Menünüz süper çok beğendimBen de menümü yazayım.
Sabah
1 tatlı kaşığı pekmez
2 tam ceviz
Öğlen
yoğurtlu kereviz salatası (havuç da rendeledim içine)
1 portakal
akşam
Bir tabak fırında köfte-kereviz
1 kase yoğurt
Sağol canım,Menünüz süper çok beğendim
Beden usttrn daha dar mi yoksa alt taraf mi daha darEvet canim 44 olmuşum
Menun iyi gorunuyor canim bugun aslinda, 2 tabak eksili koftenin boyutunu blmiyorum ama daha iyi sankiAlıntı yaptım ama oldu mu bilmiyorum.
Sabah 10.30
3 dilim TT ekmek
Kavrulmuş kıyma
2has yumurta
Bir domates
Ara 14
Bir kupa sütlü Türk kahvesi
Akşam 18.45
2tabaj ekşili köfte
Salata
Şu 2olur yatasiya kadar
Spor 40dk bisiklet
Yarım saat yürüyüş
Yarın az yemek için kahavltimi hazırlayıp dışarda yiyeceğim.
Sanki bana bir zaman dilimi verilmiş de o anda onu yemem gerekiyormus gibi
Midemi bir an önce küçültmem gerekiyor.
Benim kızımda 23 aylık benim emzirmeyi bıraktırmam mecburi olmuştu. 7 aylıktı mecburi safra kesesi ameliyatı oldum. Narkoz aldığım için emziremezsin 2 hafta dediler ilaçlarında vücuttan arınması gerekiyordu, o süreçte sürekli sütümü sağıp döktüm azalma olmadı, kızımda buzluktaki depo sütleri içti 15 gün sonra denediğimde kızım emmeyi unutmuştuBizde de tam tersi kızımla yattık hep doğduğundan beri eşim biraz da bundan dolayı kes diyordu, şuan bile unutmamış unutmuyorlar ama kızım süt bitmiş diyorum dilini çıkarıyor himmmm diyor.
Unutmuyorlar da kabulleniyorlar .
Geceleri bitkisel süt ilitip verdik soya sütü Hindistancevizi sütü öyle öyle süt de içmeyi bıraktı.
Geceleri su süt içmeye alışması da kötü çise alistirirken altlarına çok yapıyorlar.
@nadall in kızı da var bu yaşlarda ,belki oda anlatır
İnşallah daha da iyi olacak,yarın kahvaltımı hazırlayıp kızımla parka yada ormana gitmeyi düşünüyorum o zaman mecbur yanıma aldıgim kadarını yerim.Beden usttrn daha dar mi yoksa alt taraf mi daha dar
Menun iyi gorunuyor canim bugun aslinda, 2 tabak eksili koftenin boyutunu blmiyorum ama daha iyi sanki
Iki taraf eşitledi canim eskiden üstüm dar altım genişti şimdi altım darlastiBeden usttrn daha dar mi yoksa alt taraf mi daha dar
Menun iyi gorunuyor canim bugun aslinda, 2 tabak eksili koftenin boyutunu blmiyorum ama daha iyi sanki
Evet canim tabi kalabalikta daha iyi .Canim yeni bir surece gecmissin sut ile ilgili Allah kolaylik versin, her turlu duygusal acidan zor olmali haklisin
Anladim canim, Hepbirlikte olunca daha iyi geciyor mu zaman, nasil hissediyorsun, tek basina kv ile olmaktan daha iyi degil mi
Ben yazarken yazmışsın:)hayırlı cumalar hayırlı günleriniz olsun canlar ben yine bildirirmimi yapayım iğnem geçen hafta cumartesi bitti şuan da regl m 5 gün erken oldum günde en az 2 litre su içiyorumm kortizon ödemlerini atmak için onun dışında yiyorum ama dur demiyorum kendime asla
Rumuz: okuyucuu
Boy: 1.62cm
İlk Hedef : 60
Geçen Hafta: 65,6 kg
Bu Hafta: 65,6 kg
Fark: 0
Arkadas bu nedir azıcık dişini sıkınca 2 kio gidiyor 1 haftada bizde diş kalmadı sıka sıkaGünaydınlar,
Kimse bildirim yapmamış ben ilk olayım:)
Rumuz: Hayal Hatun
Başlangıç tarihi : 22 Ocak 2021
Başlangıç kilo: 60.8
Geçen hafta: 63.6
Bu hafta : 61.6
Fark : - 2 kg
Şu tabloya üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim.
Ama haftada 2 kilodan 3 hafta sonra seni geçiyorumSafransari
Evet canim ben anneni soracaktim zaten oraya ne zaman geciceksiniz nasil oldu diye, simdi annenin evi pek rahattir hem dinlenir o da senin yardimlarinla hem de yeni covid atlatti annende kalmanin daha uygun olacagini zaten herkes dusunebilir, ayagi kalkabiliyor mu peki suanda annen? Biz de ananem surekli duser sonra annem de ayni sekilde ananem hep bacaktan annem kol bacak ikisini de gecirdi, sisliklik ve agrinin dinmesi baya zaman almistiEvet canim tabi kalabalikta daha iyi .
Birde kaynanam kendi evinde işinde gücünde oluyor, benim evde benim gözlemleyip sürekli gözü üstümde olması rahatsızlık verici.
Akşam yemeğinden sonra annemlere geldim bende. Annem hani düşmüş, bacağı agrimis, bunun için doktora gitmiş, hastaneden de Corona kapmisti ya.
Çok şükür çorona etkisi pek kalmamış ama bacağı baya ağrıyor çok sis. Burda kaldığım süre boyunca bende işlerini yapıp dinlendirecem biraz onu
Arkadas bu nedir azıcık dişini sıkınca 2 kio gidiyor 1 haftada bizde diş kalmadı sıka sıka
Canim hayalin esas kilosu en son biraktigi kilo zayiflamisti ya hani kalani henuz yaga donusmedigi icin hemen verebliyorArkadas bu nedir azıcık dişini sıkınca 2 kio gidiyor 1 haftada bizde diş kalmadı sıka sıka
Yaga donusmesin tabi de zayiflayali cok olmadı mı ben mi yanlış hatirliyorumCanim hayalin esas kilosu en son biraktigi kilo zayiflamisti ya hani kalani henuz yaga donusmedigi icin hemen verebliyor
Bende sevin tebrikklerGünaydınlar,
Kimse bildirim yapmamış ben ilk olayım:)
Rumuz: Hayal Hatun
Başlangıç tarihi : 22 Ocak 2021
Başlangıç kilo: 60.8
Geçen hafta: 63.6
Bu hafta : 61.6
Fark : - 2 kg
Şu tabloya üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim.
Ama haftada 2 kilodan 3 hafta sonra seni geçiyorumSafransari
Canım o esaslı kilo değildi, 60.5’tan aşağısı asıl kilom benimArkadas bu nedir azıcık dişini sıkınca 2 kio gidiyor 1 haftada bizde diş kalmadı sıka sıka
Güzel verdin canım, bazan tıkır tıkır gidiyor kilolar bazan duraklama oluyor. Pes etmemek lazım. Sen şu an zaten mutlusun, motivasyonunu bozmaman güzel.Günaydın kızlar sabah kahvaltısı yeşillik ve omlet bugün değişiklik yaptim çünkü kilo vermem durdu takmiyom bile 3 kilo 3 ayda olsa gider regl dönemine girdim bugün tamda annemlerin geleceği gün ilk üç gün yorgan döşek yatarım artık hormon ilacım bıktı karnım dehşet sis ve ağrıyor erken menopozun ben ilaçla adet oluyorum maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?