Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Şimdiden gözün aydın sağlıkla gelip sağlıkla dönsünler evlerine. nerden geliyorlar?
Saol canim benim çok mutluyum çok giremiyorum annemleri ben eşimin işi gereği bulunduğumuz ilin ilçesinde yaşıyoruz annemler merkezde yazıyolar merkez buradan baya uzak pek gelip gidemiyorlar pandemik dolayı

Saol canim benim çok mutluyum çok giremiyorum annemleri ben eşimin işi gereği bulunduğumuz ilin ilçesinde yaşıyoruz annemler merkezde yazıyolar merkez buradan baya uzak pek gelip gidemiyorlar pandemik dolayı
Ah bide yazabilsem harfleri türkçeye ve yazıya yeni başlamış turist gibi yazıyorum harfleri

Hayalcim ben de sabah erken okula gidince oyle oluyorum aslinda acikinca okulda yumurta yeme sansimiz olsa safranin dedigi gibi tok tutacak ama sabah meyve tahin gidiyor yiyemiyorum illaki kahve, evde de o sekilde
Eee hepimiz sisko değiliz, aramızda korumada olanlarda var
Hahahahjajaja
Bugün dünyaları yedim.
Nacizhane tavsiyem yarin sirek diyete baslama once gecis donemi yap yani azalt o sekilde devam et isterene canim

Cuma günü annemler gelecek 1 haftalığına baya özlemiştim akşamları nete girebilirim artık gündüz çok vaktim olmuyor annemler varken surekli geziyoruz çünkü
Gözün aydın simdiden.

Bende yarın memelekete gidebilirim 4 günlüğüne. Yarın tartılır cuma günü o kilo ile bildirim yaparım gidecek olursak.

Yine tahminimden yakınlarmış:)
Gözün aydın simdiden.

Bende yarın memelekete gidebilirim 4 günlüğüne. Yarın tartılır cuma günü o kilo ile bildirim yaparım gidecek olursak.
Hayırdır canım ne ara plan yaptınız?

Yine tahminimden yakınlarmış:)

Hayırdır canım ne ara plan yaptınız?
Offf tam beslenmem düzene giriyor, ya birileri geliyor ya biz gidiyoruz benim düzen alt üst oluyor.

Geçenlerde kaynanam geldiğinde yemeği kendim yaptığım için kontrollü gidebildim 9 senede ilk defa, ama bunda ben yapmayacağım için yemekleri nasıl kontrollü olacağım bilmiyorum. Bir de memlekette tatil havasına giriyorum yedikçe yiyesim geliyor

Eşimin ısrarı ile gideceğiz
68 gün yıllık izni varmış. Böyle 3-5 kullanalım bitsin diyor. İşte de böyle izin alabileceği arası oluştu.

Gitmeme ihtimalimiz de, arabada kış lastiği takılı değil, yarın ve cuma da kar yağışlı gösteriyor, çok kar olursa gitmeyiz. Bu hafta olmazsa da haftaya kesin gideceğiz.

Gözün aydın simdiden.

Canim tam hayirdir diyecektim altta okudum, nasil ki kv geldiginde sen degistin yine aynisi yapabilirsin, ailen ne yaptiysa ye tabiki ama bu kez porsiyonu azaltrak gidersen hic soeun olmayacak cnm 5 gunde sen salmadigin surece yag alimi olmaz hic korkma sen artik eski sen degilsin

68 gün izin nedir yaw Polislerde iznin yanması diye bir şey yok demekki :)
Neyse konuya geleyim:)

Bence hiç sıkıntı etme, 4 gün çok kısa. Ve kayınvaliden geldiğinde az yemenin sebebi yemekleri senin yapman değildi bence. Geçmiş senelerde de sen yapıyordun çünkü. Geçen bir arkadaşına gittiğinde nasıl ölçülü yediysen orda da öyle yersin. Ha ufak tefek kaçamaklar olur ki gayet normal, o kadar kasma zaten.

Ven de yazayim sabah tava boregi isoanakli arkadasin annesi yapmis peybir 2 dilim ve yesiilik borek elim kadar
Oglen 2 catal pasta, 1 kase corba az kasarli, kekik salatasi
Ara bikac parca cikolata bir yemek kasigi tahin
Aksam 2 kasik pirinc haslanmis, icli koftenin disini yedim 1 adet 2 kasik yogurtlu garnitur

Cnim izin yanmasi diye bir sey var 2 yilda yaniyor

O zaman 68 olamaz canım, en fazla 60 oluyor kıdemli memurlarda. O yüzden şaşırdım zaten :)
Ya eşim yol hakkını da sayiyordur belki sorayım.

Bu hafta 5 günlüğüne sağlıkçı arkadaşım yıllık izne ayrıldı, o da 70 gün yıllık iznim var dedi, yavaş yavaş kullanayım böyle dedi. Onlara geçen sene yıllık izin kapalıydı ya alamamislar, ondan yanma da olmadı belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…