- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.432
- 798
Laboratuvarında çalışıyorduk. Ham maddeler geliyordu, onların analizini ve üretim bandından çıkmış urunlerin analizini yapıyorduk. Yemek serbesttio şelaleler gözümün önüne geliyor da.
yemedin mi şelaleden çikolata
yiyor muydunuz . yasak mıydı
Canim bizim gibi rumuz, başlangıç kilo, geçen hafta, bu haftaki kilonu yazacaksın.Ben bu kilo olayini nereye yazicam şekerim. kafam durdu. karıştırıyorum karıştırıyorum bir türlü bulamiyorum.
Canım kansizim ve hasimato tiroidim varbir yerde bi hata oluyor diye düşünüyorum zeze cim .
yediğin yemeğin yağ miktarı . kalori miktarı da önemli. porsiyon da aynı şekilde.
tabağın büyüklüğü vs de öyle.
yeme alışkanlıkları ile ilgili olabilir . farklı bi mutfak menülerini dene.
sebze pişir daha çok olmaz mı.
salata . meyve vs .
mutlaka bi yerde bi şey vardır farketmediğin.
kan değerlerin normal mi. inüsilin direncin var mı.
işte bunlar kilo vermene engel olan şeyler galiba canımcım .Canım kansizim ve hasimato tiroidim var
yaaa. ne güzel bak . ama bizim melmekete yok . bize de üretse nolurdu. biz de yeseydik o çikolatlardan.Laboratuvarında çalışıyorduk. Ham maddeler geliyordu, onların analizini ve üretim bandından çıkmış urunlerin analizini yapıyorduk. Yemek serbestti
Fabrika yüzde 90 kapasite ile Avrupa ülkelerine üretim yapıyordu. Ve çok üst sınıf çikolatalar uretiliyordu. Bunlar turkkiyede neden satılmıyor demiştim, Türkiye Orta sınıf bir ülke olduğu için orta kalitede üretim yapılıyor, alım gücü o kadar çünkü demişlerdi.
Canim benim benimde hasimato var benimki ileri seviyede hemde kansızlığın ondan bak ben ne yaptım bu diyet döneminde sabahları hergün ac karnına organik keçi boynuzu özü sadece 1 kasik onu yiyorum ilacimdan yarim saat sonra sonra mutlaka endokrinoloji doktorum sabahları 2 adet kuru erik ye demişti onu yyiyorum vee geçen gün kan değerlerime bakıldı ve kansızlığım gitmiş ve değerlerim normale dönmüş o yüzden diyorum canim hiç ac birakma kendini.4 tane yaban mersini mutlaka ye.dereotunu söyledim doktora hergün yiyorum dedim harika dedi bana mutlaka dedi her yemeğine ekle dedi.Canım kansizim ve hasimato tiroidim var
Bazı şeyleri öğrenmek için zaman gerekiyor canım ama öğreniyorumnadallll . hoş geldin . kaçak seni.
önce sen . her zaman önce kendin . doğrusunu yapıyorsun . sen iyi olursan , mutlu olursun . mutlu olursan da iyi bi eş ve anne olursun .
başka türlüsü olmaz . sana yük ,eve stres , çocuklara sopa olarak döner .
aman hiç gerek yok bunlara. önce sen . sonra çocuklar . en son koca. koca dış kapının dış mandalı .
Bende aynıyım canim bende ileri derecede hashimato hastasiyim bir zamanlar ilaç kullanmama rağmen yerlerde sürünüyordum halsizlikten kilo veremem diye düşünüyordum asla demistim evet zor kilo veriliyor metabolizma çok yavaş çalışıyor iyi bir çalışmayla inan kilo veriliyor bak ben bunun en iyi ornegiyim. 21 kilo verdim toplam. Şu içmekte çok önemliymiş hashimatoda. Ben günde 4 litreye yakın şu içiyorum.işte bunlar kilo vermene engel olan şeyler galiba canımcım .
ilaç kullanıyor musun .
beslenme ile ilgili bi listen var mı.
