Saol kuzum allah razı olsun ❤❤❤❤Çok geçmiş olsun.
Hayalhatuncum çok saol canim benim allah razı olsun şükür geldi geçti ❤❤❤❤❤❤Çok geçmiş olsun
harikasın
Allah razı olsun kuzum çok saol çok şükür rabbime ❤❤❤❤❤❤❤❤❤geçmiş olsun canım eşine.
Tesekkurler zezecim, sen de var mi ben bir tek seni hatirlamiyorum sanirimGayet güzel gorunuyorsun canimm
Tesekkur ederim cninRabbim nazarlardan korusun gayet fit ve güzelsin maşşallah❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Tesekkurler cnim benim sen guzel bakmissincanım sen halledersinn sıkıntı etmeee azmin dillere destan
off maşaallah kız fıstık gibisin
Sagol canim, senin de menuler yakiyor yine masallah cok guzelÇok geçmiş olsun
harikasın
Ahahahah safrancim siska lafina suanda o kadar sevindim ki anlatamamÇok güzelsin canim
Boy kilo orantin harika
Hatta biraz sıska
Everett aracım güller size benden hediye gül bahçeleri gibiguzelolsun hayatınızTesekkurler zezecim, sen de var mi ben bir tek seni hatirlamiyorum sanirim
Tesekkur ederim cninguller icin de hepimize gondermissin harika
Tesekkurler cnim benim sen guzel bakmissin
Sagol canim, senin de menuler yakiyor yine masallah cok guzel
Ahahahah safrancim siska lafina suanda o kadar sevindim ki anlatamam
Ya ilaçla o şekilde ödem gidiyor mu?Midem bulandı su içmekten
Anneme gittiğinde idrar söktürücü ilaçtan almıştım ondan iki tane.
Yarın onu içeceğim. Ödem soksun diye.
Menülerin süperİlkindi meyve salatası Akşam ıspanak ve kereviz ayran
Saol canim benim artık yavaş yavaş yiyorum çok şükür dikkat ediyorum korumaya çalışıyorum artık.❤❤❤Menülerin süper
Canim benim oturduğun sanyaldede bile 10 defa bacaklarını indirip kaldırsan bile bacakların için faydalı olur 5 kere oturup çayını içerken bile bacaklarını aşağı yukarı dik bir şekilde kaldırıp indir inan faydasını 1haftada görürsün inan bak.Kızlar hepinizin maşallahı var, maalesef benim de üst bacaklarım basenlerim kalın5 6 kilo vermem gerekiyor.
Ben de öyleyim üzülme.Kızlar hepinizin maşallahı var, maalesef benim de üst bacaklarım basenlerim kalın5 6 kilo vermem gerekiyor.
Canim ameliyat sonrası çok kullanılıyormuş hastanede normalde.Ya ilaçla o şekilde ödem gidiyor mu?
İlk defa duydum
Canim idrar söktürücüler ödem sökermi o ilaçlar idrar yollarında faydalı değilmi yanılıyorsam duzeltin sağlıkçı deilim ama öyle kalmış aklımdaMidem bulandı su içmekten
Anneme gittiğinde idrar söktürücü ilaçtan almıştım ondan iki tane.
Yarın onu içeceğim. Ödem soksun diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?