Bu tarifleri yap canim. Benimki pişirme kağıdına yapıştı felan tam şekilli olamadı resimdeki gibi. Ama tavada yaptığım, daha şekilli oldu.Ayy hayali bile güzel geldi sorunlar falan herşey tamam da bende çok pis iştah var onu napcaz sabah eşime tost yaparken günlerdir canım çeken tosttan kendimede yaptım 1 dilim ekmeği ikiye böldüm arasına 1 dilim kaşar koydum yağsız tost yaptım 2 lokmada yuttum gitti tabiki dişimin arasından mideme bile inmedi hemen herşeyi gözümün önünden yok ettim 1 tane yumurta koydum haşlanıyor o arada da kahve suyu koydum bekliyorum içimdeki 2 nadal savaş veriyorlar
Ben kaşar koymadım. Köy peyniri ile yaptım. O da eriyor güzel oldu.bizi beğenmemiş ondan anlamadık.
heee bu muhtişimmmmmm
kaşar fazla olmuş ama diyette.
Maşallah masalah emeklilikte yaklaşmış.Selammmmmmm
Kızlarrrss hepinizi çok özledim...Anlıyorum ki siz de benii duygular karşılıklı
O kadar yoğundum ki gelemedim tahmin etmişsinizdir...öncelikle umarım herkesler iyidir..Bi kısa özet geçersiniz artıkın..
Taşındık ama yerleşme faslı uzun sürdü..halaa tam yerleşemedik çünkü yeni aldığımız eşyalar posta posta geliyor..Bu da insanı hep diken üstünde bırakıyor..Evvelsi gün kızımın gardrobu geldi kuruldu.salı koltuklar gelecek.Bugün konsol ve tv standı..Böyle olunca inşallah 2-3 haftaya tamamen yerleşmiş olurum...Evimiz çok güzel şükür tam istediğimiz gibi bulduk..Kısaca evle ilgili herşey iyi ..
Bunun yanında ekstra haberler annemi memleketteki evine götürdüm.Özlemişti ..
Veeee en önemlisiii haziran 15 ten sonra izinlerimi kullanıp emekli oluyorum inşallah...Benim düzeltilmesi gereken yıpranmalarım vardı meslekte dilekçeyle onları düzelttirdim ve büyük sürpriz oldu seneye eylülde emekli olacağıma 9 haziran 2021 e çekildi..
Tabii ben 5-6 aya razıyken rabbim çok şükür dah büyük bir ödül verdi..Biliyorsunuz belimden dolayı şuan çalıştığım yer dışında çalışamıyordum ve sürekli rapor yenilemem gerekiyordu ki artık buna da gerek kalmadı..Allah sağlıkla nasip etsin inşallah ve çalışan diğer tüm arkadaşlarıma da göstersin...
Diyetime geçen cumartesi 81,8 kg ile başladım Artıdayım ama çok değil..Yarın tartılacağım aynen devam....
İyi yaptın canim. Kontrollü tutuyor burası. Bak kan ilacı kullanmaya başlamana rağmen verebildin. Bundan sonra da haftada böyle 300-500 versen, ne güzel olurKilo bildirimim
Rumuz : zeze_35
Geçen haftaki kilom : 60.8
Bu haftaki kilom: 60.4
Aradaki fark: ---- 400 gr
Kilo bildirmicektim ama Safran deyince hadi bildireyim dedim
Yaa ne güzel haberlerSelammmmmmm
Kızlarrrss hepinizi çok özledim...Anlıyorum ki siz de benii duygular karşılıklı
O kadar yoğundum ki gelemedim tahmin etmişsinizdir...öncelikle umarım herkesler iyidir..Bi kısa özet geçersiniz artıkın..
Taşındık ama yerleşme faslı uzun sürdü..halaa tam yerleşemedik çünkü yeni aldığımız eşyalar posta posta geliyor..Bu da insanı hep diken üstünde bırakıyor..Evvelsi gün kızımın gardrobu geldi kuruldu.salı koltuklar gelecek.Bugün konsol ve tv standı..Böyle olunca inşallah 2-3 haftaya tamamen yerleşmiş olurum...Evimiz çok güzel şükür tam istediğimiz gibi bulduk..Kısaca evle ilgili herşey iyi ..
Bunun yanında ekstra haberler annemi memleketteki evine götürdüm.Özlemişti ..
Veeee en önemlisiii haziran 15 ten sonra izinlerimi kullanıp emekli oluyorum inşallah...Benim düzeltilmesi gereken yıpranmalarım vardı meslekte dilekçeyle onları düzelttirdim ve büyük sürpriz oldu seneye eylülde emekli olacağıma 9 haziran 2021 e çekildi..
Tabii ben 5-6 aya razıyken rabbim çok şükür dah büyük bir ödül verdi..Biliyorsunuz belimden dolayı şuan çalıştığım yer dışında çalışamıyordum ve sürekli rapor yenilemem gerekiyordu ki artık buna da gerek kalmadı..Allah sağlıkla nasip etsin inşallah ve çalışan diğer tüm arkadaşlarıma da göstersin...
Diyetime geçen cumartesi 81,8 kg ile başladım Artıdayım ama çok değil..Yarın tartılacağım aynen devam....
Çok saol canim valla içten içe üzülmüyor deilim o kadar sağlıklı besleniyorum ve adet dönemi yüzünden gram oynamadimAnladım adet döneminde zaten tartıya bile çıkma .. normaldir 1 kilo fazla çıkabilir.. normal öyle çok değil kilon ama sağlık için her şey tabi..
Ara öğünüm buydu 2 tane aldım 1 tanesini yiyebildim
Sağol canımcımmm.Bu tarifleri yap canim. Benimki pişirme kağıdına yapıştı felan tam şekilli olamadı resimdeki gibi. Ama tavada yaptığım, daha şekilli oldu.
Ben kaşar koymadım. Köy peyniri ile yaptım. O da eriyor güzel oldu.
Maşallah masalah emeklilikte yaklaşmış.
Sabrın sonu selamet
Ev gönlüne göre olmasına çok sevindim, eşyalar da inşallah gönlüne göre yerleşir, sonra gelsin keyif kahveleri
İyi yaptın canim. Kontrollü tutuyor burası. Bak kan ilacı kullanmaya başlamana rağmen verebildin. Bundan sonra da haftada böyle 300-500 versen, ne güzel olur
Sağol canımcığımmmYaa ne güzel haberler
Hep mutlu olun böyle inşallah, yeni evinizde yeni eşyalarla. Emeklilik de hayırlı olsun şimdiden, eşin de olacaktı ya da oldu mu canım? Sağlıklı bir emeklilik hayatı diliyorum size. Hayallerimde bu var çünkü :))
Canım normal biseyler yesene yapamazsan kahvalti yap veya disardan söyle kahvalti yok öğle yemeği yok bir barla olur mu hic halsiz kalirsin iyice hiç olmadi bi tost yap
Sağol canım..Aminnsersum
Yeni evin de emwkliligin de hayırlı olsun canim ne güzel gencecik emekli oluyorsun saglikla gecirin inşallah
N nnnadal Tebrikler canim
Safransari seni de tebrik ederim ne yaptin ettin +1.9 kilodan - 400 gr a gelmeyi basardin
hayal_hatun senin de masallahin var devamıni bekliyoruz
Yoğurtlu mercimek yedim canim biraz önce baya yedim yineCanım normal biseyler yesene yapamazsan kahvalti yap veya disardan söyle kahvalti yok öğle yemeği yok bir barla olur mu hic halsiz kalirsin iyice hiç olmadi bi tost yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?