- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.432
- 798
Afiyet olsun cnm ne guzel yapmissin yemegini odem varsa da gider tarti gunune kadarAkşam yemegimi 5 te yemis oldum.
Risottoya bayilirimmmm ben şuan yalancisini yapıyorum diyet donemindeOglen yemegimde risotto yedim kuzenimle bulusmustuk disarda yedik suanda ac degilim aksam meyve vs atistiriim belki
Ben de severim canim hele ki gercek bi italyan sefin elinden ciktiysa, sen yaoancısını nasıl yapıyorsun?Risottoya bayilirimmmm ben şuan yalancisini yapıyorum diyet doneminde
Glutensiz vegan pirinçler var nişastası alınmış pirinçler ondan yapıyorum pirinci yurtdışından sipariş etmiştim .Ben de severim canim hele ki gercek bi italyan sefin elinden ciktiysa, sen yaoancısını nasıl yapıyorsun?
Ben de evimde basmati pirinc kullaniyorum buharda haşlayıpGlutensiz vegan pirinçler var nişastası alınmış pirinçler ondan yapıyorum pirinci yurtdışından sipariş etmiştim .
Valla okadar arastirdimki en sonunda buldum aldım normal bir risotto pirincinin yerini tutmaz fakat yapınca inan gerçek risottoya aratmıyor çeşit çeşit pirinçler sebzelisi bile var. Karnibardan yapanı duydum ben risottoya fakat bana karnibahar yasak olduğu için bazı ürünlerini özel olan ürünleri yurtdışından getirttiyorum ben.Glutensiz vegan pirinçler var nişastası alınmış pirinçler ondan yapıyorum pirinci yurtdışından sipariş etmiştim
Harika valla. et kullaniyomusun pekiBen de evimde basmati pirinc kullaniyorum buharda haşlayıp
Ben yurtdışında karidesle beraber yemiştim. Yıllar önce içine beyaz şarap koyuyorlar bazı yerlerde maltada okudum 1 yıl staj döneminde orda italyan restorantı var şeflerden biri türk tu o anlatmıştı süslemek için domuz eti kullanılıyor sanırsın tavuk.Ben de evimde basmati pirinc kullaniyorum buharda haşlayıp
Bu arada biraz önce tartiya ciktim 1 kilo daha vermişim. Geçen hafta 85 tim bugün 84.30 umKizlar bu arada ilkindi karabugdayli galeta 1 tane yogurt sosuyla beraber.aksam yemeğim unsuz ıspanaklı kis yalancı kis diyelim glutensiz yulaf koydum çünkü .1 dilim salata 3 kasik havuçlu kereviz salatası yağsız 3 kasik ondan yedim.
Maşallah ama porsiyonların az geliyor bana ben cok yedigimden de olabilir ama tabak tabak yedigini görmedim hep sayılı 2 3 kaşıkBu arada biraz önce tartiya ciktim 1 kilo daha vermişim. Geçen hafta 85 tim bugün 84.30 um
Canim bazen 4 kasıkta yiyorum çok sevdiğim yemek olunca 5 kasigida çıkarıyorum. Nezaman çok yediğimi hissetsem ertesi gün dengeliyorum. Çok şükür canim az yemeği seviyorum artık.Maşallah ama porsiyonların az geliyor bana ben cok yedigimden de olabilir ama tabak tabak yedigini görmedim hep sayılı 2 3 kaşık
Sağlıklı ol da sen daha iyisini bilirsin tabi
Ben vejeteryanim canim kullanmiyorum porcini mantarlisini tercih ederim, ama sen evde de yapabilirsin karidesli vsHarika valla. et kullaniyomusun peki
Ben sen ne yiyorsun anlamıyorum hicCanim bazen 4 kasıkta yiyorum çok sevdiğim yemek olunca 5 kasigida çıkarıyorum. Nezaman çok yediğimi hissetsem ertesi gün dengeliyorum. Çok şükür canim az yemeği seviyorum artık.
Mis süpersin canim harika vallahi... bunu deniycem mantarlı. doğruyaBen vejeteryanim canim kullanmiyorum porcini mantarlisini tercih ederim, ama sen evde de yapabilirsin karidesli vs
Senin bugün menun ne şekerimMaşallah ama porsiyonların az geliyor bana ben cok yedigimden de olabilir ama tabak tabak yedigini görmedim hep sayılı 2 3 kaşık
Sağlıklı ol da sen daha iyisini bilirsin tabi
Ben sen ne yiyorsun anlamıyorum hic
Düz yazı olunca toparlayamiyorum neler yediğini
Cig badem ve çiğ kaju sadece bu ikisini yiyorum. cig findik ise yılda bir aklıma gelirse.ben glutenli hiç bir şey yemiyorum .karnibahar brokoli kirmizi öbür beyaz lahana yemiyorum. Kirmizi et yemiyorum.sadece tavuk ve deniz ürünleri kalamar karides hamsi ve istakoz dışında hicbir balığı yemiyorum. Kavrulmuş hicbir çerez yemiyorum. Cig olarak tüketmiyorum. Kirbimizitoz biber ve kajun baharatı dışında hicbir baharat cig badem ve çiğ kaju bunları yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?