Listem yok tirpid için ilac kullaniyorum kansızlık icin ilac verdi ama başlamadımişte bunlar kilo vermene engel olan şeyler galiba canımcım .
ilaç kullanıyor musun .
beslenme ile ilgili bi listen var mı.
Günlük tut kendine ben öyle yaptım ne yediysem sabahtan akşama yazdim bir parçayı bile yazdim gördünmü biryerlerde yanlış var beslenme şeklini degistirdim. Bazi yediklerin hashimatoyu tetikliyor ben bunları öğrendim sen glutensiz de beslemiyorsun demi.Canım kansizim ve hasimato tiroidim var
Kuzum mutlaka iç onu kan yapıcı şeyler yiyemiyorsan onu içmem gerek yoksa halsizligim artar.Listem yok tirpid için ilac kullaniyorum kansızlık icin ilac verdi ama başlamadım
Safrancim sanirim en son hayal ettigin kismi da gectin bu kiloyla degil mi, en sin bikac yil once 57 li birdeylerdi ama gectin sanirim onuRumuz : Sarfansari
Başlangıç : 62.8
Geçen hafta : 57.9
Bu hafta : 57.2
Fark : 700 Gr %1.2
İlk bildirim benden gelsin.
Vegan veya sekersiz cikolatalar var canim cok istersen ondan yiyebilirsin stevia ile.yapiliyor sanirimAyyy nee guzel sekerimm eskiden kahvenin yanina kasik seklinde cikolalatalardan yerdim uzun zamandir yemiyorum diyet cikolata olsada yesek.
Canim bence esin artik onunla borekleri manyilari gömmüyorsun diye öyle yapıyorCanim benim kilo verme ortalamam ayda 1 kilo@demirleke yi yakalamam ne mümkün. Aramızda 10 cm boy var. Onun ölçülerinde olmam için benim 43 kilo felan olmam gerek benim hedef 55 inşallah.
Dün eşim motivasyonumu düşürdü. Verdiğin kilo hiç belli olmuyor, ne gerek var uğraşmaya, zaten diyeti bırakınca alacaksın felan diyor
Normalde diyetisyene gitmek isteyince böyle söylerdi, şimdi kendim veriyorum yine böyle diyor. Neyse Allah'tan bu grup varda, burada takdir görüyorum
Ohhh iyi yapmissin arkadasim once kendin mutlaka kendinBoşver sen erkeklerin ne dediğini ben eskiden gaza geliyordum artık o etkide gitti sen neticeye bak bir haftada vücut ağırlığının %1,2sini kaybetmişsin ohh ne güzel eşin bile olsa başkalarının ne söylediğinden çok senin ne hissettiğin önemli. Ben bu aralar önce ben modundayımbencil değil sadece kendimi önemsiyorum yanlış anlaşılmasın
Zezecim 400.gram troidi olan biri icin harika bir rakam, bak diger arkadasimizin da var o da vermis cok kilo, ustelik safranin dedigi de dogru ayda ortalama 1 kg gitti ondan ama gitti dusunsene bir yilda 12 kg olur, lutfen canini sikıp da yemege vurma kendini ne guzel gitmis, vok da ac kalma meto durur o zaman hic gitmezKilo bildirimim
Rumuz : zeze_35
Geçen haftaki kilom : 61.2
Bu haftaki kilom: 60.8
Aradaki fark: --- 400 gr
Canım cok sıkıldı 1 kilo veririm diyordum 3 gündür açım resmen dun en son kahvaltı yaptim arada kahve ve ayran ictim az önce kahvaltı yaptim dr daydık başkası olsa kilo kilo verir ama olmuyor işte inanın zorluyoum kendimi
Raamzanda o nedenle kilo vermek yerine kilo alınıyor yaHayatım ac kaldigin için kilo vErmiyorsundur ac kalma asiri tok bile hissetsen canin bisey istemese bile biseyler yee ben en aci tecrube olarak yasadim kendimi ac birakarak zayiflayacagimi dusunerek ogunlerimi atlamistim bir ara kilom oynamadi bile 1 gram bile 25 gun veremedim megerse doktorum dediki metabolizman durmus ogun atlayarak kendini zorla tokta olsan zorla bir kac oarca bisey at agzina
Hiç düşünme kötü değil normalde güne görsen o d vitaminine dönüşüyor d vitamini eksikliğinde yoktur o nedenle seninkan sonuçlarım e nabıza düşmüş
her şey normal .
