- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.432
- 798
Tamam canim sen diyetisyene gittiğin günler burada bildirim yap,Canım ben artık 2 haftada bir diyetisyende tartılıyorum haftaya perşembe gidecem geçen hafta 82,3 gelmiştim kanıma girme tartılmamak için kendimi zor tutuyorum zaten
Boşver sen erkeklerin ne dediğini ben eskiden gaza geliyordum artık o etkide gitti sen neticeye bak bir haftada vücut ağırlığının %1,2sini kaybetmişsin ohh ne güzel eşin bile olsa başkalarının ne söylediğinden çok senin ne hissettiğin önemli. Ben bu aralar önce ben modundayımCanim benim kilo verme ortalamam ayda 1 kilo@demirleke yi yakalamam ne mümkün. Aramızda 10 cm boy var. Onun ölçülerinde olmam için benim 43 kilo felan olmam gerek benim hedef 55 inşallah.
Dün eşim motivasyonumu düşürdü. Verdiğin kilo hiç belli olmuyor, ne gerek var uğraşmaya, zaten diyeti bırakınca alacaksın felan diyor
Normalde diyetisyene gitmek isteyince böyle söylerdi, şimdi kendim veriyorum yine böyle diyor. Neyse Allah'tan bu grup varda, burada takdir görüyorum
Ben eskiden franchise veren bir cafenin bayilerinden sorumluydum. İşimiz gücümüz kahve idi. Akşama kadar. Türk kahvesi, filtre kahve, americano, cappucino.... Günde 4-5 fincan içiyordumAyyy nee guzel sekerimm eskiden kahvenin yanina kasik seklinde cikolalatalardan yerdim uzun zamandir yemiyorum diyet cikolata olsada yesek.
Evet canim bende o moddayim artık. Aynalarla barışık olduğum kilo mutlu hissetigim kilodur.Boşver sen erkeklerin ne dediğini ben eskiden gaza geliyordum artık o etkide gitti sen neticeye bak bir haftada vücut ağırlığının %1,2sini kaybetmişsin ohh ne güzel eşin bile olsa başkalarının ne söylediğinden çok senin ne hissettiğin önemli. Ben bu aralar önce ben modundayımbencil değil sadece kendimi önemsiyorum yanlış anlaşılmasın
Geçen hafta 63.0
Ben eskiden franchise veren bir cafenin bayilerinden sorumluydum. İşimiz gücümüz kahve idi. Akşama kadar. Türk kahvesi, filtre kahve, americano, cappucino.... Günde 4-5 fincan içiyordum
Ben üniversite sitajimi bir çikolata fabrikasında yaparım tüm yaz.
Yani zamanında hem çikolata hem kahve şelaleleride bulundum
Sonra eşimin doğu görevi icabı onun yanına geldim, 9 senedir çalışmıyorum. Küçük bir yerdeyiz iş imkanı pek yok.
Hayatım ac kaldigin için kilo vErmiyorsundur ac kalma asiri tok bile hissetsen canin bisey istemese bile biseyler yee ben en aci tecrube olarak yasadim kendimi ac birakarak zayiflayacagimi dusunerek ogunlerimi atlamistim bir ara kilom oynamadi bile 1 gram bile 25 gun veremedim megerse doktorum dediki metabolizman durmus ogun atlayarak kendini zorla tokta olsan zorla bir kac oarca bisey at agzinaKilo bildirimim
Rumuz : zeze_35
Geçen haftaki kilom : 61.2
Bu haftaki kilom: 60.8
Aradaki fark: --- 400 gr
Canım cok sıkıldı 1 kilo veririm diyordum 3 gündür açım resmen dun en son kahvaltı yaptim arada kahve ve ayran ictim az önce kahvaltı yaptim dr daydık başkası olsa kilo kilo verir ama olmuyor işte inanın zorluyoum kendimi
Ben bu kilo olayini nereye yazicam şekerim. kafam durdu. karıştırıyorum karıştırıyorum bir türlü bulamiyorum.Evet canim bende o moddayim artık. Aynalarla barışık olduğum kilo mutlu hissetigim kilodur.
Ilerde başka bir ile gittiğinizde oralarda bulursun canim iş.Ben eskiden franchise veren bir cafenin bayilerinden sorumluydum. İşimiz gücümüz kahve idi. Akşama kadar. Türk kahvesi, filtre kahve, americano, cappucino.... Günde 4-5 fincan içiyordum
Sonra eşimin doğu görevi icabı onun yanına geldim, 9 senedir çalışmıyorum. Küçük bir yerdeyiz iş imkanı pek yok.
Canım yiyorum olmuyor yemiyorum yine olmuyor olmuyorrrHayatım ac kaldigin için kilo vErmiyorsundur ac kalma asiri tok bile hissetsen canin bisey istemese bile biseyler yee ben en aci tecrube olarak yasadim kendimi ac birakarak zayiflayacagimi dusunerek ogunlerimi atlamistim bir ara kilom oynamadi bile 1 gram bile 25 gun veremedim megerse doktorum dediki metabolizman durmus ogun atlayarak kendini zorla tokta olsan zorla bir kac oarca bisey at agzina
Strese girme canim sakın. olucak olucak hiç merak etme sen. strese girersen ters teper buna inanCanım yiyorum olmuyor yemiyorum yine olmuyor olmuyorrr
Canim benim kilo verme ortalamam ayda 1 kilo@demirleke yi yakalamam ne mümkün. Aramızda 10 cm boy var. Onun ölçülerinde olmam için benim 43 kilo felan olmam gerek benim hedef 55 inşallah.
Dün eşim motivasyonumu düşürdü. Verdiğin kilo hiç belli olmuyor, ne gerek var uğraşmaya, zaten diyeti bırakınca alacaksın felan diyor
Normalde diyetisyene gitmek isteyince böyle söylerdi, şimdi kendim veriyorum yine böyle diyor. Neyse Allah'tan bu grup varda, burada takdir görüyorum
o şelaleler gözümün önüne geliyor da.Ben eskiden franchise veren bir cafenin bayilerinden sorumluydum. İşimiz gücümüz kahve idi. Akşama kadar. Türk kahvesi, filtre kahve, americano, cappucino.... Günde 4-5 fincan içiyordum
bir yerde bi hata oluyor diye düşünüyorum zeze cim .Canım yiyorum olmuyor yemiyorum yine olmuyor olmuyorrr
Canim sıkma canınıKilo bildirimim
Rumuz : zeze_35
Geçen haftaki kilom : 61.2
Bu haftaki kilom: 60.8
Aradaki fark: --- 400 gr
Canım cok sıkıldı 1 kilo veririm diyordum 3 gündür açım resmen dun en son kahvaltı yaptim arada kahve ve ayran ictim az önce kahvaltı yaptim dr daydık başkası olsa kilo kilo verir ama olmuyor işte inanın zorluyoum kendimi
nadallll . hoş geldin . kaçak seni.Boşver sen erkeklerin ne dediğini ben eskiden gaza geliyordum artık o etkide gitti sen neticeye bak bir haftada vücut ağırlığının %1,2sini kaybetmişsin ohh ne güzel eşin bile olsa başkalarının ne söylediğinden çok senin ne hissettiğin önemli. Ben bu aralar önce ben modundayımbencil değil sadece kendimi önemsiyorum yanlış anlaşılmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?