Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canim bemce 1 dilim.ekmege kasarli tost ve yagsiz hic sakincasi yok yanina bir yumurya ben en cok bunu yapardim tosta bayilirim en cok da bu kahvaltiyla kilo verdim ama 1 dilim.ekmekle

hey maşallah adaaa kız yoga mı . başladığını unuttum ya ben.

hoş geldin .
burda öyle çat çut sınırlar koymayız . gayet güzeliz her konuda.
Evet bacim basladiydim 3. Haftama girdim
Canim hileli degil seninki bence gayet normal olan buydu odemdi ve gitti
Aynı anda yazmışız
Hani kizlar nerede ben de gormedi

Selammmmmmm
Kızlarrrss hepinizi çok özledim...Anlıyorum ki siz de benii duygular karşılıklı

O kadar yoğundum ki gelemedim tahmin etmişsinizdir...öncelikle umarım herkesler iyidir..Bi kısa özet geçersiniz artıkın..

Taşındık ama yerleşme faslı uzun sürdü..halaa tam yerleşemedik çünkü yeni aldığımız eşyalar posta posta geliyor..Bu da insanı hep diken üstünde bırakıyor..Evvelsi gün kızımın gardrobu geldi kuruldu.salı koltuklar gelecek.Bugün konsol ve tv standı..Böyle olunca inşallah 2-3 haftaya tamamen yerleşmiş olurum...Evimiz çok güzel şükür tam istediğimiz gibi bulduk..Kısaca evle ilgili herşey iyi ..

Bunun yanında ekstra haberler annemi memleketteki evine götürdüm.Özlemişti ..
Veeee en önemlisiii haziran 15 ten sonra izinlerimi kullanıp emekli oluyorum inşallah...Benim düzeltilmesi gereken yıpranmalarım vardı meslekte dilekçeyle onları düzelttirdim ve büyük sürpriz oldu seneye eylülde emekli olacağıma 9 haziran 2021 e çekildi..
Tabii ben 5-6 aya razıyken rabbim çok şükür dah büyük bir ödül verdi..Biliyorsunuz belimden dolayı şuan çalıştığım yer dışında çalışamıyordum ve sürekli rapor yenilemem gerekiyordu ki artık buna da gerek kalmadı..Allah sağlıkla nasip etsin inşallah ve çalışan diğer tüm arkadaşlarıma da göstersin...

Diyetime geçen cumartesi 81,8 kg ile başladım Artıdayım ama çok değil..Yarın tartılacağım aynen devam....

Canim bemce 1 dilim.ekmege kasarli tost ve yagsiz hic sakincasi yok yanina bir yumurya ben en cok bunu yapardim tosta bayilirim en cok da bu kahvaltiyla kilo verdim ama 1 dilim.ekmekle
Sadece bir dilim olunca sakınca yok ama masaya oturmadan daha bitiyor varlığı yokluğundan daha mutsuz ediyor beğenirsem safranın yulaflısından yaparım artık dökücem tost makinesine pişince araya peynir koyar katlarım bide tavayı batırmaya gerek yok diye düşündüm

Biraz gazlayım seni 5 şubattan beri sen 600 g almışken ben 4,6 kilo vermişim çabuk çabuk geri bas. Adanada anarya gitmek diyorlar

bence de 5 kilo verirsen boyuna göre olacaktır . istediğin gibi yani.
genetik bi yapı mı bacakların kalınlığı . sonradan olan bi şey ise düzelir spor ve diyet ile. karbonhidratı baya baya kesmek lazım sanki.
Evet genetik malesef .. çocukken genç kızken 50 kiloyken bile çok kalındı .. dalga gecildim hep

İsteyince sporla destekleyince her şekilde veriliyor.. benim asla aklıma gelmezdi... Verdikçe daha da verebilirim.dedim.o şekilde oldu .. ama bölgesel.yaglanmam çok ve o şekilde kilo vermek daha zor.. benden 15-20 kilo fazla olanlar daha ince bacak kısımları genetik malesf bir yerden sonra istediğimizi yapalım.bos..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…