Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kız erkeklere kalsa kilo iyidir diyor bizimkide verme ann diyor ben kendimi iyi hissetmediktwn sonra neye yarar bak dizlerim beni taşımıyor sağlık için vermem lazım yoksa hepten kalıcam böyle diyorum kendini iyi hissedeceksen tamam diyor

Raamzanda o nedenle kilo vermek yerine kilo alınıyor ya
Evet canim ramazanda çoğu insan kilo alır kilo vermek için iftarda unsuz yağsız hafif beslenirsen ekstra kardiyo hareketleri yaparsan öyle verirsin oda yanabilen olursa ramazanda bütün gün ac olup akşam kuş gibi yiyen iki lokma alıp doyan ve kilo veren kişi tanıyorum. Oda benim kociskom

Kız benim.kocam ramazan boyuna tarllarda ziraat mühendisi kendisi ya yeminle aç susuz sıcakta sulama Ekim dikim biçim perişan oluyor yazık ramazan fena vuruyor bizimkini

aaada ya katılıyorum .
Safransari cım . eşin seni kıskandı. yağlı lahmacun , pide börek . mantı . bunları yemediğinden . hepsi kıskançlıktan .
Canim az once sana yazdim saniyirdum bu arada demiri halledersin, olmadi takviye alirsin ilac gibi degil de daha bitkisel, birsey cikmamasina cok sevindim ayrica

ramazanda ben de kilo veririm . 3-4 kilo gider bende de.

Enginarlı ıspanak kürü var çok iyi geliyormuş bak istersen Saraçoğlu diyor belkide bir ayda düzelir baya bir
oysa ıspanak çok yerim . enginar da var evde. dün akşam bitti. bu akşam yine pişireceğim .
çiğden muz ıspanak smothi yapayım bari.
hamilelikte 11 e düştüydü de . pekmez e limon sıktım içtim . hemen düzeldiydi.
hiç bu kadar düşmemişti demircaağğğzım.

Hiç çıkamıyorum güneş yok Erzurum da güneşsizlikten ölen tek ben olucam galiba kız memelekete iken Ağustos sıcağında bile benim d vitaminin 1 di doktor sen nasıl ayakta kalıyorsun dedi ban demekki kolesterol düşük olunca d vitaminine dönüsememis İbrahim Saraçoğlundan duydum yeni öğrendim ama belimden aşağısı sızım sızım sızlıyordu

Birde demir içeren gıdalarla calsiyum alma ben buna dikkat ettikçe normale döndü ısoanakla yoğurt yemem oysa çok severim

Birde demir içeren gıdalarla calsiyum alma ben buna dikkat ettikçe normale döndü ısoanakla yoğurt yemem oysa çok severim
yok ıspanakla yoğurt sevmem.

baktım da demir eksikliği ile ilgili.
alıntı yapıyorum.
Vegan ya da vejetaryen beslenme şekli tercih ediliyorsa, besin takviyesine başvurulmalıdır.

Canım sen doktora yorumlat yine de tahlil sonuçlarını.
Geçenlerde geçmiş fotoları hatırlatan tel uygulamasinda 2018 57.5 olmuşum, onun fotosunu görmüştüm. Şükür ondan aşağı düştüm bu hafta

Eşim akşam yemeklerini bol kalorili yapmadığım için öyle diyor, pasta börek bekliyor benden durmadan dediğin gibi dün akşam yemeğine pırasa ve barbunya salatası yediği için mutsuz oldu onun üzerine bu konuşma geçti.

Bende hiç yaapmiyorum değil ama daha sağlıklı yemekler yapıyorum daha çok.

yok ıspanakla yoğurt sevmem.

baktım da demir eksikliği ile ilgili.
alıntı yapıyorum.
Vegan ya da vejetaryen beslenme şekli tercih ediliyorsa, besin takviyesine başvurulmalıdır.
Aynen zaten sana diyim yesende bazen yerine kıyamıyorum eskisi gibi herşey doğal değil ve uzmanlara göre de içeriğinde ki vitaminler yarı yarıya azalmış yedekte yerine koyamıyoruz bunu fonksiyonel tıp uzmanından duydum takip ediyorum isterseniz sizde takip edebilirsiniz pınar balcı

hahah safran cım .
eşinin dert etmiyor kilo falan .
sen uyma kocana. kendine en azından sağlıklı şeyler pişir . ona ve kızçene yine arada yaparsın . mecbur . ben de öyle yapıyorum . onlar benim yediğim yemeklerden hoşlanmıyor . yemiyorlar. kızçem yer bi ıspanak , brokoli falan.

Öyle yapıyorum. Her gün değil de haftada bir kaç gün. Mesela geçen akşam yemegim olarak yaptığım tavuklu yoğurtlu lahana salatası, eşim yemeğin yanına salata olarak yedi

Esine ayrı kendine ayrı yap canim sen de o zaman 5 kilo civarı verdin farkı olmaz mı hic bu adamlar destek olacak yerde köstek oluyorlar bakma se eşine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…