yaaa buyuk şehirin gözünü seveyim . kore restoranı diyorsun adaaaEvet once dun aksam yediklerimiz yazayim misafirim vardi bikac tatli kasofi meze yedim oatlican, kereviz, girit ezme yanina 2 lokma miair ekmegi tatli niyeyine bikac larca cikokata
Bu sabah okuldaydim arkadas yapmis borek 2 dilim yedim, yarim elmali kurabiye kahve ilr
Oglen 14.gibi kore retoranina gittik arkadaslar seviyor tofu yedim kizarmis yemez olaydim midem bulandi cok heralde kizarmis diye
Aksam bi lokma ekmek 2 kasik patlican 1 kasik yogurt 2 isirik cikolata
Bu arada ben nerseyse hergun 15 bin adim atiyorum
ellerine sağlık anneciğinin .Bugün cuma günü gideceğini söyledi.
Cuma gitmese bile pazartesi kesin gideceğini.
Çok sevindim. Sayılı gün olması güzel, yoksa ne zaman gidecegini bilmeyince sıkıcı oluyor
Patatesli mantı yapıp buzluğa koydu bugün. Yarın da etli mantı yapacak.
Sonraki gün de sarma.
Benim annem gelince birşeyler yapar buzluguma koyar, onu öğrendiğinden beri o da altta kalmamak için yapmak istiyor birşeyler sürekliiyi oluyor.
canım benim geçmiş olsun . üşüttün mü naptın .Kızlar boğazım şiş yutkunamıyorum kendime tarhana çorbası yaptım acılı içtim 1,5 kupa ilaç içip yatıcam
Seninde mübarek olsun kuzum
Geçmiş olsun pamukcum vitamin al bol bol canimKızlar boğazım şiş yutkunamıyorum kendime tarhana çorbası yaptım acılı içtim 1,5 kupa ilaç içip yatıcam
Migros sanal marketlere var hepsi burada.com burdan.merak ettim nasıl bi şey . olmadı aldğın şeylerin linkini koy buraya . biz de bakalım . fikrimiz olsun .
Cok geçmiş olsun canım dinlen ,sicak biseyler ic.Tuzlu suyla, sirkeyle gargara yap. Dezenfekte etsin.Kızlar boğazım şiş yutkunamıyorum kendime tarhana çorbası yaptım acılı içtim 1,5 kupa ilaç içip yatıcam
Kalın makarnalar biraz ispanaklisi bile var canim spagetti şeklinde fakat kalınlığı 2 parmak kalınlığında.merak ettim nasıl bi şey . olmadı aldğın şeylerin linkini koy buraya . biz de bakalım . fikrimiz olsun .
bakayım canım . sağ ol.Kalın makarnalar biraz ispanaklisi bile var canim spagetti şeklinde fakat kalınlığı 2 parmak kalınlığında.
Ahh demirlekecim sen olmaliydin zaten orada ben degil :):) ben dr severim bazi seylerini ama kore daha farkli geldi tayland iyiydiyaaa buyuk şehirin gözünü seveyim . kore restoranı diyorsun adaaa
foto çekeydin kız . ben görselciyim . görmezsem rahat edemiyorum
Ahh demirlekecim sen olmaliydin zaten orada ben degil :):) ben dr severim bazi seylerini ama kore daha farkli geldi tayland iyiydibirdahakine cekerim diyecegim canim ama gider miyim bilmem
Aynen canim yaglari bana iyi gelmedi yoksa yemek guzeldi evimizde misss yapiyoruzzz
biz evde daha güzelini yapıyoruz ama demi.
ondan sevmedin orayı
Geçmiş olsun canim. Evde varsa ada çayı icKızlar boğazım şiş yutkunamıyorum kendime tarhana çorbası yaptım acılı içtim 1,5 kupa ilaç içip yatıcam
Hayırlı kandiller
canım benim geçmiş olsun . üşüttün mü naptın .
Geçmiş olsun pamukcum vitamin al bol bol canim
Cok geçmiş olsun canım dinlen ,sicak biseyler ic.Tuzlu suyla, sirkeyle gargara yap. Dezenfekte etsin.
Çok teşekkür ederim kızlar hepinize, gargara yapıcam adaçayı var sürekli sıcak şeyler içmeye çalışıyorumGeçmiş olsun canim. Evde varsa ada çayı ic
Hayırlı kandiller
❤❤❤❤❤❤❤❤❤Çok teşekkür ederim kızlar hepinize, gargara yapıcam adaçayı var sürekli sıcak şeyler içmeye çalışıyorum
Kızlar tam tamına 20 kilo vermişim toplamda. çok mutluyum. 17 kilo vermiştim 3 kilo daha vermişim çok şükür.
Cok teşekkür ederim tam tamına 4 ay bitti.
Masallahhh. Tebrik ederim.
Ne kadar süreçte verdin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?