- 31 Ağustos 2012
- 22.205
- 35.426
- 798
Waaoowww ışıklı tartı
maşallah nadallll. hadi devamı gelsin . çok iyisinBaşlangıç 85 (8 şubat)
22 şubat:83,6 (-1,4)
11 mart:82,3 (-1,3)
25 mart:81,4 (-0,9)
1 Nisan :80,4 (1,0)
Rumuz :nnnadal
Başlangıç kilom :85
Boy:163
Güncel kilom :80,4
Fark :-1 kg
Yüzde : - 1,22
Adet öncesi ödem var sabahları elim ayağım bile şiş kalkıyorum 2 gündür hedefe ulaşamamış olsamda vucut kiloyu vermekte bu kadar inat ederken 1 kiloyu duymak beni mutlu etti
Insallah canim ınsallah acelem yok benimde vücudu şaşırtan bende bugün 1 günlük diyeti bırakıcam tabiri caizse her şeyi yiyecem metabolizma kafayı yesinBen o kiloda 1 sene takıldım tam zincir kırıldı derken üstüne bir de aldım inşallah sen almadan vereceksin totale bakalım dimi ama bende 2 yıl önce 99dum bu günlerde
Canim bende kastan kaybediyorum incelme olmuyor bunyuzden diye üzülüyordum.Bu verdiğim 4,6 kilonun 2,8 i yağdan gitmiş dün diyetisyende bana senden neredeyse 12 tane margarin çıktı mutlu ol dedi
Everett oluyor canim yağı şekeri suyu telefondan kontrol ediyorum şu eksikse vücudda hemen uyarı veriyor biiiiiip diye teknoloji ne güzel ilerlediiiii yaaassWaaoowww ışıklı tartı
Bu tartı telefonla entegre oluyor demi ?
Aynı anda yazmışız
Canım kilo verirken sporuda ihmal etmemek gerekiyor sıkılaşabilmek için bende pek birşey yapmaya elim değmiyor ama tüm gün koşturmacalı geçiyor günlük 12000 adımdan aşağı atmıyorum sadece anaokuluna gitgel yapıyorum o da 3500 adım civarı oluyor o kadarCanim bende kastan kaybediyorum incelme olmuyor bunyuzden diye üzülüyordum.
.geçenlerde uzman yazısı okudum. Kastan vermek çok kolay değil, kas aç kalarak eriyecek birşey değil, vücutta o kadar yağ varken kas erimez kolay kolay yazıyordu.
Diyetisyen tartilarina çok güvenme. 1 bardak su içip çıksan, çok farklı değerler çıkıyor. Seninki de ödem + yağdır.
3500 adım bile çok iyi canim.Canım kilo verirken sporuda ihmal etmemek gerekiyor sıkılaşabilmek için bende pek birşey yapmaya elim değmiyor ama tüm gün koşturmacalı geçiyor günlük 12000 adımdan aşağı atmıyorum sadece anaokuluna gitgel yapıyorum o da 3500 adım civarı oluyor o kadar
Aaa çok güzel evde yulafım var yarın sabah deniyeyimen son yine tost makinesinde sonlandırıyon dimiN nnnadal canim ben sabah şöyle yapatim bak çok doyurucu bir tost oldu.
Akşam 2 yumurta, 1 kaşık yoğurt, 2 kaşık yulafi karıştırıp buzdolabına koydum. Sabaha kadar yulaflar yumusamisti. Sabah krep tavası da pişirip, arasına peynir ve salam koyup 2 ye katladım. Çok doyurucu bir tost oldu.
Bunu geçen Z zeze_35 ve ben tost makinesinde yağlı kağıt arasında yaptık ama tavada yapmak bana daha pratik geldi şimdi.
Eee ben niye geldiğini görmüyom
metabolizma kayafı yesinInsallah canim ınsallah acelem yok benimde vücudu şaşırtan bende bugün 1 günlük diyeti bırakıcam tabiri caizse her şeyi yiyecem metabolizma kafayı yesinsersemledin biraz doktor söylediydi bunu bakalım bende ise yarayacakmi
güzel tarifmiş . ben de denemeyi düşünüyorum.Aaa çok güzel evde yulafım var yarın sabah deniyeyimen son yine tost makinesinde sonlandırıyon dimi
Çıkamadı şekerim uzuun anlatırımm...
Aynı anda yazmışız
Aaa çok güzel evde yulafım var yarın sabah deniyeyimen son yine tost makinesinde sonlandırıyon dimi
Beğeni yapmaya başladı, ordan anladıkEee ben niye geldiğini görmüyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?