- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Aynen canim. moralimi bozmuyorum.Canım o esaslı kilo değildi, 60.5’tan aşağısı asıl kilom benim
Güzel verdin canım, bazan tıkır tıkır gidiyor kilolar bazan duraklama oluyor. Pes etmemek lazım. Sen şu an zaten mutlusun, motivasyonunu bozmaman güzel.
Oyle düşünme o simdi en az bi 2 kg alir da gelir o da sana nerden baksan 2 hafta kazandırır
Haftada 2 kilo versem 3 haftada geçeceğim hatunu daha nasıl basayım gaza
Sen ne yaptın ?
Zaten gönlüm razı değildi sizin çok geride kalmanızaGünaydınlar,
Kimse bildirim yapmamış ben ilk olayım:)
Rumuz: Hayal Hatun
Başlangıç tarihi : 22 Ocak 2021
Başlangıç kilo: 60.8
Geçen hafta: 63.6
Bu hafta : 61.6
Fark : - 2 kg
Şu tabloya üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim.
Ama haftada 2 kilodan 3 hafta sonra seni geçiyorumSafransari
56 mıRumuz : sarfansari
Başlangıç 62.8
Geçen hafta : 57.2
Bu hafta : 56.8
Fark 400 gr
Ah ah bide ben 50lileri görsem 59u ucundan görsem bile yeter bana .56 mıtebriklerrr Safrann
Tamam canim.Safransari müsait bi zamanında bi foto cekilde görelim seni nasıl bi fıstık oldun ?
Geçmiş olsun, annenize , kantaron biberiye yağı ile masaj yapmayı denediniz mi anneciginize?Tamam canim.
Söyleyeyim şimdi canim. Çok sagolGeçmiş olsun, annenize , kantaron biberiye yağı ile masaj yapmayı denediniz mi anneciginize?
Canim üzüldüm.Rumuz: zeze_35
Geçen haftaki kilom : 60.8
Bu haftaki kilom: 60.8
Aradaki fark: 0
Ben daha ne yapayım amuda da kalksam olmuyor kan ilaçlarımı icmeye başlıcam kanım duzelirse belk zayıflarım
Hahaa çok güldümOyle düşünme o simdi en az bi 2 kg alir da gelir o da sana nerden baksan 2 hafta kazandırırtemponu düşürme yeme bozuklugu falan yaşama lütfen az sık dişini ben daha tartılamadım esim odada ders anlatiyor bi yarim saat sonra tartilcam inşallah
Hee dün söylemişti56 mıtebriklerrr Safrann
Sağol canım ama aldığım ödemi verdim, bundan sonrası önemli.Günaydın,
Sabah 6.30da gözlerimi açar açmaz mesaim başladı.
Hemen limonlu suyumu içtim,sirkeli içemiyorum ya çok farklı geliyor tadı.
Çocuklara biseylerle hazırla ,giydir ,götür derken 40dk da tempolu yürüyüş yapmış oldum.
Saat 10 gibi kahvaltı yapacağım , o zaman tartılır yazarım daha 1.30saat var nerdeyse.
Hayalhatun tebrik ediyorum ne güzel vermişsin.
Haklısın canım üzüldüm vallaRumuz: zeze_35
Ben daha ne yapayım amuda da kalksam olmuyor kan ilaçlarımı icmeye başlıcam kanım duzelirse belk zayıflarım
inşaallah canısıı bakalım regl den sonra durumum belli olurBen yazarken yazmışsın:)
Bundan sonra başlarsın artık canımcım
neeee 56 mıııı Allahım hayallerimdekii kiloRumuz : sarfansari
Başlangıç 62.8
Fark 400 gr
kız olsunn ilaçlar dengeyi bozuyor ama toparlarsın bol su içmeye çalış kan ilacı kilo yapmasınnRumuz: zeze_35
Bikac hafra oldu bir de kiloyu cok cok fazla yiyerek aldi ya, azcik azlatsa bile gider simdiYaga donusmesin tabi de zayiflayali cok olmadı mı ben mi yanlış hatirliyorum
Neeeeee masallahh masallah safrancim durmak yok seninle gurur duyuyoruzRumuz : sarfansari
Başlangıç 62.8
Fark 400 gr
Canim strest yapma olur mu sakin kalmaya calis inanki seinki strestten ve ilaclarini da ic gidecek hic uzulmeRumuz: zeze_35
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?