Canim sen zaten baş harikaaasin masallahhhhhhBenim de fotom.
Güncel foto zaten
Şu an 54 kiloyum
allah allah neden acaba safrancim bi kez daha olmustu sanki fazla cikmaDün +1.7 çıkmıştım, bugün +1.9 çıktım
2 kupa yeşil çay içtim, 3 lt su içtim, ödem azalacağına artmış
Gecmis olsun cnimKızlar sabahtan beri yediğimi içtiğini yazamadım bugün hastaneye gittik eşim rahatsız sabah özel hastaneye tahlil verdik sonucları bekledik surekli bas dönmesi vardı kaslariezilmis. neyseki tahlillerde kan sonuçları dışında kötü çıkan yok coksukur . Ise geri gitti.
Saol adacimmm sabah baya korktum ama çok şükür atlattik allah razı olsun❤❤❤❤❤❤Canim sen zaten baş harikaaasin masallahhhhhh
allah allah neden acaba safrancim bi kez daha olmustu sanki fazla cikma
Gecmis olsun cnim
Minnosum iyidir yaaa .benim sırık gibi. yola çıktığımda millet bakıp duruyor taa çocukluğumdan beri şimdi eşimle dışarı ciktigimizdada dönüp dönüp bakıyorlar eşimde benden biraz uzun cünkü.
minnoşum
Her gün tartılıp durma bence moralin bozulup, motivasyonunu kaybedersinDün +1.7 çıkmıştım, bugün +1.9 çıktım
Gayet güzel gorunuyorsun canimmBenim de boy 168 kendi bedenim 38
Canim benim çok saol cork korktum sabah çok şükür atlattik allah razı olsun canim.❤❤❤❤❤@Tradiaos geçmiş olsun canım acil sifalar diliyorum eşine
Rabbim nazarlardan korusunBenim de boy 168 kendi bedenim 38
canım sen halledersinn sıkıntı etmeee azmin dillere destanDün +1.7 çıkmıştım, bugün +1.9 çıktım
off maşaallah kız fıstık gibisinBenim de boy 168 kendi bedenim 38
geçmiş olsun canım eşine.Kızlar sabahtan beri yediğimi içtiğini yazamadım bugün hastaneye gittik eşim rahatsız sabah özel hastaneye tahlil verdik sonucları bekledik surekli bas dönmesi vardı kaslariezilmis. neyseki tahlillerde kan sonuçları dışında kötü çıkan yok coksukur . Ise geri gitti.
Çok geçmiş olsunKızlar sabahtan beri yediğimi içtiğini yazamadım bugün hastaneye gittik eşim rahatsız sabah özel hastaneye tahlil verdik sonucları bekledik surekli bas dönmesi vardı kaslariezilmis. neyseki tahlillerde kan sonuçları dışında kötü çıkan yok coksukur . Ise geri gitti.
Benim de boy 168 kendi bedenim 38
Çok güzelsin canimBenim de boy 168 kendi bedenim 38
Çok geçmiş olsun.Kızlar sabahtan beri yediğimi içtiğini yazamadım bugün hastaneye gittik eşim rahatsız sabah özel hastaneye tahlil verdik sonucları bekledik surekli bas dönmesi vardı kaslariezilmis. neyseki tahlillerde kan sonuçları dışında kötü çıkan yok coksukur . Ise geri gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?