Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar ben dün yazmıştım ama bugün Başlangıç bildirimi yapayım
Rumuz :nnnadal
Boy:163
Başlangıç kilom :81,4
İlk hedef: 79u görmek
2. Hedef:75
3.hedef:70

Selam kızlar
hayal_hatun Safransari çok güzel kilo vermişsiniz tebrikler ben de 2 haftadır artıdayım
Buraya gelip menü paylaşımı yapacağım inşallah yoksa şirazeden çıkıyorum
Kilo bildirimim
2 hafta önce 75.0
Geçen hafta 75.4
Bu hafta 75.9
Bu sabahki kahvaltım peynirli biberli omlet zeytin domates salatalık havuç az fıstık ezmesi bal

Kaç yaşındasın tradiaos cim. Burda sersum var .40 üstü. Ben de aynı.
Fincans da öyle diye biliyorum
Ben de 77 liyim doğum günün kutlu olsun canım ekimde benimki de
Geçmiş olsun canım annene de selamlar ona da tekrar geçmiş olsun

Canım benimki safranınkiyle eş tutulamaz, maşallah onun tabloya bakıyorum istikrarlı bir kilo kaybı var. Benimki hoop 2 kilo ver hoop 3 kilo al

Canım hormonların testere dişli ile düzeliyor ben öyle düzenledim hamile kalmıştım birkaç şey daha yapmıştım ama mutlaka testere dişliyi kullan şiddetle tavsiye ediyorum

Canım hormonların testere dişli ile düzeliyor ben öyle düzenledim hamile kalmıştım birkaç şey daha yapmıştım ama mutlaka testere dişliyi kullan şiddetle tavsiye ediyorum
Canımı tüp bebek aşamasında şimdi, dr hormonlari kontrol altında tutuyordur. Kendince birşeyler yapıp oynatmasin değerleri şimdi.

Kızlar ben anca bildirim yapıcam kızın nazı niyazı derken uyudu anca
Rumuz Aytenazmi
Başlangıç kilo 64.8
Geçen hafta 62.4
Bu hafta 62.2
vitaminler haricinde su içemiyorum hareket edemiyorum sizlerden dolayı bu hafta biraz fazla kaçırdım yeşilçay da icemedim anca bukadar oldu

Kahvaltı mıda şuraya yazayım
Saat 8 de bir bardak su içtim kız habire kalkınca fırsat buldum iyi oldu

Bir buçuk yumurtadan omlet patatesli
4 çubuk peynir
Yarım muz
Yarım salatalık
Yarım domates
Çay bir bardak

Canımı tüp bebek aşamasında şimdi, dr hormonlari kontrol altında tutuyordur. Kendince birşeyler yapıp oynatmasin değerleri şimdi.
Canım hormonları doktorlar kontrol altına alamıyor maalesef sadece hormon veriyorlar kardesimde tüp Bebek asamasındaydı yeni ama olmadı o hormonları bunla düzeltti kullanabilirsin demistiler ona birde bal jüri yaptı yumurta sayısına doktor bile şaşırmıştı inanmamış yardımcılarına kendi bakmak istemişti tüm hemşireler ikisini konuşuyordu ama olmadı progesteron hormonu çok düşüktü birde korono geçirdi o sıralarda şimdi kendisi tekrar başladı Kürlere

Kardeşine çok geçmiş olsun canim.
İnşallah gebelikte nasip olur kısa zamanda

Gecmis olsun kardesine canim, safranin dedigi gibi bazen bazi seyler iyi gelmiyor ben de bazi seyleri denemistim boyle bitkisel ama kiminin de degelerine farkli etki yapiyor, simdi tridiaos ilac vb kullaniyorsa bu da ustune iyi gelmeyebilir gerci en iyisini doktoru bilir

Sadece dengede tutma etkisi var başka bir zararı yok hatta düşük tehlikesini de ortadan kaldırıyor progesteron hormonunu dengede tuttuğu için tabiki doktoruna sorsun ama düzeltemiyirlar menapozu maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…