Şimdi anladim canim.tesekkur ederim bilgin için.evet boyum uzun normalde çok kilolu görünmüyorum fakat ben kendim rahatsız oluyorum ince uzun görünmek varken iri yarı bisey görünmek istemiorum.80 e insem yeter bana şimdilik rabbim nasip kısmet ederse eğer ekime kadar inerim 80 e ben yavaş yavaş veriyorum metabolizmam yavaş çünkü. 1 seneye kadar veririm ağır ağır yaşımda var çünkü benim. Çünkü metabolizma 40 yaşından sonra çok ağır işliyor düşün ben 5 aydir deli gibi spor yaptim sabah akşam biraz incelebildim gobek bile bolgesel hareketler yapmama ragmen cok erimedi.baya gitti fakat var daha ne yapsam gitmiyor yaşa bağlı doktorumda söylemişti. göbek hemen gitmiyor maalesef olsun ben bu kadr indi ona bile mutluyum sporu azalttım ben artık eskisi gibi 7 gun yapmiyorum. 1 senede anca gider göbeğin demişti doktor bana. allah sağlık versinde 1 senede 2 sene beklerim ben. saglikli beslenme yaşam biçimim oldu artık hayat boyunca ömrüm yettiği sürece yarın birgün bebek tedavi surecimdede çok fayda olacak bu bana ınsallahMasallah boyun baya uzun.
Bu kiloyu dahi kaldiriyordur boyun.
Ama tabi 80 kilo ile daha fit olursun.
Kilo bildirimini cuma günleri yapıyoruz, konunun ilk sayfasını okursan detaylı bilgi var. Normalde verdiğimiz kilosunun yüzdesini hesaplayip, grupta sıra ile cuma günleri liste oluşturuyoruz. Ama bir süredir sadece bildirim yapıyoruz, liste yapmıyoruz.
İnsallah canim.Şimdi anladim canim.tesekkur ederim bilgin için.evet boyum uzun normalde çok kilolu görünmüyorum fakat ben kendim rahatsız oluyorum ince uzun görünmek varken iri yarı bisey görünmek istemiorum.80 e insem yeter bana şimdilik rabbim nasip kısmet ederse eğer ekime kadar inerim 80 e ben yavaş yavaş veriyorum metabolizmam yavaş çünkü. 1 seneye kadar veririm ağır ağır yaşımda var çünkü benim. Çünkü metabolizma 40 yaşından sonra çok ağır işliyor düşün ben 5 aydir deli gibi spor yaptim sabah akşam biraz incelebildim gobek bile bolgesel hareketler yapmama ragmen cok erimedi.baya gitti fakat var daha ne yapsam gitmiyor yaşa bağlı doktorumda söylemişti. göbek hemen gitmiyor maalesef olsun ben bu kadr indi ona bile mutluyum sporu azalttım ben artık eskisi gibi 7 gun yapmiyorum. 1 senede anca gider göbeğin demişti doktor bana. allah sağlık versinde 1 senede 2 sene beklerim ben. saglikli beslenme yaşam biçimim oldu artık hayat boyunca ömrüm yettiği sürece yarın birgün bebek tedavi surecimdede çok fayda olacak bu bana ınsallah
Amin canim âmin insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.evet sağlıklı beslenmeye vesile oldu gerçekten bütün yağım şekerime baktiricam.oluyor benim kolestrolüm yüksek çıkmıştı geçen yaz. Geçenlerde düşmüş baktirdim. Vitaminlerim eksikliklerim normal seviyeye gelmis cok şükür . Bir hashimato tiroid değerlerim kaldı ona baktiricam. Tag kitlem bile düşmüş buna çok sevinmiştim. Benim geçmeyen gecsede tekrarlayan sistit vardi günde 3 litre su ictigimden beri sistit olmadım geçti çok şükür. Rabbime şükür kansızlığım bitti.cok enerjik hissediyorum artık. Kan değerlerim 0 olurdu genelde benim yükselmiş.simdi sadece hormonlar kaldı bakılacak.b 12 normale döndü ilacı bırakırdı doktor şükür.İnsallah canim.
Seni tanımak için biraz geçmişini okudum.
Bu süreç sağlıklı beslenmeye vesile olmuş.
Rabbim sağlıcakla bebisi kucağına almayı da nasip etsin.
16 sında miydi doktor kontrolun ?
