Kafaya koyduktan sonra yaparsin ben buna inanıyorum. Devamlı motive et kendini.birara bende senin gibi hissediyordum.aynaya baktığımda kendimi tanıamıyordum ama yinede kendimi seviyordum. Eski guzelligim falan kalmamis deme motivasyonunu düşürme. Eskidende güzeldim. hala güzelim dahada güzel olucam deTebriklerrrrrr ne mutlu sana
Ben de kafaya koydum oyle de vericem boyle de vericem aynadaki görüntü hic hosuma gitmiyor taniyamiyorum kendimi eski guzelligim kalmamis sanki
Evet evet ilk ay resmen karnımdaki ödem giitti .6 aylık hamile gibiydim beni yolda gören ayyyyy hamilemizin diye soruyorlardı yok demekten catliyodum resmen ödem bu ödem diyodum insanlaraO zaman geçen attığım yağların eriyip su toplaması olayını yaşamışin. Birden sular da gitmiş.
Güzel bir motivasyon olmuştur sana da.
Ne yapıyorsan, yapmaya devam et
Aynen canim yola devam tam gaz. Saglikli beslenmeye devam....O zaman geçen attığım yağların eriyip su toplaması olayını yaşamışin. Birden sular da gitmiş.
Güzel bir motivasyon olmuştur sana da.
Ne yapıyorsan, yapmaya devam et
maşallah canım ne güzel vermişsin . hem 1 haftada mı vermiş oluyorsun . ödem gitti demek . çok sevindim .Aynen canim yola devam tam gaz. Saglikli beslenmeye devam....
bu sabah tartıldım . .hiç menü yazasım gelmiyorum ama sizide okuyup takip ediyorum özlüyorum sizinle muhabbet etmeyi ya :) cumaları tartıları yazıcam
bu sabah tartıldım . .
pil aldım ya tartıya
53.9 kg
Ben de yazmıyorum ama burdayım hala:) gel sen, kafa dağıtırsınhiç menü yazasım gelmiyorum ama sizide okuyup takip ediyorum özlüyorum sizinle muhabbet etmeyi ya :) cumaları tartıları yazıcam
Benim de mikemmelbende ocaktan bu yana kiloları düzenli yazdım iniş çıkışlarım mikemmel gerçekten haftaya cumartesi son kortizon iğnemi vurulcam o da ramazan başlangıcı olmadan bitecek vücudum ramazanda artık kendini yeniler inşaallah
nolcak bu halimiz :))))Ben de yazmıyorum ama burdayım hala:) gel sen, kafa dağıtırsın
Benim de mikemmel
of nefis .
aldım kuşum . 2 aydır yaklaşık böyleyim . daha çok fıstık aldırdı kiloyu. ekmek de yer oldum arada. sebze yine bol çeşitle devam .kilo mu almışsın kız sanki
Kızarmış ekmek yok mu
Canim biz haftada 1.5 kilo fıstık yesek, bize 3 kilo olarak geri döneraldım kuşum . 2 aydır yaklaşık böyleyim . daha çok fıstık aldırdı kiloyu. ekmek de yer oldum arada. sebze yine bol çeşitle devam .
haftada 1 buçuk kilo fıstık yiyorum .
her sene bu zamanlar alırdım ama bu kış biraz daha fazla aldım . böyle iyi hissediyorum .
ama moralim bozulunca iştahım kapanıyor.
sık sık da stresim artıyor . iş , ev, koşturmaca. o nedenle kilo alamıyorum aslında.
Senin gozunden de bisey kaçmıyorKızarmış ekmek yok mu
Bende kaynanam gidince mercimek ekmeği yapacağım. Buzluğa koyar günde bir dilim çıkarır kahvaltılarda yerim.Senin gozunden de bisey kaçmıyoryemedim canım ekmeği az yiyorum biliyorsun sadece sabah o da 1 2 dilim ekmeği bi süre yemesem iyi olacak yulaf daha iyi oluyor veya glutensiz ekmeklerden bulursam sabahları 1 dilim olabilir bakalım
Canim çiğ fıstık yee daha az kalori bide fıstıkları kabuklarını soy sonra rondoya koy rondododa sivilasiyor zaten iyice sıvılarsın içine 1 yemek kaşığı bal koy bir jez daha rondodan gecir katilasacak light fistik ezmesi hazir etimekler kepek ekmeğine süR ye. Benim evdeki light fistik ezmesi fundik ezmesi boyle yaptimCanim biz haftada 1.5 kilo fıstık yesek, bize 3 kilo olarak geri döner
Sen yine çok az aldın.
Kendini gucllu hissetmen gereken bir donemdeain. Sana ne enerji veriyorsa onu ye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?