Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

o şelaleler gözümün önüne geliyor da.
yemedin mi şelaleden çikolata

yiyor muydunuz . yasak mıydı
Laboratuvarında çalışıyorduk. Ham maddeler geliyordu, onların analizini ve üretim bandından çıkmış urunlerin analizini yapıyorduk. Yemek serbestti

Fabrika yüzde 90 kapasite ile Avrupa ülkelerine üretim yapıyordu. Ve çok üst sınıf çikolatalar uretiliyordu. Bunlar turkkiyede neden satılmıyor demiştim, Türkiye Orta sınıf bir ülke olduğu için orta kalitede üretim yapılıyor, alım gücü o kadar çünkü demişlerdi.

Ben bu kilo olayini nereye yazicam şekerim. kafam durdu. karıştırıyorum karıştırıyorum bir türlü bulamiyorum.
Canim bizim gibi rumuz, başlangıç kilo, geçen hafta, bu haftaki kilonu yazacaksın.

Verdiğin kilo (Gr) * 100
Sonra bu değeri geçen haftaki kilona bölerek yüzdesini bulabilirsin. Konunun ilk sayfasında açıklamalı bilgi var.

Canım kansizim ve hasimato tiroidim var

yaaa. ne güzel bak . ama bizim melmekete yok . bize de üretse nolurdu. biz de yeseydik o çikolatlardan.

Canim benim benimde hasimato var benimki ileri seviyede hemde kansızlığın ondan bak ben ne yaptım bu diyet döneminde sabahları hergün ac karnına organik keçi boynuzu özü sadece 1 kasik onu yiyorum ilacimdan yarim saat sonra sonra mutlaka endokrinoloji doktorum sabahları 2 adet kuru erik ye demişti onu yyiyorum vee geçen gün kan değerlerime bakıldı ve kansızlığım gitmiş ve değerlerim normale dönmüş o yüzden diyorum canim hiç ac birakma kendini.4 tane yaban mersini mutlaka ye.dereotunu söyledim doktora hergün yiyorum dedim harika dedi bana mutlaka dedi her yemeğine ekle dedi.

Bazı şeyleri öğrenmek için zaman gerekiyor canım ama öğreniyorum

işte bunlar kilo vermene engel olan şeyler galiba canımcım .
ilaç kullanıyor musun .
beslenme ile ilgili bi listen var mı.
Bende aynıyım canim bende ileri derecede hashimato hastasiyim bir zamanlar ilaç kullanmama rağmen yerlerde sürünüyordum halsizlikten kilo veremem diye düşünüyordum asla demistim evet zor kilo veriliyor metabolizma çok yavaş çalışıyor iyi bir çalışmayla inan kilo veriliyor bak ben bunun en iyi ornegiyim. 21 kilo verdim toplam. Şu içmekte çok önemliymiş hashimatoda. Ben günde 4 litreye yakın şu içiyorum.

Günlük tut kendine ben öyle yaptım ne yediysem sabahtan akşama yazdim bir parçayı bile yazdim gördünmü biryerlerde yanlış var beslenme şeklini degistirdim. Bazi yediklerin hashimatoyu tetikliyor ben bunları öğrendim sen glutensiz de beslemiyorsun demi.

kan sonuçlarım e nabıza düşmüş
her şey normal .
bir tek demir düşmüş . ferrinit yani. 8,62 bunun için ilaç kullanmaya gerek yok sanıyorum . beslenmede pekmez. siyah üzüm kurusu .
bakalım . bu da çarpıntı yapmış olabilir bende . kardiyoloğa ondan gittiydim .
bir de hdl (iyi kolestrol ) yüksek çıkmış 35-70 referans aralığı . bende 74 çıkmış . bu kötü bi şey mi bilmiyorum .

Rumuz : Sarfansari
Başlangıç : 62.8
Geçen hafta : 57.9
Bu hafta : 57.2
Fark : 700 Gr %1.2

İlk bildirim benden gelsin.
Safrancim sanirim en son hayal ettigin kismi da gectin bu kiloyla degil mi, en sin bikac yil once 57 li birdeylerdi ama gectin sanirim onu
Ayyy nee guzel sekerimm eskiden kahvenin yanina kasik seklinde cikolalatalardan yerdim uzun zamandir yemiyorum diyet cikolata olsada yesek.
Vegan veya sekersiz cikolatalar var canim cok istersen ondan yiyebilirsin stevia ile.yapiliyor sanirim
Canim bence esin artik onunla borekleri manyilari gömmüyorsun diye öyle yapıyorkilo verdigin cok bariz resimlerden gorduk ustelik durduk yere boyle soyluyorsa bilki kiskanmistir
Cikolata olayini seninle ko usmustuk ben de turkiyedeki nutellanin farkli oldugunu soyledigimde sen de bizzat anlatmistin durumu hatirliyorum
Ohhh iyi yapmissin arkadasim once kendin mutlaka kendin
Zezecim 400.gram troidi olan biri icin harika bir rakam, bak diger arkadasimizin da var o da vermis cok kilo, ustelik safranin dedigi de dogru ayda ortalama 1 kg gitti ondan ama gitti dusunsene bir yilda 12 kg olur, lutfen canini sikıp da yemege vurma kendini ne guzel gitmis, vok da ac kalma meto durur o zaman hic gitmez

Raamzanda o nedenle kilo vermek yerine kilo alınıyor ya

Hiç düşünme kötü değil normalde güne görsen o d vitaminine dönüşüyor d vitamini eksikliğinde yoktur o nedenle senin benim.hamileyken ldl yani kötü olan yükselmişti hemde baya bir şimdi onlar normal ama d vitamini B12 eksikliği var birde nedense klor yükselmiş eşimde elektrolit dengen bozulmuştur su iç bolbol dedi

yok d vitaminim normal değerler içinde.
ferritin yani demir düşük .
ldl evet . dikkat etmek lazım . o kötü kolestrol diyorlar .

Canım yiyorum olmuyor yemiyorum yine olmuyor olmuyorrr
Stres yapma troidlerden olmuyor hormonlardan olmuyor bazen yemezsin veremezsin bazen yersin tersine gider kilolar bu hafta benim öyle oldu Çarşamba Perşembe yedim yedim pasta faln filan vermişim yemesem gitmez bazen vücut tersten çalışıyor benimde hormonları da sorun varmı birde vitaminlerde eksikliği oluncada verilmiyor ben kolojen kullanmaya basladm biraz metobolizma şaşırdı şuan çalışmaya gayret gösteriyor

aaada ya katılıyorum .
Safransari cım . eşin seni kıskandı. yağlı lahmacun , pide börek . mantı . bunları yemediğinden . hepsi kıskançlıktan .

Ondan dedim d vitaminin eksik değildir senin iyi kolesterolün görevi d votaminine dönüşmek miş yeterki güneş gör
heee . tamam canım şimdi anladım .
güneşi görmeyeyim . aman hemen kendimi dışarı atıyorum . yazın da 1 ay füll plajda , denizde . güneşe doyuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…