Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ben de adet dönemine girdim dün itibariyle
bu sabah kilom 54,9
kaç yıldır bu kilocukları görmediydim .
ramazan ile birlikte kaybedeceğim ama olsun . yine de 53,5 lara çıkarım . bu kilo bana daha iyi
geçen yaz 50-51 aralığında gezdim .

maşallah nadallll. hadi devamı gelsin . çok iyisin

Ben o kiloda 1 sene takıldım tam zincir kırıldı derken üstüne bir de aldım inşallah sen almadan vereceksin totale bakalım dimi ama bende 2 yıl önce 99dum bu günlerde
Insallah canim ınsallah acelem yok benimde vücudu şaşırtan bende bugün 1 günlük diyeti bırakıcam tabiri caizse her şeyi yiyecem metabolizma kafayı yesin sersemledin biraz doktor söylediydi bunu bakalım bende ise yarayacakmi

Bu verdiğim 4,6 kilonun 2,8 i yağdan gitmiş dün diyetisyende bana senden neredeyse 12 tane margarin çıktı mutlu ol dedi
Canim bende kastan kaybediyorum incelme olmuyor bunyuzden diye üzülüyordum.
.geçenlerde uzman yazısı okudum. Kastan vermek çok kolay değil, kas aç kalarak eriyecek birşey değil, vücutta o kadar yağ varken kas erimez kolay kolay yazıyordu.

Diyetisyen tartilarina çok güvenme. 1 bardak su içip çıksan, çok farklı değerler çıkıyor. Seninki de ödem + yağdır.

N nnnadal canim ben sabah şöyle yapatim bak çok doyurucu bir tost oldu.

Akşam 2 yumurta, 1 kaşık yoğurt, 2 kaşık yulafi karıştırıp buzdolabına koydum. Sabaha kadar yulaflar yumusamisti. Sabah krep tavası da pişirip, arasına peynir ve salam koyup 2 ye katladım. Çok doyurucu bir tost oldu.

Bunu geçen Z zeze_35 ve ben tost makinesinde yağlı kağıt arasında yaptık ama tavada yapmak bana daha pratik geldi şimdi.

Canım kilo verirken sporuda ihmal etmemek gerekiyor sıkılaşabilmek için bende pek birşey yapmaya elim değmiyor ama tüm gün koşturmacalı geçiyor günlük 12000 adımdan aşağı atmıyorum sadece anaokuluna gitgel yapıyorum o da 3500 adım civarı oluyor o kadar

3500 adım bile çok iyi canim.
Ben kızı okula bırakıp gol kenarından eve yürüyorum. 2500 adım oluyor. Haftanın 4-5 günü yürüyorum.

Aaa çok güzel evde yulafım var yarın sabah deniyeyimen son yine tost makinesinde sonlandırıyon dimi

metabolizma kayafı yesin
çok güldümm yaa ilahi

Aaa çok güzel evde yulafım var yarın sabah deniyeyimen son yine tost makinesinde sonlandırıyon dimi
güzel tarifmiş . ben de denemeyi düşünüyorum.
ben de ekmek yemeye başladım her yemekte. çorbalara doğruyorum . ekmeksiz olmuyor bu ara . bağımlılık yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…