasi peynirli tost domates ve iki zeytin

Saframcim gayet de az yiyorsun kaynanana ragmen masallah
Çok şükür şimdilik iyi gidiyor canim.
Kaynanam bir laf sokuyorsa alttan alttan, ben iki sokuyorum. Bu yüzden içime artıklarımdan dolayı, kendime yemeğe vermedim. Sanırım yıllar geçtikçe umursamamayi altta kalmamayi öğreniyor insan. 8.5 senelik evliyim. Ancak yemek olayını düzene sokuyorum. Gerçi geleli daha 6 gün oldu. Yeme atagim başlamadan gider inşallah.

Sabah 1 dilim.ekmek 1 dilim.peynir 5 zeytin azcik zeytinyagi ile
Oglen 4 kasik haslanmis.pririnc 3 kasik patlican yemegi 1 kasik yogurt pardon 2
Ara yarim elma 2 kare cikokata 2 ceviz
Aksam 2 dilim ekemk arasi peynirli tost domates ve iki zeytin
Ada canim yeni beslenme düzeninde eşinle nasıl uyum yakaladınız ?
Oda sana ayak uyduruyor mu ?

Safrancim cok guzel bir tespit icimize attiklarimiz bizi yemege sevk ediyor iyiki de atmadin icine 6 gun gayet iyi canm nerdeyse 1 haftasi gitmis
Ada canim yeni beslenme düzeninde eşinle nasıl uyum yakaladınız ?
Oda sana ayak uyduruyor mu ?
Hayir canim aslaaaaaa o bir adanali bana asla ayak uyduramaz, o da benim gibi dusunuyor ama uygulamaya gecmez

Ada canim geçen seneden bu yana, sende değişik bir ilerleme var, masaallah sana.

Bizlerin çoğu bahanesi, "eşim almış, yemek zorunda kaldım", "eşime pişirdim ama bende dayanamadım yedim" bunlardi.

Ama bu senin hiç bahanen olmuyor artık. @demirleke yi de bu konuda çok takdir ediyordum. Sende onun gibi kendine özel beslenme programı yapıyorsun ne güzel.

Sen de Yap kuzum.
Koca a da kim.o alsın ben mecbur hissedeyim. Kendi yesin almışsa demi ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…