- 21 Aralık 2016
- 8.984
- 41.329
- 548
Bugün dünyaları yedim.Kahvaltim
1 yumurta
Yarım avakado
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Ara
1 çay bardagi kefir
1 elma
1 hurma
Akşam
Ciğer şiş 4 kaşık
Soğan salatasi
Çeyrek dilim kadar ekmek
Saat 6 ya kadar sütlü kahve de içerim.
Daha iki gün önce ben de öyleydim. Moralini bozma. Geçmişi boşver, şimdiye odaklan:)Bugün dünyaları yedim.
Şimdiden gözün aydınCuma günü annemler gelecek 1 haftalığına baya özlemiştim akşamları nete girebilirim artık gündüz çok vaktim olmuyor annemler varken surekli geziyoruz çünkü
Saol canim benim çok mutluyum çok giremiyorum annemleri ben eşimin işi gereği bulunduğumuz ilin ilçesinde yaşıyoruz annemler merkezde yazıyolar merkez buradan baya uzak pek gelip gidemiyorlar pandemik dolayıŞimdiden gözün aydınsağlıkla gelip sağlıkla dönsünler evlerine. nerden geliyorlar?
Ah bide yazabilsem harfleri türkçeye ve yazıya yeni başlamış turist gibi yazıyorum harfleriSaol canim benim çok mutluyum çok giremiyorum annemleri ben eşimin işi gereği bulunduğumuz ilin ilçesinde yaşıyoruz annemler merkezde yazıyolar merkez buradan baya uzak pek gelip gidemiyorlar pandemik dolayı
Hayalcim ben de sabah erken okula gidince oyle oluyorum aslinda acikinca okulda yumurta yeme sansimiz olsa safranin dedigi gibi tok tutacak ama sabah meyve tahin gidiyor yiyemiyorum illaki kahve, evde de o sekildeCanım sabah 7.30’da çıkıyorum evden. Hiç iştahım olmuyor, hele yumurta filan hiç yiyemem zaten koştur koştur çıkıyorum.
Kahvaltıyı iptal edip öğlen ve akşam yemeyi planlıyorum. Dünü sayma dün de geçiş gibiydi. Bugün öğlen balık yedim mesela
Evet bu kilolu hali
HahahahjajajaEee hepimiz sisko değiliz, aramızda korumada olanlarda var
Nacizhane tavsiyem yarin sirek diyete baslama once gecis donemi yap yani azalt o sekilde devam et isterene canimBugün dünyaları yedim.
Gözün aydın simdiden.Cuma günü annemler gelecek 1 haftalığına baya özlemiştim akşamları nete girebilirim artık gündüz çok vaktim olmuyor annemler varken surekli geziyoruz çünkü
Yine tahminimden yakınlarmış:)Saol canim benim çok mutluyum çok giremiyorum annemleri ben eşimin işi gereği bulunduğumuz ilin ilçesinde yaşıyoruz annemler merkezde yazıyolar merkez buradan baya uzak pek gelip gidemiyorlar pandemik dolayı
Hayırdır canım ne ara plan yaptınız?Gözün aydın simdiden.
Bende yarın memelekete gidebilirim 4 günlüğüne. Yarın tartılır cuma günü o kilo ile bildirim yaparım gidecek olursak.
Offf tam beslenmem düzene giriyor, ya birileri geliyor ya biz gidiyoruz benim düzen alt üst oluyor.Yine tahminimden yakınlarmış:)
Hayırdır canım ne ara plan yaptınız?
Canim tam hayirdir diyecektim altta okudum, nasil ki kv geldiginde sen degistin yine aynisi yapabilirsin, ailen ne yaptiysa ye tabiki ama bu kez porsiyonu azaltrak gidersen hic soeun olmayacak cnm 5 gunde sen salmadigin surece yag alimi olmaz hic korkma sen artik eski sen degilsinGözün aydın simdiden.
Bende yarın memelekete gidebilirim 4 günlüğüne. Yarın tartılır cuma günü o kilo ile bildirim yaparım gidecek olursak.
68 gün izin nedir yawOfff tam beslenmem düzene giriyor, ya birileri geliyor ya biz gidiyoruz benim düzen alt üst oluyor.
Geçenlerde kaynanam geldiğinde yemeği kendim yaptığım için kontrollü gidebildim 9 senede ilk defa, ama bunda ben yapmayacağım için yemekleri nasıl kontrollü olacağım bilmiyorum. Bir de memlekette tatil havasına giriyorum yedikçe yiyesim geliyor
Eşimin ısrarı ile gideceğiz
68 gün yıllık izni varmış. Böyle 3-5 kullanalım bitsin diyor. İşte de böyle izin alabileceği arası oluştu.
Gitmeme ihtimalimiz de, arabada kış lastiği takılı değil, yarın ve cuma da kar yağışlı gösteriyor, çok kar olursa gitmeyiz. Bu hafta olmazsa da haftaya kesin gideceğiz.
Cnim izin yanmasi diye bir sey var 2 yilda yaniyor68 gün izin nedir yawPolislerde iznin yanması diye bir şey yok demekki :)
Neyse konuya geleyim:)
Bence hiç sıkıntı etme, 4 gün çok kısa. Ve kayınvaliden geldiğinde az yemenin sebebi yemekleri senin yapman değildi bence. Geçmiş senelerde de sen yapıyordun çünkü. Geçen bir arkadaşına gittiğinde nasıl ölçülü yediysen orda da öyle yersin. Ha ufak tefek kaçamaklar olur ki gayet normal, o kadar kasma zaten.
Saol kuzummm yarın hazırlık yapicamŞimdiden gözün aydınsağlıkla gelip sağlıkla dönsünler evlerine. nerden geliyorlar?
O zaman 68 olamaz canım, en fazla 60 oluyor kıdemli memurlarda. O yüzden şaşırdım zaten :)Cnim izin yanmasi diye bir sey var 2 yilda yaniyor
Ya eşim yol hakkını da sayiyordur belkiO zaman 68 olamaz canım, en fazla 60 oluyor kıdemli memurlarda. O yüzden şaşırdım zaten :)
Canimcim o yol izni o nedenle o sekuldeO zaman 68 olamaz canım, en fazla 60 oluyor kıdemli memurlarda. O yüzden şaşırdım zaten :)
Evet canim benim esim de sayar yol izniniSordum kızlar, dediğim gibi yol iznini de sayiyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?