- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.433
- 798
Çok iyi.Cok teşekkür ederim tam tamına 4 ay bitti.
88 din en son 85 e mi düştün???Kızlar tam tamına 20 kilo vermişim toplamda. çok mutluyum. 17 kilo vermiştim 3 kilo daha vermişim çok şükür.
Allah kabul etsin canımBugün niyetliydim.
Akşam yemegim
Kuzu gerdan haşlama 2 dilim patatesle
2 kaşık pirinç pilavı (basmati)
Aynen öle şekerim bugün dedimki nasılsa dedim 88 de takılır tartı annnammmmmm ne göreyim 85 sevinçten uçtum88 din en son 85 e mi düştün???
Biraz çerezBugün niyetliydim.
Akşam yemegim
Kuzu gerdan haşlama 2 dilim patatesle
2 kaşık pirinç pilavı (basmati)
Güzel canim porsiyon.Dün öğle yemeği
İki kaşık ıspanak yemeği
E kaşık yoğurt
Akşam
Patatesli köfte fırında
Yanında yoğurt
Bugün sabah
Midem bulandı lakin biraz yedim
Kavurmalı yumurta
Çörekotu peynir
Biraz ekmek ve çay
Akşam yemeği
Patatesli köfte
Yoğurt ve salata
Porsiyon büyük mü kızlar yoksa normal mi Eki Görüntüle 2799247
Tebriklerrrrrr ne mutlu sanaAynen öle şekerim bugün dedimki nasılsa dedim 88 de takılır tartı annnammmmmm ne göreyim 85 sevinçten uçtum
Kız yeni gördüm ne güzel demekki sabrın sonu selametmişAynen öle şekerim bugün dedimki nasılsa dedim 88 de takılır tartı annnammmmmm ne göreyim 85 sevinçten uçtum
Zaten bu sünnetleyelim derken alıyoruz kiloyu sende az koy tabaklarına bırak kendileri istesin yarın ısıtıp verirsin yada az yapBugünkü menüm
Sabah
2 yumurta
1 dilim kizarmis ekmek
Az peynir, 3 zeytin
Arada
1 kupa az sütlü nescafe
Aksam
Firinda tavuk( elim kadar)
2 kasik pilav( ondan kaliyor bundan kaliyor yemek zorunda kaliyorum )
3 kaşık yogurt
Az yapiyorum zaten canim 4 kişiye 1 su bardagindan az piricle pilav yapiyorum daha ne olsun cok muuuZaten bu sünnetleyelim derken alıyoruz kiloyu sende az koy tabaklarına bırak kendileri istesin yarın ısıtıp verirsin yada az yap
Ne bileyim eşim kendisi yiyor okadar pilavıAz yapiyorum zaten canim 4 kişiye 1 su bardagindan az piricle pilav yapiyorum daha ne olsun cok muuu
Esim az yer ben yememeye calisiyorum sorun cocuklar ozellikle de oğlumNe bileyim eşim kendisi yiyor okadar pilavıama sizinkiler bırakmaya alıştıysa bilemem
Ay çok mutluyum yola devam aynen devamKız yeni gördüm ne güzel demekki sabrın sonu selametmiş
Tebrik ederim çok sevindim senin adına gercekten 3 kg gitmumis harika, ne kadar zamanda bir tartiliyorsun?Kızlar tam tamına 20 kilo vermişim toplamda. çok mutluyum. 17 kilo vermiştim 3 kilo daha vermişim çok şükür.
Normalde 3 haftada bir tartılıyorum hergün tartılma demişti doktor ben birara her gün tartılıyordum. 2 ay oldu bıraktım .şimdi 2 haftada bir tartılıyorum canim. geçen hafta tartılmıştım 88.50 idi uzun zamandır 88 di takılmıştı bide bugün tartıldım 85.30 cıktı.Tebrik ederim çok sevindim senin adına gercekten 3 kg gitmumis harika, ne kadar zamanda bir tartiliyorsun?
O zaman geçen attığım yağların eriyip su toplaması olayını yaşamışin. Birden sular da gitmiş.Normalde 3 haftada bir tartılıyorum hergün tartılma demişti doktor ben birara her gün tartılıyordum. 2 ay oldu bıraktım .şimdi 2 haftada bir tartılıyorum canim. geçen hafta tartılmıştım 88.50 idi uzun zamandır 88 di takılmıştı bide bugün tartıldım 85.30 cıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?