Kilo aldığını düşünmüyorum kesin vermissindir deBende kaynanam gidince mercimek ekmeği yapacağım. Buzluğa koyar günde bir dilim çıkarır kahvaltılarda yerim.
Yarın kilo durumuma bakayım da, yine kaynanam gidince 2 günlük detoksta yapabilirim.
İnşallah canim.Kilo aldığını düşünmüyorum kesin vermissindir de
Aynen canim iste bu o su olayiO zaman geçen attığım yağların eriyip su toplaması olayını yaşamışin. Birden sular da gitmiş.
Güzel bir motivasyon olmuştur sana da.
Ne yapıyorsan, yapmaya devam et
ya bu pandemi sürecinde herkes çok farklı sebeple aldı kilo kısıtlandık her türlübuçuk kilo fıstık yiyorum .
her sene bu zamanlar alırdım ama bu
kaynanan sende miydi.Bende kaynanam gidince mercimek ekmeği yapacağım. Buzluğa koyar günde bir dilim çıkarır kahvaltılarda yerim.
Yarın kilo durumuma bakayım da, yine kaynanam gidince 2 günlük detoksta yapabilirim.
yok kuzum yaa. iyiyiz. keşke dönüşümlü çalışma yine gelse. tam mesaiye geçildi. pert oluyorum yollarda . saçımı süpürge ediyorum evde. ne bileyim .ya bu pandemi sürecinde herkes çok farklı sebeple aldı kilo kısıtlandık her türlü
sabah çok iyi gitmiş . dediğin gibi öğlenden sonra bi helva işte. yoksa akşam yemeğinde iyisin yanii.Aç karnına e bardak su
Yarım armut
Sabah kahvaltısı
Çörekotu ile peynir topları
Bir buçuk haşlanmış yumurta beyazı
Bir dilim ekmek
Ve çay
Sabah böyle iken sonra cozuttum
Eşime yaptığım helvdan yedim sindirebilirsem çok iyi olacak
Şimdi akşam yemeği yemeye basladm sonra hepsi içicem
Akşam yemeği dünkü yemek aynı bir porsiyon salata
Yarım porsiyon köfteli patates
3 kaşık yoğurt
Ekmeksiz
Kıymalı makarnaakşama yemek yok .
beynim error verdi. ne pişirmeli yahu.
bi el atın bana . ne yapayım .
Afiyet olsun canimÖğlen yemeği menüsü çeşitli sebzelerden yapılmış spagetti 3 kasik acı sos ile birlikte.baktim dolabında 1 er tane sebze kalmış değerlendirmek istedim. Kalları robotun uzun dograyicisindan geçirdim spagetti şeklinde cıktı kabaklar kırmızı havuclarida aynı şekilde uzun kapya biberlerde aynı şekilde uzun spagetti şeklinde çubuk makarna şeklinde çıkıyor bunları soğan sarmisakla beraber soteledim .4 kasik zeytinyagi koydum bu biraz zeytinyagi kaldiriyor. Içine tozbiber, karabiber,köri sosu,kekik, sarmısak tozu, kimyon ekledim.surekli karıştırarak pişirdim.icine dereotu ekledim.hepsini tekrardan karistirdim.pisti. 3 sebzeden 2 tabak sebze spagetti çıkıyor. Isterseniz içine parmesan peyniri, Mozeralla peyniri ekleyebilirsiniz. Bunlar isteğe bağlı. Ben acuka sos kullandım üstüne.
Firinda sebze kizartmaakşama yemek yok .
Bir kez patatesli bir kez de etli mantı yapmıştı :)kaynanan sende miydi.
Allah kolaylık versin .
ne mamalar yapıyorsunuz kim bilir . foto at bize de.
AraGünaydın
Kahvaltim
1 yumurtalı menemen
1 dilim ekmek
1 kaşık tulum peyniri
Gec gördüm ne yaptin canım esine ve çocuklara pizza sipariş etseydin sen de salata seviyorsun salata olurdu bikac dilim de pizza yerdinakşama yemek yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?