Başka bisey yazıyorum with çıkıyor ingilizce klavye türkçe yazarken çok zorluyor cunkuHem with hem birlikte ayni cumlede kullanilmis yakaladim
22 sene dile kolayBaşka bisey yazıyorum with çıkıyor ingilizce klavye türkçe yazarken çok zorluyor cunku
22 yıl ingilizce mi konuştun tradiaos cum.22 sene dile kolaytürkçe kelimeler yazarken araya kayiyor
harikasınız, tavsiyeler ve destek icin tesekkürler.Bak canim naparsin biliyormusun tencereyi hemen başka bir kucuk olan tencereye yaptığım yemeği ayırıyorum. pişirme esnasında ona bol etli bol patatesli sebze yemegimi yapıyorum kendime sebze kısmından alıyorum onun tenceresine patatesi kıymayı kalan sebzeleri atarak pişiriyorum böylece kalorili kısmı diğer tencerede kalıyor. Benim eşim kek börek çok sever ben ona normal undan kek börek yapıyorum. kendimede diğer kalorisiz glutensiz olan unlardan yapıyorum .kızartmalı yapacaksın diyelim sen ona ayrı yağda kızart sen kendi kızartması yağsız firinda yap. sende böyle deneyebilirsin.hemde sen sağlıklı beslenmiş olursun .
Tesekkur ederim canim ovgun beni mutlu ettiAda canim geçen seneden bu yana, sende değişik bir ilerleme var, masaallah sana.
Bizlerin çoğu bahanesi, "eşim almış, yemek zorunda kaldım", "eşime pişirdim ama bende dayanamadım yedim" bunlardi.
Ama bu senin hiç bahanen olmuyor artık. @demirleke yi de bu konuda çok takdir ediyordum. Sende onun gibi kendine özel beslenme programı yapıyorsun ne güzel.
Sağolasın canım inşallah geçer gider biran evvel
Mesleğim gereği evet canim. ve yurtdışında okudum gerçekten çok mutlu oldum beslenme sahillerimizin aynı olmasina22 yıl ingilizce mi konuştun tradiaos cum.
beslenme şeklimiz çok benziyor seninle.
Cok pardon beslenme sahillerimiz yazacaktım sahillerimiz yaziliverdi22 yıl ingilizce mi konuştun tradiaos cum.
beslenme şeklimiz çok benziyor seninle.
Beslenme şeklini birtürlü yazamadım benMesleğim gereği evet canim. ve yurtdışında okudum gerçekten çok mutlu oldum beslenme sahillerimizin aynı olmasina
Bir adamalıydı ve mersinliyi etten kebaptan vazgeçiremezsinSafrancim cok guzel bir tespit icimize attiklarimiz bizi yemege sevk ediyor iyiki de atmadin icine 6 gun gayet iyi canm nerdeyse 1 haftasi gitmis
Hayir canim aslaaaaaao bir adanali bana asla ayak uyduramaz, o da benim gibi dusunuyor ama uygulamaya gecmez
Çok geçmiş olsun cnm rabbim tez zamanda şifalar versin tavsiyem dayım olmuştu yengem kelle paça ilikli kemik suyu hazırlıyorduKızlar annem pozitif çıktı, çok üzüldüm.kadincagiz evden çıkmıyordu kimseyle görüsnüyordu. Hafta sonları yasakta site içinde biraz yürüyordu sadece.
Geçen hafta sonu yürüyüşte, ayağı takılmış düşmüştü. Bacağındaki morarti ve ağrıma fazlasınca salı doktora gitti. Perşembe gece ateslenmis. Sanırım hastanede kaptı virus Cuma günü yani dün sabah sağlık ocağına gitmis ateslendigi için, onlar da teste göndermişler. Akşam üstü sonuç çıktı ki pozitif
Udi hindi yağı, keçiboynuzu özü, cam kozalağı surubu sipariş ettim. Bir kaç güne elinde olur inşallah.
Sizin tavsiyeniz var mı başka ?
Çok geçmiş olsun cnm şifalar diliyorumGeçmiş olsun canım bejim nnemlerde kaptı sonunda hicbiryere gitmezler eve misafir gelmiş kapmışlar şuan hatalar yatıyorlar evde
geçmiş olsun canım annene . neyi var iyi mi. geçmişe bakamadım . bi bakayım en iyisi.Sağolasın canım inşallah geçer gider biran evvel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?