İnanma sen ona en son böyle dediğinde akşam yemeğinde sadece yoğurt yemiştimetabolizma kayafı yesin
çok güldümm yaa ilahi
Canim bemce 1 dilim.ekmege kasarli tost ve yagsiz hic sakincasi yok yanina bir yumurya ben en cok bunu yapardim tosta bayilirim en cok da bu kahvaltiyla kilo verdim ama 1 dilim.ekmekleAyy hayali bile güzel geldi sorunlar falan herşey tamam da bende çok pis iştah var onu napcaz sabah eşime tost yaparken günlerdir canım çeken tosttan kendimede yaptım 1 dilim ekmeği ikiye böldüm arasına 1 dilim kaşar koydum yağsız tost yaptım 2 lokmada yuttum gitti tabiki dişimin arasından mideme bile inmedi hemen herşeyi gözümün önünden yok ettim 1 tane yumurta koydum haşlanıyor o arada da kahve suyu koydum bekliyorum içimdeki 2 nadal savaş veriyorlar
Evet bacim basladiydim 3. Haftama girdim
hey maşallah adaaa kız yoga mı . başladığını unuttum ya ben.
hoş geldin .
burda öyle çat çut sınırlar koymayız . gayet güzeliz her konuda.
Canim hileli degil seninki bence gayet normal olan buydu odemdi ve gittiBiraz hileli oldu dediğim gibi.
Ama 4 gündür günde 3 lt su ictim, 2 kupa yeşil çay
Normalde 16 saat açlık yaşıyorum. Akşam 6 dan sonra birşey yemiyordum, 17 saate çıkardım.
Derken şükür eksiyi gördüm. Ödem hapının da çok etkisi oldu.
60 kilidi meşhur senin de benim de. Ben kilidi kırınca kendime kıyafet aldım 3 tane ust hatta, ama olmadı 2 su iade ettim, tahmin ettiğim gibi incelmemistim
Hani kizlar nerede ben de gormediAynı anda yazmışız
aaa bunu denedim yaa.
Offf safrancim bir zamanlar bunu da yapardim harika valla harikaEki Görüntüle 2815321
2 tarifi de ekledim kızlar. Biri tavada biri tost makinesinde yağlı kağıt arasinda
bizi beğenmemiş ondan anlamadık.Beğeni yapmaya başladı, ordan anladık
heee bu muhtişimmmmmmEki Görüntüle 2815321
2 tarifi de ekledim kızlar. Biri tavada biri tost makinesinde yağlı kağıt arasinda
Seni de beğenirim şekerimmbizi beğenmemiş ondan anlamadık.
heee bu muhtişimmmmmm
kaşar fazla olmuş ama diyette.
Sadece bir dilim olunca sakınca yok ama masaya oturmadan daha bitiyor varlığı yokluğundan daha mutsuz ediyor beğenirsem safranın yulaflısından yaparım artık dökücem tost makinesine pişince araya peynir koyar katlarım bide tavayı batırmaya gerek yok diye düşündümCanim bemce 1 dilim.ekmege kasarli tost ve yagsiz hic sakincasi yok yanina bir yumurya ben en cok bunu yapardim tosta bayilirim en cok da bu kahvaltiyla kilo verdim ama 1 dilim.ekmekle
Hoşbuldum cicimmm
Muck seviliyorsunHoşbuldum cicimmm
Biraz gazlayım seni 5 şubattan beri sen 600 g almışken ben 4,6 kilo vermişim çabuk çabuk geri bas. Adanada anarya gitmek diyorlarRumuz: okuyucuu
Boy: 1.62cm
İlk Hedef : 60
Geçen Hafta: 65,6kg
Bu Hafta : 65 kg
Fark: -600 gr
tartımın pili azalmış zor tartıldım saçmaladı ama pil takıp tekrar denyebilirim
Eki Görüntüle 2815349
Evet genetik malesef .. çocukken genç kızken 50 kiloyken bile çok kalındı .. dalga gecildim hepbence de 5 kilo verirsen boyuna göre olacaktır . istediğin gibi yani.
genetik bi yapı mı bacakların kalınlığı . sonradan olan bi şey ise düzelir spor ve diyet ile. karbonhidratı baya baya kesmek lazım sanki.
Anladım adet döneminde zaten tartıya bile çıkma .. normaldir 1 kilo fazla çıkabilir.. normal öyle çok değil kilon ama sağlık için her şey tabi..Maalesef 2.5 haftadır 81.50 de tıkandım adet dönemindeyim onda bile 81.50 bazen 81.80 takildi
İsteyince sporla destekleyince her şekilde veriliyor.. benim asla aklıma gelmezdi... Verdikçe daha da verebilirim.dedim.o şekilde oldu .. ama bölgesel.yaglanmam çok ve o şekilde kilo vermek daha zor.. benden 15-20 kilo fazla olanlar daha ince bacak kısımları genetik malesf bir yerden sonra istediğimizi yapalım.bos..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?