Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Dün öğle yemeği
İki kaşık ıspanak yemeği
E kaşık yoğurt

Akşam
Patatesli köfte fırında
Yanında yoğurt

Bugün sabah
Midem bulandı lakin biraz yedim
Kavurmalı yumurta
Çörekotu peynir
Biraz ekmek ve çay

Akşam yemeği
Patatesli köfte
Yoğurt ve salata
Porsiyon büyük mü kızlar yoksa normal mi

Güzel canim porsiyon.

Aynen öle şekerim bugün dedimki nasılsa dedim 88 de takılır tartı annnammmmmm ne göreyim 85 sevinçten uçtum
Tebriklerrrrrr ne mutlu sana
Ben de kafaya koydum oyle de vericem boyle de vericem aynadaki görüntü hic hosuma gitmiyor taniyamiyorum kendimi eski guzelligim kalmamis sanki

Bugünkü menüm
Sabah
2 yumurta
1 dilim kizarmis ekmek
Az peynir, 3 zeytin

Arada
1 kupa az sütlü nescafe

Aksam
Firinda tavuk( elim kadar)
2 kasik pilav( ondan kaliyor bundan kaliyor yemek zorunda kaliyorum )
3 kaşık yogurt
Zaten bu sünnetleyelim derken alıyoruz kiloyu sende az koy tabaklarına bırak kendileri istesin yarın ısıtıp verirsin yada az yap

Bugünkü menüm sabah kahvaltısı dereotu salatası 1 yumurta 1 dilim peynir ara öğün yarim yağlı sütle yapılmış nescafe 1 dilim dün yaptığım kekten yedim. Öğlen :salata ve 1 kasik bezelye , türk kahvesi yeşil çay ilkindi: 6 tane çiğ badem yarim granola çerez niyetine. sadece yeşil çay içtim akşam yemeği : piliç füme 2 dilim marulala sardım yedim yarim dilim karabuğday ekmeği onu bile zor yedim.

Tebrik ederim çok sevindim senin adına gercekten 3 kg gitmumis harika, ne kadar zamanda bir tartiliyorsun?
Normalde 3 haftada bir tartılıyorum hergün tartılma demişti doktor ben birara her gün tartılıyordum. 2 ay oldu bıraktım .şimdi 2 haftada bir tartılıyorum canim. geçen hafta tartılmıştım 88.50 idi uzun zamandır 88 di takılmıştı bide bugün tartıldım 85.30 cıktı.

O zaman geçen attığım yağların eriyip su toplaması olayını yaşamışin. Birden sular da gitmiş.
Güzel bir motivasyon olmuştur sana da.
Ne yapıyorsan, yapmaya devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…