Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

harikasınız, tavsiyeler ve destek icin tesekkürler.
bugün yeniden basladım her seye :)

Tesekkur ederim canim ovgun beni mutlu etti sunu farkettim yiyecek heryerde var biz zayiflamak istersek herseyi istediginiz gibi ayarlamak kolay ama.eger biz istemezsek esinin yedigi bir gofret bile batiyor gozune zaten diyet yapmak istemiyor insan direk kendini aklayacak, baskasini suclayacak bir sebep buluyorsun.
Ben de seni son zamanlarda cok iyi gittigini dusunuyorum esas onemli olan bence azaltarak ilerlemek ne yediginden ziyade miktarin, sen bu miktar isini cok guzel cozdu mahrumiyet de yasamadan o nedenle gidiyor kilolar diye dusunuyorum.

Bir adamalıydı ve mersinliyi etten kebaptan vazgeçiremezsin

Bugün sabah 9 da dünkü elmalı chia lı keten tohumlu karışımdan yedim
Üzerine e bardak su içtim

Az önce kahvaltı yaptm eşimi bekledim çok geç geldi oda
Sucuklu yumurta yedim biraz eşimle beraber olunca çok yiyemiyorum
Biraz ekmek ve peynir resim ekleyemedim beraber olunca
Yanında çay

Bugün sabah 2 bardak su kahvaltidan once kahvaltı sadece yeşillik ve 1 dilim peynir yakında yeserecem nedenmi derseniz birazdan yazınca anlarsınız ara öğün neskafe 2 cupa starbucks bardakları varya o bardaktan öğle yemeği yeşillikli 1 yumurtayla birlikte salata ardından türk kahvesi. İlkindi için pancar cipsi yaptim fırından çıksın onu yiyecem ınsallah.

Çok geçmiş olsun cnm rabbim tez zamanda şifalar versin tavsiyem dayım olmuştu yengem kelle paça ilikli kemik suyu hazırlıyordu
Geçmiş olsun canım bejim nnemlerde kaptı sonunda hicbiryere gitmezler eve misafir gelmiş kapmışlar şuan hatalar yatıyorlar evde
Çok geçmiş olsun cnm şifalar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…