Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Tebriklerrrrrr ne mutlu sana
Ben de kafaya koydum oyle de vericem boyle de vericem aynadaki görüntü hic hosuma gitmiyor taniyamiyorum kendimi eski guzelligim kalmamis sanki
Kafaya koyduktan sonra yaparsin ben buna inanıyorum. Devamlı motive et kendini.birara bende senin gibi hissediyordum.aynaya baktığımda kendimi tanıamıyordum ama yinede kendimi seviyordum. Eski guzelligim falan kalmamis deme motivasyonunu düşürme. Eskidende güzeldim. hala güzelim dahada güzel olucam de.Ben kendimi böyle motive ediyorum. aslinda görüntülerimizi kafaya takmamamiz lazım .biz kadınlar kaç beden olursak olalim herzaman çok güzeliz. Hayatta başaramayacagimiz hiçbirşey yoktur. Ben bir söz okumuştum bir dergide. (Şişmanım,özelim ve güzelim).

O zaman geçen attığım yağların eriyip su toplaması olayını yaşamışin. Birden sular da gitmiş.
Güzel bir motivasyon olmuştur sana da.
Ne yapıyorsan, yapmaya devam et
Evet evet ilk ay resmen karnımdaki ödem giitti .6 aylık hamile gibiydim beni yolda gören ayyyyy hamilemizin diye soruyorlardı yok demekten catliyodum resmen ödem bu ödem diyodum insanlara

sabah kahvaltı hazırlamadım evdekilere
bardaklara süt koydum . dün kek pişirmiştim . kek koydum . bu sabah kahvaltı böyle olsun . her gün ne hazırlasam . bir de evden çalışırken kolaydı. ne yapsam sıcak sıcak yeniyordu.
sabah erken yaptığım bi şey soğuduğu için ne yapsam yenmiyor artık . kahvaltı için yani.

öğlen de yemek yok . artık gına geldi .
kurufasülye nohut kalmamış . yeşil mercimek de yoktu . akşam ıslatayım dedim . bugün almam lazım .
pilav da yaparım.

bende ocaktan bu yana kiloları düzenli yazdım iniş çıkışlarım mikemmel gerçekten haftaya cumartesi son kortizon iğnemi vurulcam o da ramazan başlangıcı olmadan bitecek vücudum ramazanda artık kendini yeniler inşaallah

Eklentiler

• c1211087-9c94-4dde-8750-fbe81ee3b406.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 21
hiç menü yazasım gelmiyorum ama sizide okuyup takip ediyorum özlüyorum sizinle muhabbet etmeyi ya :) cumaları tartıları yazıcam
Ben de yazmıyorum ama burdayım hala:) gel sen, kafa dağıtırsın
Benim de mikemmel

kilo mu almışsın kız sanki
aldım kuşum . 2 aydır yaklaşık böyleyim . daha çok fıstık aldırdı kiloyu. ekmek de yer oldum arada. sebze yine bol çeşitle devam .
haftada 1 buçuk kilo fıstık yiyorum .
her sene bu zamanlar alırdım ama bu kış biraz daha fazla aldım . böyle iyi hissediyorum .
ama moralim bozulunca iştahım kapanıyor.
sık sık da stresim artıyor . iş , ev, koşturmaca. o nedenle kilo alamıyorum aslında.

Canim biz haftada 1.5 kilo fıstık yesek, bize 3 kilo olarak geri döner
Sen yine çok az aldın.
Kendini gucllu hissetmen gereken bir donemdeain. Sana ne enerji veriyorsa onu ye.

Bende kaynanam gidince mercimek ekmeği yapacağım. Buzluğa koyar günde bir dilim çıkarır kahvaltılarda yerim.

Yarın kilo durumuma bakayım da, yine kaynanam gidince 2 günlük detoksta yapabilirim.

Canim biz haftada 1.5 kilo fıstık yesek, bize 3 kilo olarak geri döner
Sen yine çok az aldın.
Kendini gucllu hissetmen gereken bir donemdeain. Sana ne enerji veriyorsa onu ye.
Canim çiğ fıstık yee daha az kalori bide fıstıkları kabuklarını soy sonra rondoya koy rondododa sivilasiyor zaten iyice sıvılarsın içine 1 yemek kaşığı bal koy bir jez daha rondodan gecir katilasacak light fistik ezmesi hazir etimekler kepek ekmeğine süR ye. Benim evdeki light fistik ezmesi fundik ezmesi boyle yaptim ayrica bunun kalorisi daha az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…