Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

nadallllllll
hoş geldin kaçak seniiiiiiiiiiiiiiiiiii

Allah kolaylık versin canımmm.
hangi ilçedesin . deniz var mı bulunduğun yerde.
Saol canim başladım temizliğe ara sıra girip burayada bakıyorum
nadallllllll
hoş geldin kaçak seniiiiiiiiiiiiiiiiiii

Allah kolaylık versin canımmm.
hangi ilçedesin . deniz var mı bulunduğun yerde.
Saol canim bir yerden başladım benim bulunduğum yer tatil beldesi turist sezonuacildi

Benim de kv oyle canim, esimin cocuklugundan beri evinde ayni kadin var, cok tatli biridir bizim dugun zamanina kadar da vardi ama kayinvalideme dayanamadi, cunku hem temizlik hastasi hem de bu konuda kiziyor herseye, asiri titiz olan bayanlarin cocuklugunda birdeyler yasamis olma ihtimalinin cok yuksek oldugunu dusuyorum, sahsen kv cok maddiyatlari yuksek olmasina ragmen baya zor bir cocukluk gecirmis, esim de asiri titizdir benim, baya baya hatta, ona da anneden gecmis
Ayy o bazen bana da oluyor ac yattigimda canim ya
bugün benim doğum günümmmmmmmmmmmmm

44 yaşım hoş gelmiş .
Biliyorummmmmmm ki bennnnnice yillara nice yillara canik benim iyiko dogdun canim iyiki

Aslında aç uyanıyoruz yani mide boş oluyor ama iştahımız olmadığı için açlık hissetmiyoruz diye düşünüyorum.
Kız sen 56 olmuşsun maşallah maşallah. Ama @zeze_35’le beni sal biz ikimiz yarışalım

10 yılı aştığında memuriyette izin hakkın 30 güne çıkıyor değil mi.
benim de 2 buçuk yılım var .
Evet canım aynen öyle. Benim de bu yıl 10 yıl doldu ama ücretsiz izinlerim var onlar hizmetten sayılıyor mu bir sormam lazım personel şubeye.
bugün benim doğum günümmmmmmmmmmmmm

44 yaşım hoş gelmiş .
Nice güzel yaşlara 4-4’lük hatun seni

Ben sizin listeyi tutuyorum hala
Bana motivasyon oluyorsunuz
Şu siskolardan daha zayıfım diyorum listeyi gördükçe

canın et isteyebiliyor . o da güzel bi şeydir
günün şanslı gelini. akşam yemeğini kayınvalidesinde yiyendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…