Safrancim hayirlisiyla gicecek insallah bu gece gitmiyor muydu, az kaldi canim cok guzel dayandin dayan yine, degmez bak o kadar zayifladin canimBugün yedim yedim yedim
Gün hala bitmedi, daha yemem inşallah.
Eşime kaynanama sinirliydim, yemeğe verdim kendim
8 arabasıyla gitti canim şükür. Yarın normalime dönerim inşallahSafrancim hayirlisiyla gicecek insallah bu gece gitmiyor muydu, az kaldi canim cok guzel dayandin dayan yine, degmez bak o kadar zayifladin canim
Ben Güneydoğu'da, merkeze 2 saat uzaklıkta bir ilçede yaşıyorum eşimin görevi gereği.Şanslısın .vallahi ben apartmandaki komşularımı tanimiyorum
Bugün yedim yedim yedim
Gün hala bitmedi, daha yemem inşallah.
Eşime kaynanama sinirliydim, yemeğe verdim
Bilirim canim ne şanslısın eniştem güney doğuda görev yapıyordu ben 1 ay kalmıştım onlarla sana yardım için ellerinden gelen her şeyi yaparlar . Komşuluk oralarda ölmemiş.Ben Güneydoğu'da, merkeze 2 saat uzaklıkta bir ilçede yaşıyorum eşimin görevi gereği.
Burada komsuculuk daha ölmemişgidip geliyoruz. Bir de 9 senedir aynı binada oturuyoruz. Komsuculugumuz baya
Hadi gözün aydın. insan geriliyor yaa ne kadar olsa. Annenin yanında rahat davranabiliyorsun .istediği kadar kalsin istiyorum ama kaynananın yanında maalesef rahat olamıyorsun. çok şükür bir sorunum yok arkadaş gibiyiz biz kaynanamla karşılıklı oturup sohbet edip gülüşebiliyoruz. ama yinede insan geriliyor rahat hareket edemiyor nekadar samımıza olsa insan ne zaman gidecekler diye düşünüyorunuzdur çoğumuz . Benim kaynanam bize gelince bütün yemekleri yapar, 2 ay boyunca evimi temizler ama insan yinede geriliyor iste.8 arabasıyla gitti canim şükür. Yarın normalime dönerim inşallah
aman susmazsın içine atmazsın safrancım . yine de sıktın canını .8 arabasıyla gitti canim şükür. Yarın normalime dönerim inşallah
çok hamaratmış kaynanacaağzın. şanslısın .Hadi gözün aydın. insan geriliyor yaa ne kadar olsa. Annenin yanında rahat davranabiliyorsun .istediği kadar kalsin istiyorum ama kaynananın yanında maalesef rahat olamıyorsun. çok şükür bir sorunum yok arkadaş gibiyiz biz kaynanamla karşılıklı oturup sohbet edip gülüşebiliyoruz. ama yinede insan geriliyor rahat hareket edemiyor nekadar samımıza olsa insan ne zaman gidecekler diye düşünüyorunuzdur çoğumuz . Benim kaynanam bize gelince bütün yemekleri yapar, 2 ay boyunca evimi temizler ama insan yinede geriliyor iste.
Hamarattır kendisiiiçok hamaratmış kaynanacaağzın. şanslısın .
yaptın mı kahvaltını. maşallah sana. erkencisin.Günaydın yağmurlu bir ege sabahından gününüz aydın olsun sabah şu içerek güne başladım limonlu su 2 bardak sabah kahvaltısı glutensiz yulaf ezmesi ve yogurt içine organik tarcın ve keten tohumu kattım ve yeşil çay.
Hayirdir canim neden strest oldun, kv ne guzel gondermis bir suru sey sen konusma ama onlarin ye canim ohhhh sefan olsunaman susmazsın içine atmazsın safrancım . yine de sıktın canını .
benim de akşam sıkıntılıydı. stres oldum .
kaynanam koli yollamış bize . ayvalık tost ekmeği. taze lor . sepet peyniri. kıyafet , zeytinyağı vs .
bi sürü bi şey .
benim kendi stresim vardı. kimse bi şey yapmadı ama noluyor anlamadım .
eşinle konuşur halledersin sıkıntı olmaz inşallah. eşler bunun için var . söyleyip rahatlıycan safran
yok adacım . konuşuyoruz zaten . o yönden sıkıntı yok .Hayirdir canim neden strest oldun, kv ne guzel gondermis bir suru sey sen konusma ama onlarin ye canim ohhhh sefan olsun
oooo . işte buna dayanamammmmmm.Herkese gunaydin bende suzme yogurda yarim elma 1 tatli kasigi tahin ile filtre kahve olarak kahvaltimi yapacagim
Erken kalkıyorum canim haftaiçi erken kalkmaya özen gosteriyorum.yaptın mı kahvaltını. maşallah sana. erkencisin.
Afiyet seker olsun.Herkese gunaydin bende suzme yogurda yarim elma 1 tatli kasigi tahin ile filtre kahve olarak kahvaltimi yapacagim
Normalde 5 de kalkıyordum fakat artık sabah yedide kalkıyorum.spor yapmiyorum sabahları uzun zamandir.yaptın mı kahvaltını. maşallah sana. erkencisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?