- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Çünkü sabahtan size yazmaya karar verdim aksi halde gereksiz çikolata muz gibi şeyler olurdu. İşin kötüsü insan kendinden gizli yer mi? Ben bu ara tam manyaklaştım ama düzelcem inşallah ona da karar verdim
Ben de çok beğendim canım menünü. İdealimdeki beslenme şekli. Hem börek hem çikolata var ama her şey kararında ve dengeli. Tabii benim ona ulaşmama daha çok kilom var, verdiğimi geri aldığımı da düşünürsek 15 kilo filan varHadi yaa olmus mu bana cok yedim gibi geliyor nedense, arkadasim da az yiyirsun dedi ama sanirim farkinda degilim bu ara az mi cok mu
Seninki seyda coskundan bile betermis
Yer canimcim yer ozellikle ayakta ve kimse gormeden yiyorsa agzina surekli atiyorsa yer kendinden gizli
Yok canim yaaaa naptin 15 kiloBendensin :)
Ben de çok beğendim canım menünü. İdealimdeki beslenme şekli. Hem börek hem çikolata var ama her şey kararında ve dengeli. Tabii benim ona ulaşmama daha çok kilom var, verdiğimi geri aldığımı da düşünürsek 15 kilo filan var
Şöyle 15 canım; ben verdiğimi geri alıyorum ya totale vurursak çook kilo vermem gerekiyor :)) 3 veriyorum 4 alıyorum, sonra o 4’ü geri veriyorum toplam 7 kilo vermiş oluyorumYok canim yaaaa naptin 15 kilosana ben izninle 7 veya 8 kilo bictim saka bir yana eger yoksunluk cekersen sen de azaltarak gideblirsin canim inan o sekilde de kilolar gidiyor hatta oyle yapmaya baslayinca daha kalici gidiyor sanirim kalici olarak cuunku safran da son zamanlarda misafirlik vs yerlerde o sekilde beslenince hep gitti kilosu, senin bugunku menu cok guzel bu arada
Amanın işin çok zorGunaydin kizlar bol saglikli gunler dilerim menümü yazayım sabah kahvaltısı 1 yumurta yeşillik gravyer peyniri sabah limonlu suyla başladım güne yazayım istedim ara ara girer yazarım bugün temizlik günüm çok stresliyim neyi nerden başlıycam diye plan kurdum aksama çıkarım herhalde temizlikten önce çamaşırlar yıkanacak kaç gündür yağmurluydu yıkayamadım sonra dip bucak temizlik yapmam gerek annen aşırı titizlik hastası nekadar temizlesemde beğenmiyor temizliğigelince dip bucak bakar eskiden kaynanam yapardı aydını oda titizlik hastası
Bende nasıl kaynanam geldiğinde tatile bize 2 ay kalır 2 ay yeminlen evde bezle dolaşıyorum kaynanam heryeri didik didik incelerAmanın işin çok zorhem anne hem kv temizlik hastası. Gerçi onların işi daha zor bence. Bir şeyin bağımlısı olmak çok yorucu, temizlik konusunda rahatım ama yine de empati yapabiliyorum :)
İkiside fena benim annemin allahtan yardımcısı var varda beğenmez kadının temizliğini söylenir durur şurayı eksik bırakmış burayı eksik bırakmış kaynanam kendi evini aksama kadar yuzkere temizler çok zor bacım yaaAmanın işin çok zorhem anne hem kv temizlik hastası. Gerçi onların işi daha zor bence. Bir şeyin bağımlısı olmak çok yorucu, temizlik konusunda rahatım ama yine de empati yapabiliyorum :)
Şimdi bide babam başladı temizlik begenmemeye pandemide. tövbe tövbe isim baya zorrrAmanın işin çok zorhem anne hem kv temizlik hastası. Gerçi onların işi daha zor bence. Bir şeyin bağımlısı olmak çok yorucu, temizlik konusunda rahatım ama yine de empati yapabiliyorum :)
Kesinlikle katılıyorum 2 aydır menü paylaşmıyorum sanki tüm dünyanın yiyecekleri benim gibi davranıyorum sözde diyetisyene gidiyorum ama onuda engel gibi görmüyorum bugün daha yiyeyim neden bilecek modundayım sürekli offfCanim inan buraya yazmasam bende, bugün yiyeyim de yarın başlarım diyete diye diye ipin ucu kaçar. Ondan buradan uzaklaşmiyorum, buraya yazmasam gözler üzerimden çekilecek, bende yedikçe yiyecem gibi.
Yer canimcim yer ozellikle ayakta ve kimse gormeden yiyorsa agzina surekli atiyorsa yer kendinden gizli
Ciddi misinizBendensin :)
Kalk kız sabah oldu yap kahvaltını aç kalmaSabah olsa da kahvaltı yapsak
Günaydın canim, uyandım. Ama kahvaltıyı 10 da yapıyorum benKesinlikle katılıyorum 2 aydır menü paylaşmıyorum sanki tüm dünyanın yiyecekleri benim gibi davranıyorum sözde diyetisyene gidiyorum ama onuda engel gibi görmüyorum bugün daha yiyeyim neden bilecek modundayım sürekli offf
Ciddi misinizBende kendimden kaçarak tezgahta hızlı hızlı gömen sofraya oturunca ölçülü tabağına alan bir akıllı ben sanıyorum
Kalk kız sabah oldu yap kahvaltını aç kalma
En son bıraktığımda öyle besleniyordun hala aynıymış sana uygunmuş ki iyi kilo verdin maşallahGünaydın canim, uyandım. Ama kahvaltıyı 10 da yapıyorum ben
Aralıklı oruç yontemi ya yeni diyet şeklim. 16 saat açlık yaşıyorum.
İlk defa bir diyet şeklini bu kadar uzun sürdürüyorum. Tam 4 aydır bu yintemle besleniyorum. Ve benim yaşam tarzima da uygunmuş. Bundan sonra böyle beslenirim inşallah.
Bu arada akşamları açlık hissediyorum ama sabahları aç uyanmiyirum kesinlikle. Gece rüyamda yiyorum sanırım
10 yılı aştığında memuriyette izin hakkın 30 güne çıkıyor değil mi.Anladım canım. Yine de 8 gün yol izni yok bizde. Senede 2 günden 2 yılda en fazla 4 gün kullanıyoruz biz. Yurtdışı olursa 4 gün veriliyor.
ben de canım aynıyım .Suyu da az içiyorum yüzüm kupkuru , filtre kahveyi çok seviyorum günde 2 fincan içiyorum maalesef.
canım ne iyi yapmışsın . yazmışsın .Kızlar 4 ayda tam 6 kilo vermiş oldum bugün
Aylık kilo verme ortalamam 1.25 kg
Listede + olduğum hafta ailem gelmişti yılbaşında, tekrar o 5 günde aldığım kiloyu vermek 3 haftami aldi.
Diğer sabit kaldığım 3 hafta da kaynanam bendeydi.
Birilerinin gelip gitmesi beni çok etkiliyor yani.
Yine de kaaldigin yerden devam edince eksiler bir şekilde görünüyor.
nadallllllllEn son bıraktığımda öyle besleniyordun hala aynıymış sana uygunmuş ki iyi kilo verdin maşallah
Hani bebekler dudağını emince melekler besliyor derler ya demekki senide melekler besliyor
Allah kolaylık versin canımmm.Şimdi bide babam başladı temizlik begenmemeye pandemide. tövbe tövbe isim baya zorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?