- 31 Ağustos 2012
- 22.205
- 35.426
- 798
Evet canim.10 yılı aştığında memuriyette izin hakkın 30 güne çıkıyor değil mi.
benim de 2 buçuk yılım var .
Sağlıklı mutlu huzurlu niceeeee senelerebugün benim doğum günümmmmmmmmmmmmm
44 yaşım hoş gelmiş .
Saol canim başladım temizliğe ara sıra girip burayada bakıyorumnadallllllll
hoş geldin kaçak seniiiiiiiiiiiiiiiiiii
Allah kolaylık versin canımmm.
hangi ilçedesin . deniz var mı bulunduğun yerde.
Saol canim bir yerden başladım benim bulunduğum yer tatil beldesi turist sezonuacildinadallllllll
hoş geldin kaçak seniiiiiiiiiiiiiiiiiii
Allah kolaylık versin canımmm.
hangi ilçedesin . deniz var mı bulunduğun yerde.
Nice yollaraysa benimde 13 mayıs 42 oluyon ayırıp söylemesibugün benim doğum günümmmmmmmmmmmmm
44 yaşım hoş gelmiş .
Rabbim sağlıklı ömür versinSağlıklı mutlu huzurlu niceeeee senelere
hee. çandarlıSaol canim başladım temizliğe ara sıra girip burayada bakıyorum
Saol canim bir yerden başladım benim bulunduğum yer tatil beldesi turist sezonuacildi
Doğum günün kutlu olsun canım saglikli, mutlu, huzurlu nice yaşlaraâabugün benim doğum günümmmmmmmmmmmmm
44 yaşım hoş gelmiş .
Ona gider 1 gece kalır annemlere geçerim canim.canım ne iyi yapmışsın . yazmışsın .
memlekete gidince almamaya bak canım benim.
dikkatli ye . kalorili mamaları az porsiyon tüket.
kv yeni gittiydi senin . yine kv ye gidecek misin .
Maşallah doğum gününüz kutlu olsun , nice güzel sağlıklı yillariniz olsun.bugün benim doğum günümmmmmmmmmmmmm
44 yaşım hoş gelmiş .
Benim de kv oyle canim, esimin cocuklugundan beri evinde ayni kadin var, cok tatli biridir bizim dugun zamanina kadar da vardi ama kayinvalideme dayanamadi, cunku hem temizlik hastasi hem de bu konuda kiziyor herseye, asiri titiz olan bayanlarin cocuklugunda birdeyler yasamis olma ihtimalinin cok yuksek oldugunu dusuyorum, sahsen kv cok maddiyatlari yuksek olmasina ragmen baya zor bir cocukluk gecirmis, esim de asiri titizdir benim, baya baya hatta, ona da anneden gecmisGunaydin kizlar bol saglikli gunler dilerim menümü yazayım sabah kahvaltısı 1 yumurta yeşillik gravyer peyniri sabah limonlu suyla başladım güne yazayım istedim ara ara girer yazarım bugün temizlik günüm çok stresliyim neyi nerden başlıycam diye plan kurdum aksama çıkarım herhalde temizlikten önce çamaşırlar yıkanacak kaç gündür yağmurluydu yıkayamadım sonra dip bucak temizlik yapmam gerek annen aşırı titizlik hastası nekadar temizlesemde beğenmiyor temizliğigelince dip bucak bakar eskiden kaynanam yapardı aydını oda titizlik hastası
Ayy o bazen bana da oluyor ac yattigimda canim yaGünaydın canim, uyandım. Ama kahvaltıyı 10 da yapıyorum ben
Aralıklı oruç yontemi ya yeni diyet şeklim. 16 saat açlık yaşıyorum.
İlk defa bir diyet şeklini bu kadar uzun sürdürüyorum. Tam 4 aydır bu yintemle besleniyorum. Ve benim yaşam tarzima da uygunmuş. Bundan sonra böyle beslenirim inşallah.
Bu arada akşamları açlık hissediyorum ama sabahları aç uyanmiyirum kesinlikle. Gece rüyamda yiyorum sanırım
Biliyorummmmmmm ki bennnnbugün benim doğum günümmmmmmmmmmmmm
44 yaşım hoş gelmiş .
Aslında aç uyanıyoruz yani mide boş oluyor ama iştahımız olmadığı için açlık hissetmiyoruz diye düşünüyorum.Günaydın canim, uyandım. Ama kahvaltıyı 10 da yapıyorum ben
Aralıklı oruç yontemi ya yeni diyet şeklim. 16 saat açlık yaşıyorum.
İlk defa bir diyet şeklini bu kadar uzun sürdürüyorum. Tam 4 aydır bu yintemle besleniyorum. Ve benim yaşam tarzima da uygunmuş. Bundan sonra böyle beslenirim inşallah.
Bu arada akşamları açlık hissediyorum ama sabahları aç uyanmiyirum kesinlikle. Gece rüyamda yiyorum sanırım
Kız sen 56 olmuşsunKızlar 4 ayda tam 6 kilo vermiş oldum bugün
Aylık kilo verme ortalamam 1.25 kg
Listede + olduğum hafta ailem gelmişti yılbaşında, tekrar o 5 günde aldığım kiloyu vermek 3 haftami aldi.
Diğer sabit kaldığım 3 hafta da kaynanam bendeydi.
Birilerinin gelip gitmesi beni çok etkiliyor yani.
Yine de kaaldigin yerden devam edince eksiler bir şekilde görünüyor.
Evet canım aynen öyle. Benim de bu yıl 10 yıl doldu ama ücretsiz izinlerim var onlar hizmetten sayılıyor mu bir sormam lazım personel şubeye.10 yılı aştığında memuriyette izin hakkın 30 güne çıkıyor değil mi.
benim de 2 buçuk yılım var .
Nice güzel yaşlarabugün benim doğum günümmmmmmmmmmmmm
44 yaşım hoş gelmiş .
Ben sizin listeyi tutuyorum halaAslında aç uyanıyoruz yani mide boş oluyor ama iştahımız olmadığı için açlık hissetmiyoruz diye düşünüyorum.
Kız sen 56 olmuşsunmaşallah maşallah. Ama @zeze_35’le beni sal biz ikimiz yarışalım
Evet canım aynen öyle. Benim de bu yıl 10 yıl doldu ama ücretsiz izinlerim var onlar hizmetten sayılıyor mu bir sormam lazım personel şubeye.
Nice güzel yaşlara4-4’lük hatun seni
canım yaaa.İyi ki doğdun canım benim bugün doğum günün olduğunu biliyordum mesajını gördüm tüh söylemiş dedimadilemir
çok güldüm safran .Ben sizin listeyi tutuyorum hala
Bana motivasyon oluyorsunuz
Şu siskolardan daha zayıfım diyorum listeyi gördükçe
canın et isteyebiliyor . o da güzel bi şeydirSaat 3-4 gibi yola çıkacağız
Yolda çok sevdiğim bir Kavurmacı var, oraya gitmek istedim, eşim yok annemde yeriz akşama dedi
7-8 gibi ulaşırız ancak. O sürede çok acikirim diye, evde dünden kalan ciğer kavurma dan yiyeceğim.
Offf kavgada söylenmez Z zeze_35Ben sizin listeyi tutuyorum hala
Bana motivasyon oluyorsunuz
Şu siskolardan daha zayıfım diyorum listeyi gördükçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?