Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bugünkü menüm
Sabah sirkeli su

öğlen
1 tabak zeytinyağlı kereviz (içinde havuç, pırasa ve nohut da vardı)
1 kase yoğurt

akşam
1 tabak fırında karnabahar (kıymalı)
Üzerine sarımsaklı yoğurt
1 dilim esmer ekmek

şimdi sütlü kahve içiyorum

Menümü yazayım kaçayım
Sabah
2 Haşlanmış yumurta
Yeşillik
6 zeytin
Çay

1 sade nescafe
10 çiğ fıstık

Öğle
4 kaşık kısır

1 yeşil çay

Akşam
6 yk fırında karışık sebze
4 yk yoğurt

1 sütlü kahve 1 meyve hakkımı saklı tutuyorum yermiyim bilmem bu hafta sürekli böyle beslenicem et ve ekmek yok

Menün harika
Ama niye eti yasakladın kendine anlamadım? Et kilo aldıran bir yiyecek değil ki.

Sabah 2 kuru kayisi 2 ceviz
Oglen mantarli yumurta, 1 dilimnpeynir, 2 dilim ekmek, az tahin ile 1 kayisi
Ara ikindi 1 minik ekler 2 lokma ekmek 1 dilim kasar
Aksam girit mezesi, misir ekmegi 2 minik dilim, 2 parca cikolata

Ben öğleden sonra çok yedim ya .
Çocuklardan oturup rahat bişey yiyemiyorum.

Bide çok hareket ettiğim için çok acikiyorum. Burda havalar isindigi için çocukları ormana parka çıkarıyorum.

Şuan kemiklerim sızlıyor resmen.

Yarın oruca niyetlenecegim herkesin kandili mübarek olsun şimdiden.

Çanlar hızlıca menümü yazayım sabah yedilik ve 1 dilim gravyer peynir arada sütlü nescafe Öğle salata ve yogurt ilkindi ara öğün. yaprak galeta yarim .kiraz sapı çayı akşam tavuk stragonoff 1 dilim ayran ve zakuski çar 2 kaşık

Menün harika
Ama niye eti yasakladın kendine anlamadım? Et kilo aldıran bir yiyecek değil ki.
Canım ben değil diyetisyenim yasakladı bir haftalık detoks gibi birşey 1 haftada 1,3 kiloyu verdirmeyi hedefliyor o tartıda ben 7li rakam görmek istiyorum dedi bende niyet ettim imama uydum bakalım deneyecem ama bu sabah Çeyrek simit kaçamağı yaptım halbuki kadın bana sıfır kaçamak demişti neyse canımı sıkmayıp devam edicem

Iyi demis canim sen de guzel niyetlenmissin, kizzzz simidi 1 hafta sonra yiyeydin keske neysem canini sikma ama canin birsey cekerse 1 hafta sonra zati yerim de

Slm kizlar ben de bu sabah 2 dilim ekmek 2 kasik zeyyinyagli lor, 2 zeyyin2 kuru kayisi 1 tatli kasigi fistik ezmesi
Oglen 2 kasik haslanmis pirinc doli kasik ama 3 kasik mercimek, 1 kasik yogurt
Ara kuru uzum 1 ceviz, 6 fistik
Aksam bir kase mercimek, 1 kasik yogurt ile 1 dilim ekmek

Iyi demis canim sen de guzel niyetlenmissin, kizzzz simidi 1 hafta sonra yiyeydin keske neysem canini sikma ama canin birsey cekerse 1 hafta sonra zati yerim de
Kız sıcacık mis gibi kokan simiti burnuma soktular kız anne ye deyip ağzıma soktu zaten iradem zayıf o an yediğimi anlamadan yemiş bulundum aklımda olsun öyle diyeyim ama bu akşam ne verselerde yemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…