Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sabah
1 dilim çavdar ekmek
1 dilim kaşar
1 dilim sucuk

1 sade nescafe

Öğle
1 Haşlanmış yumurta
4 yk yoğurt
1 elma

1 ceviz
1 kupa yeşil çay

Akşam
1 kase sarımsaklı köfte
1 kaşık pilav
1 bardak ayran

Yeme işi bitti çay kahve devam çocukları babanneye gönderdim sadece kız kaldı yarın badana boya yapacaz bu akşam kazınacak yerleri kazıyıp alçı işini yapıcaz inşallah

Menün gayet güzel olmuş canım şimdiden kolay gelsin

Kaloy gelsin canım.

Evet canim
Benim bulunduğum yere pazar yasağı geldi bu hafta. Ramazan'da da baya yasaklar var.
Tam kapanma olmadan üstesinden gelinmeyecek bu işin yaa kibris tek vakayla tam kapanma yaşadı vakaları bitirdi sonra vakalar artincada tekrar tam kapandı bu sefer hiç vaka kalmadı bizde yarı kapanma var cumartesi pazar sadece yaa çok canim sıkılıyor artık bu isten sizler asi oldunuz mu canim eşleriniz işi gereği olacaktı diye biliyorum

Yok canım daha bizimkiler olmadı.

Ne zaman olacaklar belli de değil.

Menu guzel canim, badana icin kolay gelsin
Ya kızlar Dünya da vaka sayısında birinci olmuşuz nereye kadar gidecek bu böyle ya cumartesi yasaklarıda döndü offf ya.
Evet cnim yaa ben de cok skiliorum bu ise cokkk, ogretmenler olacak dendi ama daha bize haber gelmedi

Çok dengeli yemissin canımcim

KAtiliyorum
Yarın misafrim var.
Asta çörek vs yaptım
Pastanın muhallebeisinden yedim.bi suru

Sabah 3 yk yulaf artı 1 yumurtadan omlet bol baharatlı..
1 k.k peynir,5 adet zeytin..,yeşil çay..
Öğlen 3 hurma 1 kupa bitki çayı

Akşam 1 avuç büyüklüğünde tavuk .. bol karışık salata...
Az önce çikolatanın içine düşmüşüm adetim diye 15-20 dk ip atlayacagim.. spor ayakkabilarimi gyip

Sabah 1 muzlu 1 tatlinkasifindan fazla tahin
Oglen yarim elma 2 kuru kayisi ve bir avuc kuruyemis
Ikindi 1 tatlibkasigi tahin ike cevizli sucuk kucuk bir parca
Aksam salata 3 kasik patlican, bikac cigdem yedim bu iki gundurnsebze meyve ve kuruyemis gunu yaptim bir cesit arinma gibi kendimce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…