Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Öğlen yemeği menüsü çeşitli sebzelerden yapılmış spagetti 3 kasik acı sos ile birlikte.baktim dolabında 1 er tane sebze kalmış değerlendirmek istedim. Kalları robotun uzun dograyicisindan geçirdim spagetti şeklinde cıktı kabaklar kırmızı havuclarida aynı şekilde uzun kapya biberlerde aynı şekilde uzun spagetti şeklinde çubuk makarna şeklinde çıkıyor bunları soğan sarmisakla beraber soteledim .4 kasik zeytinyagi koydum bu biraz zeytinyagi kaldiriyor. Içine tozbiber, karabiber,köri sosu,kekik, sarmısak tozu, kimyon ekledim.surekli karıştırarak pişirdim.icine dereotu ekledim.hepsini tekrardan karistirdim.pisti. 3 sebzeden 2 tabak sebze spagetti çıkıyor. Isterseniz içine parmesan peyniri, Mozeralla peyniri ekleyebilirsiniz. Bunlar isteğe bağlı. Ben acuka sos kullandım üstüne.

Aç karnına e bardak su
Yarım armut

Sabah kahvaltısı
Çörekotu ile peynir topları
Bir buçuk haşlanmış yumurta beyazı
Bir dilim ekmek
Ve çay

Sabah böyle iken sonra cozuttum
Eşime yaptığım helvdan yedim sindirebilirsem çok iyi olacak

Şimdi akşam yemeği yemeye basladm sonra hepsi içicem
Akşam yemeği dünkü yemek aynı bir porsiyon salata
Yarım porsiyon köfteli patates
3 kaşık yoğurt
Ekmeksiz

Bende kaynanam gidince mercimek ekmeği yapacağım. Buzluğa koyar günde bir dilim çıkarır kahvaltılarda yerim.

Yarın kilo durumuma bakayım da, yine kaynanam gidince 2 günlük detoksta yapabilirim.
kaynanan sende miydi.
Allah kolaylık versin .

ne mamalar yapıyorsunuz kim bilir . foto at bize de.

ya bu pandemi sürecinde herkes çok farklı sebeple aldı kilo kısıtlandık her türlü
yok kuzum yaa. iyiyiz. keşke dönüşümlü çalışma yine gelse. tam mesaiye geçildi. pert oluyorum yollarda . saçımı süpürge ediyorum evde. ne bileyim .
keşke yarı zamanlı çalışma olsa. sanki her türlü işler yürüyor . evden de çalışabiliyoruz ki biz .hep çalıştım pandemi ilk başladığında. çok da verimli çalışılıyor .
özellikle kadınlara verilmeli bu hak . bi kaç saat geç gitsek işe o bile mikemmel olurdu

sabah çok iyi gitmiş . dediğin gibi öğlenden sonra bi helva işte. yoksa akşam yemeğinde iyisin yanii.

öğlende koşarcasına eve gittim . çocuklara sucuklu yumurta yaptım .
kendime marul . ton balığı. taze mısır ile salata.
ayakta yediğim kadar işte evde dönerken .
az bi şey kaldı tabakta . yiyemedim . gözüm de kalan salatada kaldı.
neyse işe gelince 1 muz . 1 greyfurt . 1 yeşil elma yedim . 2 karecik sütlü çikolata vardı onu da yedim.

1 greyfurt da sabah evden çıkmadan yediydim . 7 buçukta.
bugün fazla c vitaminlendim ama napayım . çekmecede bi şey kalmamıştı.

Kızlar yarın doktor randevum var menisküs için inşallah iyi birşeyler der doktor sizde dua edin inşallah birde erken gidersem tartılamayabilirim gelince artık yazmazsam unutmuşum demektir k2 vitamini vermişti doktor ciddi iyi geldi birde süt ve peynir vücuttan calsiyumu alıyormuş faydası olmuyormuş yoğurt yemek daha doğruymuş ama peynirden vazgeçemiyorum yakında kızı sütten kesilen diyetim daha iyi olacak ozaman en azından iştah kontrolü yapabilirim şimdiden ada çayına başlıycam sütom kesilsin diye vitaminler baya artırdı kızda iyice düşkün oldu süte ya baya yoruyor beni

Afiyet olsun canim
akşama yemek yok .

beynim error verdi. ne pişirmeli yahu.
bi el atın bana . ne yapayım .
Firinda sebze kizartma

kaynanan sende miydi.
Allah kolaylık versin .

ne mamalar yapıyorsunuz kim bilir . foto at bize de.
Bir kez patatesli bir kez de etli mantı yapmıştı :)
Küçük olan etli büyük olan patatesli mantı. Buzluğa yaptık bunu. Kendim detoksdayken eşime kiİma yaparım bunları, iyi olur

Eklentiler

• IMG_20210310_145458.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20210309_153811.webp
    62,4 KB · Görüntüleme: 28
akşama yemek yok .

beynim error verdi. ne pişirmeli yahu.
bi el atın bana . ne yapayım .
Gec gördüm ne yaptin canım esine ve çocuklara pizza sipariş etseydin sen de salata seviyorsun salata olurdu bikac dilim de pizza yerdin

Bu ara yoruldun gibime geliyor kosusturmacadan cocuklar bi yandan ,yemek, is derken
Eşinin öğle arası yok mu o alsa kızı
Cok yoruluyorsun

Slm kizlar sabah
1 yumurta, 1 dilim ekmek, 1 dilim leynir, 4 zeytin
Ara bi yemek kasigi kuru uzum 1.5 ceviz
Oglen 2 peynirli salata 2 dilim ekmek
Ikindi cikolatali muz yarim bardak badem sutu ile cikolatasi 4 5 kare kadardi
Aksam haslanmi pirinc 4 kasik, salata, 2 kasik yogurt, bir dilim elmali tahin

İlkindi 6 adet goji berry kuru erik 1 tane üstüne türk kahvesi ve limonlu yeşil çay akşam menüsü haşlanmış tavuk bir ben anca 30 gr yiyebildim gerisini kabul etmedi midem sanırım midem baya küçülmüş . 2 kasik salata 1 bardak ayran . Yinelemeye başladım ben artık her şeyi yaa... bir 2 lokma aldıktan sonra midem şişmeye başlıyor hemen kalkıyorum sofradan eşim benle dalga geçiyor eskiden yeme diye söylenirdim şimdide bir kaşık daha yesene diye söylemiyorum diyor nerden nereye eskiden kalk artık sofradan derlerdi şimdide bune kuş gibi yiyorsun azcik daha yesene diyorlar ayy ne guzelllllll eskiden arkadaşlarımızla buluştuğumuzda 3 tane yaş pastayı mideye indiren ben koca bardak latte ,frappucino , maccihato içen ben, şimdi buluştuğumuzda ise light sütle yapılmış kahve isteyen tatlı tuzlu hiçbirşey istemiyorum diyen birine döndüm. Sırf bu yüzden ben eve kahve makinası aldırdım çeyizinde evlenirkenşimdi zavallı makina öyle çalışmadan duruyor. Anca misafir gelince calistiririm artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…