Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Glutensiz vegan pirinçler var nişastası alınmış pirinçler ondan yapıyorum pirinci yurtdışından sipariş etmiştim
Valla okadar arastirdimki en sonunda buldum aldım normal bir risotto pirincinin yerini tutmaz fakat yapınca inan gerçek risottoya aratmıyor çeşit çeşit pirinçler sebzelisi bile var. Karnibardan yapanı duydum ben risottoya fakat bana karnibahar yasak olduğu için bazı ürünlerini özel olan ürünleri yurtdışından getirttiyorum ben.

Ben de evimde basmati pirinc kullaniyorum buharda haşlayıp
Ben yurtdışında karidesle beraber yemiştim. Yıllar önce içine beyaz şarap koyuyorlar bazı yerlerde maltada okudum 1 yıl staj döneminde orda italyan restorantı var şeflerden biri türk tu o anlatmıştı süslemek için domuz eti kullanılıyor sanırsın tavuk.

Kizlar bu arada ilkindi karabugdayli galeta 1 tane yogurt sosuyla beraber.aksam yemeğim unsuz ıspanaklı kis yalancı kis diyelim glutensiz yulaf koydum çünkü .1 dilim salata 3 kasik havuçlu kereviz salatası yağsız 3 kasik ondan yedim.

Bu arada biraz önce tartiya ciktim 1 kilo daha vermişim. Geçen hafta 85 tim bugün 84.30 um

Maşallah ama porsiyonların az geliyor bana ben cok yedigimden de olabilir ama tabak tabak yedigini görmedim hep sayılı 2 3 kaşık
Sağlıklı ol da sen daha iyisini bilirsin tabi
Canim bazen 4 kasıkta yiyorum çok sevdiğim yemek olunca 5 kasigida çıkarıyorum. Nezaman çok yediğimi hissetsem ertesi gün dengeliyorum. Çok şükür canim az yemeği seviyorum artık.

Ben vejeteryanim canim kullanmiyorum porcini mantarlisini tercih ederim, ama sen evde de yapabilirsin karidesli vs
Mis süpersin canim harika vallahi... bunu deniycem mantarlı. doğruya vejeteryan olduğunu biliyordum. Ben de sadece tavuk ve deniz ürünlerini yiyebiliyorum benimkide yarı veganlik.

Ben sen ne yiyorsun anlamıyorum hic
Düz yazı olunca toparlayamiyorum neler yediğini
ben glutenli hiç bir şey yemiyorum .karnibahar brokoli kirmizi öbür beyaz lahana yemiyorum. Kirmizi et yemiyorum.sadece tavuk ve deniz ürünleri kalamar karides hamsi ve istakoz dışında hicbir balığı yemiyorum. Kavrulmuş hicbir çerez yemiyorum. Cig olarak tüketmiyorum. Kirbimizitoz biber ve kajun baharatı dışında hicbir baharat kullanmıyorum. Ozet gectim

Cig badem ve çiğ kaju sadece bu ikisini yiyorum. cig findik ise yılda bir aklıma gelirse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…