Kilo verdikçe değerlerinde de değişim oluyor mu ?
ne güzel bi tarif bu .Kızlar good morning sabah erken uyandım uyanır uyanmaz 2 bardak su bu çok önemli güne suyla başlamak metabolizmanın kendine gelmesini sağlıyor. Sabah kahvaltısı yumurta salatası yeşillikle birlikte mısır patlaginin üzerine sürülmüş krem peynir ve bir dilim beyaz peynir. Türk kahvesi ara öğün sütlü nescafe. 1 dilim kek bu bildiğiniz undan kek deil. Tarifi vereyim deneyin çok sağlıklı. 2 yumurtayı kırıyoruz. köpük oluncaya kadar cirpiyoruz. Daha sonra bir kabin içersine 2 muzu ezin içersine 1 kasik süzme yoğurt yoksa normal yoğurt koyuyoruz. 2 kasik pekmez ekliyoruz 2 su bardağı hindistancevizi ekliyoruz. 1 paket kabartma tozu ekliyoruz çırpıyoruz köpük haline gelen yumurtaları ekliyoruz çırpıyoruz tekrar. Içine fındık fıstık parçalayarak, kuru üzüm 5 adet ekliyoruz. Kek kalıbına döküyoruz. Süre vermiyorum herkesin fırını farklıdır ben 180 derecede 30 dakikada pisti. 1 dilim ondan yedim kızlar inanın normal keklerden farkı yok.
maşallah ne kadar boyun uzunmuş.Şimdi anladim canim.tesekkur ederim bilgin için.evet boyum uzun normalde çok kilolu görünmüyorum fakat ben kendim rahatsız oluyorum ince uzun görünmek varken iri yarı bisey görünmek istemiorum.80 e insem yeter bana şimdilik rabbim nasip kısmet ederse eğer ekime kadar inerim 80 e ben yavaş yavaş veriyorum metabolizmam yavaş çünkü. 1 seneye kadar veririm ağır ağır yaşımda var çünkü benim. Çünkü metabolizma 40 yaşından sonra çok ağır işliyor düşün ben 5 aydir deli gibi spor yaptim sabah akşam biraz incelebildim gobek bile bolgesel hareketler yapmama ragmen cok erimedi.baya gitti fakat var daha ne yapsam gitmiyor yaşa bağlı doktorumda söylemişti. göbek hemen gitmiyor maalesef olsun ben bu kadr indi ona bile mutluyum sporu azalttım ben artık eskisi gibi 7 gun yapmiyorum. 1 senede anca gider göbeğin demişti doktor bana. allah sağlık versinde 1 senede 2 sene beklerim ben. saglikli beslenme yaşam biçimim oldu artık hayat boyunca ömrüm yettiği sürece yarın birgün bebek tedavi surecimdede çok fayda olacak bu bana ınsallah
Canim benim çok teşekkür ederim ben evlendigimde 78 kiloydum evlenmeden önceki kiloma dönmek istiyorummaşallah ne kadar boyun uzunmuş.
manken boyu vallahi sendeki.
80 e ne kadar kaldı peki. kaç kilo vermek istiyorsun
Evet yaptım söylemesi ayıp nefisti benimkinin üstü yanmış tek sorun o yoksa çektim fotosunu yollamadım sadecene güzel bi tarif bu .
görmüştüm nette. ama hiç de yapmadım .
görsel yok muydu. yaptığında foto atar mısın .
ne güzel bi tarif bu .
görmüştüm nette. ama hiç de yapmadım .
görsel yok muydu. yaptığında foto atar mısın .
Canim ben de 80 olsan yeyer diyecektim 78 tabiki cok daha iyi okur ama 80 de iyi gosterir, boyun gercekten baya uzunmusCanim benim çok teşekkür ederim ben evlendigimde 78 kiloydum evlenmeden önceki kiloma dönmek istiyorum
Annemler nasıl canim ? Dr ne demiş ?Sabah kahvaltısı
Aç karnına iki bardak su
İki adet yumurta biraz peynirle omlet yaptım zeytinyağı ile yanında çay biraz kaymak iki adet çilek reçeli içinden ikitane aldm sadece ekmek yemedim
Gidemem işler randevusuz almoyorlarmış randevu aldm onlara MHRS den pazartesiye kaldılar ama karantinaları bitti dünAnnemler nasıl canim ? Dr ne demiş ?
Seninkiler nasıl canım anneler hep hasta oldu nasıl bulaşıcı bir hastalık ya inşallah bize bulaşmazAnnemler nasıl canim ? Dr ne demiş ?
Canım kardeşim ve babama bulaşmadi sanırım onlar iyiler.Seninkiler nasıl canım anneler hep hasta oldu nasıl bulaşıcı bir hastalık ya inşallah bize bulaşmaz
Geçmiş olsun canım ya dikkat etsin düzelme yokmu ya üzüldüm anneler hastalanmasın onlar hep güçlü olsun onlar başımızın tacıCanım kardeşim ve babama bulaşmadi sanırım onlar iyiler.
Annemde ağrısı var işte canim. Sürekli başı yastıkta yatıyor. Ondan önce ayağını incitmisti, o yüzden hastaneye gitti hastaneden kaptiginindusunuyoruz. Ayağının ağrısı da çok, iç kanama olmuş ayakta kırık yok ama.
Hem ayak ağrısı hem Corona üst üste geldi yani onda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?