Sorma kavgada söylenmez spn gulen iyi gülermiş görücezzzz
HahaahaaBen sizin listeyi tutuyorum hala
Bana motivasyon oluyorsunuz
Şu siskolardan daha zayıfım diyorum listeyi gördükçe
Evet canim, geçen sene ben hep 61 lerdeydim, sen 56 Lara kadar gelmiştin.Hahaahaa
Ama sen gerçekten bana motivasyon oldun. Çünkü bir ara sen de hep 60-61’din hatırlıyor musun? Bence vermesi gerekiyor ama niye hep gelgit yaşıyor kilosunda diyordum. Bir süredir çok istikrarlısın ve demekki oluyor dedim kendime. Sen bizim medarı iftiharımızsın
Hoş gelmiş iyiki gelmişsin iyiki doğmuşsunbugün benim doğum günümmmmmmmmmmmmm
44 yaşım hoş gelmiş .
ne kadarlık oldu canım .Kızlar dün kızı sütten kesmeye karar verdim zira ne kendisi nede beni uyutmuyor sabaha kadar istedi durdu ama sarısabır taşı almıştım dün midesini bulandırdı baya istiyor ama kokuyu hissedince bırakıyor yaklaşmıyor ama psikolojik açıdan etkilendi baya keşke yapmasaydm ama benim sağlığında düzelmiyor gece uykusu olmayınca inşallah hemen alışırsabahta sütüm çoktu sağdım bir biberon 200 ml grcti nasıl bitecek bu süt ada çayı içtim dün akşam iki bardak falan bugün de icicem inşallah keser de sızlama yapmaz sütüm çok olduğu için sürekli mastitis oluyorum
Bir hafta sonra 22 aylık olacak ikiyi doldurmasını bekliyordum ama sınav var o uykusunda çalışayım diye bakıyorum ama hiç uyumuyor benden ayrıldımı geliyor peşimden gece saat 2 ye kadar iyi uyudu geldi gütürdüm su icirdim geri hemen yattı bir kaç defa alışkanlığı nekadar sürer sence bu gece biraz daha az kalkmasını temenni ediyorum eşimde kızdı hep ağlattın diye çok ağlaması her zaman ağlıyor duymuyor da bu gece duydu bugün sinirliydi iyi kızdı dedim bana hiç acımıyorsan ne diyim ben sanki ağlamasın dan çok mutluyumne kadarlık oldu canım .
sağdığın sütleri depola.
onlardan içir gece uyanınca. yapıyorsundur belki de.
uykusuzluk çok zor canım .
ya ne bileyim . ben de bu kadar bağımlı olmussa devam et emzirmeye derdim .Bir hafta sonra 22 aylık olacak ikiyi doldurmasını bekliyordum ama sınav var o uykusunda çalışayım diye bakıyorum ama hiç uyumuyor benden ayrıldımı geliyor peşimden gece saat 2 ye kadar iyi uyudu geldi gütürdüm su icirdim geri hemen yattı bir kaç defa alışkanlığı nekadar sürer sence bu gece biraz daha az kalkmasını temenni ediyorum eşimde kızdı hep ağlattın diye çok ağlaması her zaman ağlıyor duymuyor da bu gece duydu bugün sinirliydi iyi kızdı dedim bana hiç acımıyorsan ne diyim ben sanki ağlamasın dan çok mutluyum
İçiyor ya onda sorun yok şimdi kendi yaklasmıyor kokudan tiksindi herhalde zaten yemesindede sorun yok sabah topkeki ona yaptım çok sevindi keke diye diye dolanıyor kek diyemeyip keke diyorya ne bileyim . ben de bu kadar bağımlı olmussa devam et emzirmeye derdim .
zor yani ağlaması da.
dayanabiliyorsan .
sağdığın sütü içiyor mu.
Göğüslerine çiğ lahana yaprakları koy bak nasıl da rahatlayacaksınKızlar dün kızı sütten kesmeye karar verdim zira ne kendisi nede beni uyutmuyor sabaha kadar istedi durdu ama sarısabır taşı almıştım dün midesini bulandırdı baya istiyor ama kokuyu hissedince bırakıyor yaklaşmıyor ama psikolojik açıdan etkilendi baya keşke yapmasaydm ama benim sağlığında düzelmiyor gece uykusu olmayınca inşallah hemen alışırsabahta sütüm çoktu sağdım bir biberon 200 ml grcti nasıl bitecek bu süt ada çayı içtim dün akşam iki bardak falan bugün de icicem inşallah keser de sızlama yapmaz sütüm çok olduğu için sürekli mastitis oluyorum
ah canım yaaİçiyor ya onda sorun yok şimdi kendi yaklasmıyor kokudan tiksindi herhalde zaten yemesindede sorun yok sabah topkeki ona yaptım çok sevindi keke diye diye dolanıyor kek diyemeyip keke diyor
sağmak lazım zaten yapıyorsun . ama yani çok aşırı sağım yaparsan yeniden üretim artarİçiyor ya onda sorun yok şimdi kendi yaklasmıyor kokudan tiksindi herhalde zaten yemesindede sorun yok sabah topkeki ona yaptım çok sevindi keke diye diye dolanıyor kek diyemeyip keke diyor
Gün içinde çok emmiyordu zaten de bakalım bugün ne yapacak lesitin kullanmaya baslıycam benim çabuk iltihab oluşabiliyor doğumdan beri kaç defa oldu emdiği halde hemdeGöğüslerine çiğ lahana yaprakları koy bak nasıl da rahatlayacaksın
Ayrica emmedigi icin ara ara sağman gerek kızı bu süreçte biraz kayinvalidenlere birak aklı memede olmasın oyalasınlar azcık
Sabahları sagmayı pilanlıyorum bakalım gece hiç emmedigi için arttı normal olarak hergün bir biberon sağdan yeter fazla sagmaya korkuyorum artmasın amansağmak lazım zaten yapıyorsun . ama yani çok aşırı sağım yaparsan yeniden üretim artar
az az sağ . mastit olmamak için de dikkat et . ağrıyı dinle hep . ağrı olursa sağ yine az az .
ben de bıraktırdım ilk çocukta. zordu aslında. üzücüydü .Sabahları sagmayı pilanlıyorum bakalım gece hiç emmedigi için arttı normal olarak hergün bir biberon sağdan yeter fazla sagmaya korkuyorum artmasın aman
Canım benimde sütüm çoktu 2.oğlanda ben 3 gün sabah akşam sağdım sonra günde 1 sağdım 1 haftadan sonra 2 günde 1 sağdım 15 güne yaklaştı bitmesi.Sabahları sagmayı pilanlıyorum bakalım gece hiç emmedigi için arttı normal olarak hergün bir biberon sağdan yeter fazla sagmaya korkuyorum artmasın aman
Geçmiş olsun suyun altında ılık dusla masaj yapark sağ , sagdikca azalmaz sanırım aksine artar.Kızlar dün kızı sütten kesmeye karar verdim zira ne kendisi nede beni uyutmuyor sabaha kadar istedi durdu ama sarısabır taşı almıştım dün midesini bulandırdı baya istiyor ama kokuyu hissedince bırakıyor yaklaşmıyor ama psikolojik açıdan etkilendi baya keşke yapmasaydm ama benim sağlığında düzelmiyor gece uykusu olmayınca inşallah hemen alışırsabahta sütüm çoktu sağdım bir biberon 200 ml grcti nasıl bitecek bu süt ada çayı içtim dün akşam iki bardak falan bugün de icicem inşallah keser de sızlama yapmaz sütüm çok olduğu için sürekli mastitis oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?