Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Gece geç geliyor sabah erken gidiyor sanmıyorum ama denerim bu gece bakalım

En iyisi nadallın dediği gibi yapmak sabah sağdım akşam da sagaym ikigün sonra teke düşüreyim ada Çayı içeyim bolbol kesiyor diyorlar ama bakalım

Kızlar stresten bugün yedim bir dilim kek açlıktan mı stresten mı bilmem iki kaşık makarna iki kaşık salata kız erken kalkınca kahvaltı erken yapmıstm evinde temizleyince enerjim bitti akşam 7 gibi yerim yemeğe artık balık salata

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki biz de aynı durumda idik ne onun uykusu vardı ne benim.

Bizde de tam tersi eşim hep kes diye baskı yaptı . Uyumuyorsunuz ikiniz de diye. İki arada bir derede kalmak çok zor ama geçecek.
Bizimkisi de 22aylikti geceleri su icirdik teselli ettik bir hafta da kestik.

Bir haftadamı istemeyi bıraktı aslında emzirirken de çok huysuzdu gece kalkıp anne deyip saçımı çekiyor emzir diye ama emmiyordu tabi çoğu sadece alışkanlığı olduğu için aslında ben öyle emzirirken uyumaya alıştırmadm da gece ağlayınca eşim haberim yokken hep yanıma koydu bende uykulu halde istemsiz emzirdim oda uyuya kaldı bir yaştan sonra böyle alışması beni de kendini de çok yordu habire kalkıp geliyordu emzirmezsem k8yameti koparırdı ağlardı açlıktan da değil menisküs te olunca artık çabalarım sonuçsuz kaldı onların isteklerine boyun eğdim iki dizimde menisküs oldu bu arada perişan oldum tüm eklemlerin ağrıyor kasılıyor eşim bana değil kıza daha çok üzülüyor emerken uyumaya alışmasaydı daha emzirirdim sonuçta o süt onun hakkı ama ben bittim yani gece her zamankinden daha iyiydi su içip kendi yerinde uyudu hep bırakınca gelmedi hemen bağımlı saatleri yaklaşınca biraz sorun çıkardı olarak fena değildik gece bugün de çok neşeliydi hiç oynamadığı oyuncaklarla oynadı hayret ettim

Bizde de tam tersi kızımla yattık hep doğduğundan beri eşim biraz da bundan dolayı kes diyordu, şuan bile unutmamış unutmuyorlar ama kızım süt bitmiş diyorum dilini çıkarıyor himmmm diyor.

Unutmuyorlar da kabulleniyorlar .

Geceleri bitkisel süt ilitip verdik soya sütü Hindistancevizi sütü öyle öyle süt de içmeyi bıraktı.

Geceleri su süt içmeye alışması da kötü çise alistirirken altlarına çok yapıyorlar.
@nadall in kızı da var bu yaşlarda ,belki oda anlatır

Hayirli yolculuklar canim, simdi seyi farkettim safrancim, annemde yeriz derken senin annen mi esinin annesi mi, esinin annesiyse eger o u daha yeni gormedin miydi?
Sorma kavgada söylenmez spn gulen iyi gülermiş görücezzzz
Ahahhahajaja çok güldüm çok
Sen safrana "acaba neden gel git yasiyor mu " dedin, sen mi dedin bunu bir de ustune vermesi gerekiyor oysaki mi dedin

Bu riski yudum su içiyor süte alıştırmayıda bundan istemiyorum yaza tuvalet eğitimi vereyim diyorum çünkü çişini söylüyor şuan sadece büyüğünü ama olsun

Canım onun bir ilacı vardı ben onu kullandım. Bitkisel şeyler fayda vermemişti, ilacı 1 veya 2 tane aldım sütüm hemen bitti.
Boşver kendini kasma, sütten kesmek anne için değişik duygular barındıran bir süreç:) kendine yüklenme
Yok kiloda gelgit yaşıyor diyordum :))) yani veriyor geri alıyor; ama diyeti iyiydi gözlemlediğim kadarıyla. Bu defa da çok iyi gitti, bakalım bu sefer ne olacak dedim verdi valla

İsmini hatırlarsan yazarmısın bana bende bakıcam ama bulamazsam diye

Oyu akşamlar kızlar yorgunluktan ölüyorum bide üstüne spor yaptim menümü yazayım hepsini sabah kahvaltısı yumurta yeşillik salatası Ara öğün 2 bardak nescafe öğle yemeği yogurt ve pancar yemeği ilkindi pirinç patlağı yoğurtlu açacağı sosuyla birlikte galeta 1 dilim akşam yemeği pırasa salata.

Canim eşimin annesi yani kaynanamdayiz geldik.

Kaynanamı yeni gördüm diye geldiğimizde gitmemek olmuyor, kayinbabam görümcem, görümcemin oğlanları var 20-22 yaşında 2 tane. Benim kıza çok duskunler. Benim burda hiç kalmamam kızı da hiç gormemeleri demek. Ondan mecbur gelip burada da kalıyorum.

Bu riski yudum su içiyor süte alıştırmayıda bundan istemiyorum yaza tuvalet eğitimi vereyim diyorum çünkü çişini söylüyor şuan sadece büyüğünü ama olsun
Canim yeni bir surece gecmissin sut ile ilgili Allah kolaylik versin, her turlu duygusal acidan zor olmali haklisin
Anladim canim, Hepbirlikte olunca daha iyi geciyor mu zaman, nasil hissediyorsun, tek basina kv ile olmaktan daha iyi degil mi

Kizlar benim menu sabah bikac kuru uzum ile bir tatli kasigi tahin
Oglen yarim nohut, yarim corba, bir bardak ayran
Ikindi bikac fistik ile antep fistigi bi lokma cevizli sucuk
Aksam 1 dilim kasarli ve mantarli omlet, 1 dilim ekmek, 2 zeytin, bir minicik ekler

C
@Tradiaos canım gözün aydın annenler geliyormuş ana kız vakit gecirirsiniz ne güzel
Çok saol canim benim evet çok şükür bugün temizlik yaptim dip köşe baya yoruldum geçiririz gezeriz bol bol diye düşünüyorum annem ede oturmayı hiç sevmiyor insallahh sorun olmazsa yeni ciciler alaçam eskiler 50 beden icinde yüzüyorum 44 olmuşum söylemesi ayip

44 beden misin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…