Menün harikaMenümü yazayım kaçayım
Sabah
2 Haşlanmış yumurta
Yeşillik
6 zeytin
Çay
1 sade nescafe
10 çiğ fıstık
Öğle
4 kaşık kısır
1 yeşil çay
Akşam
6 yk fırında karışık sebze
4 yk yoğurt
1 sütlü kahve 1 meyve hakkımı saklı tutuyorum yermiyim bilmem bu hafta sürekli böyle beslenicem et ve ekmek yok
Kendimize çok iyi bakınHepinizi öpüyorum menülerimi geceleri toplu paylaşıcam yarın boş zamanlarımda gelirim ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Canım ben değil diyetisyenim yasakladı bir haftalık detoks gibi birşey 1 haftada 1,3 kiloyu verdirmeyi hedefliyor o tartıda ben 7li rakam görmek istiyorum dedi bende niyet ettim imama uydumMenün harika
Ama niye eti yasakladın kendine anlamadım? Et kilo aldıran bir yiyecek değil ki.
Iyi demis canim sen de guzel niyetlenmissin, kizzzz simidi 1 hafta sonra yiyeydin keske neysem canini sikma ama canin birsey cekerse 1 hafta sonra zati yerim deCanım ben değil diyetisyenim yasakladı bir haftalık detoks gibi birşey 1 haftada 1,3 kiloyu verdirmeyi hedefliyor o tartıda ben 7li rakam görmek istiyorum dedi bende niyet ettim imama uydumbakalım deneyecem ama bu sabah Çeyrek simit kaçamağı yaptım halbuki kadın bana sıfır kaçamak demişti neyse canımı sıkmayıp devam edicem
Kız sıcacık mis gibi kokan simiti burnuma soktular kız anne ye deyip ağzıma soktu zaten iradem zayıf o an yediğimi anlamadan yemiş bulundum aklımda olsun öyle diyeyim ama bu akşam ne verselerde yemedimIyi demis canim sen de guzel niyetlenmissin, kizzzz simidi 1 hafta sonra yiyeydin keske neysem canini sikma ama canin birsey cekerse 1 hafta sonra zati yerim de
Bomba gibi döndünMenüm
Sabah
1 Haşlanmış yumurta
1 dilim süzme peynir
Domates - salatalık
Çeyrek simit
1 fincan sütlü kahve
Akşam
6 yk fırında karışık sebze
4 yk yoğurt
Yeşil çay içeceğim birazdan önce namazı kılayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?