Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bu tarifleri yap canim. Benimki pişirme kağıdına yapıştı felan tam şekilli olamadı resimdeki gibi. Ama tavada yaptığım, daha şekilli oldu.
bizi beğenmemiş ondan anlamadık.

heee bu muhtişimmmmmm
kaşar fazla olmuş ama diyette.
Ben kaşar koymadım. Köy peyniri ile yaptım. O da eriyor güzel oldu.
Maşallah masalah emeklilikte yaklaşmış.
Sabrın sonu selamet
Ev gönlüne göre olmasına çok sevindim, eşyalar da inşallah gönlüne göre yerleşir, sonra gelsin keyif kahveleri
Kilo bildirimim
Rumuz : zeze_35
Geçen haftaki kilom : 60.8
Bu haftaki kilom: 60.4
Aradaki fark: ---- 400 gr

Kilo bildirmicektim ama Safran deyince hadi bildireyim dedim
İyi yaptın canim. Kontrollü tutuyor burası. Bak kan ilacı kullanmaya başlamana rağmen verebildin. Bundan sonra da haftada böyle 300-500 versen, ne güzel olur

Yaa ne güzel haberler
Hep mutlu olun böyle inşallah, yeni evinizde yeni eşyalarla. Emeklilik de hayırlı olsun şimdiden, eşin de olacaktı ya da oldu mu canım? Sağlıklı bir emeklilik hayatı diliyorum size. Hayallerimde bu var çünkü :))

Sağol canımcımmm...Son 2.5 ay inşallah sağlıkla olsun da ..Tabii bu pandemi de yine bizim emekliliklere izinlere falan yasak gelmezse
Sağol canımcığımmm..Aynı senin gibi hayal ediyorum sağlıklıyken emekli olmak ve sağlıkla yaşamak inşallah Allah hepimize nasip etsin..Eşim 16 Nisanda ilişik kesiyor ben izinlerim eylül gibi biter eylül 15 te ayrılırım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…