bir tek demir düşmüş . ferrinit yani. 8,62 bunun için ilaç kullanmaya gerek yok sanıyorum . beslenmede pekmez. siyah üzüm kurusu .
bakalım . bu da çarpıntı yapmış olabilir bende . kardiyoloğa ondan gittiydim .
bir de hdl (iyi kolestrol ) yüksek çıkmış 35-70 referans aralığı . bende 74 çıkmış . bu kötü bi şey mi bilmiyorum .
yok d vitaminim normal değerler içinde.Hiç düşünme kötü değil normalde güne görsen o d vitaminine dönüşüyor d vitamini eksikliğinde yoktur o nedenle seninbenim.hamileyken ldl yani kötü olan yükselmişti hemde baya bir şimdi onlar normal ama d vitamini B12 eksikliği var birde nedense klor yükselmiş eşimde elektrolit dengen bozulmuştur su iç bolbol dedi
Stres yapma troidlerden olmuyor hormonlardan olmuyor bazen yemezsin veremezsin bazen yersin tersine gider kilolar bu hafta benim öyle oldu Çarşamba Perşembe yedim yedim pasta faln filan vermişim yemesem gitmez bazen vücut tersten çalışıyor benimde hormonları da sorun varmı birde vitaminlerde eksikliği oluncada verilmiyor ben kolojen kullanmaya basladm biraz metobolizma şaşırdı şuan çalışmaya gayret gösteriyorCanım yiyorum olmuyor yemiyorum yine olmuyor olmuyorrr
Ondan dedim d vitaminin eksik değildir senin iyi kolesterolün görevi d votaminine dönüşmek miş yeterki güneş göryok d vitaminim normal değerler içinde.
ferritin yani demir düşük .
ldl evet . dikkat etmek lazım . o kötü kolestrol diyorlar .
aaada ya katılıyorum .Safrancim sanirim en son hayal ettigin kismi da gectin bu kiloyla degil mi, en sin bikac yil once 57 li birdeylerdi ama gectin sanirim onu
Vegan veya sekersiz cikolatalar var canim cok istersen ondan yiyebilirsin stevia ile.yapiliyor sanirim
Canim bence esin artik onunla borekleri manyilari gömmüyorsun diye öyle yapıyorkilo verdigin cok bariz resimlerden gorduk ustelik durduk yere boyle soyluyorsa bilki kiskanmistir
Cikolata olayini seninle ko usmustuk ben de turkiyedeki nutellanin farkli oldugunu soyledigimde sen de bizzat anlatmistin durumu hatirliyorum
Ohhh iyi yapmissin arkadasim once kendin mutlaka kendin
Zezecim 400.gram troidi olan biri icin harika bir rakam, bak diger arkadasimizin da var o da vermis cok kilo, ustelik safranin dedigi de dogru ayda ortalama 1 kg gitti ondan ama gitti dusunsene bir yilda 12 kg olur, lutfen canini sikıp da yemege vurma kendini ne guzel gitmis, vok da ac kalma meto durur o zaman hic gitmez
heee . tamam canım şimdi anladım .Ondan dedim d vitaminin eksik değildir senin iyi kolesterolün görevi d votaminine dönüşmek miş yeterki güneş gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?