Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

oy oy kimler gelmiş
afiyet olsun .
güzel haberini okudum ve şok oldum .
ne güzel kalbine göre vermiş Rabbim .
haziran ne ki . gelmiş bile. çok çok sevindim .
yaş beklemek zorunda değilsin değil mi. sizin meslek biraz daha yıpratıcı olduğundan maaşa başlarsınız yaşı beklemeden sanıyorum .

müthiş yemeklerin . mamaların .
yeni evden de eşyalardan da bize foto atarsın . annen gitmiş . artık kendi evini özlemiştir . gitsin tabi .
çekirdek ailenizle kalmışsınız oh mis
kızçenin okulu nasıl gidiyor . iyi mi. hala uzaktan değil mi.

evi nereden almıştınız . şehir olarak . onu hatırlayamadım.

Yoğurtlu mercimek yedim canim biraz önce baya yedim yine
afiyet olsun şekerim .
ben de patatesli yumurta yedim . sabahtan kalmış tabakta. yememişler .
yarın misafir için ceviz kırayım dedim . bi sürü ceviz yedim.
baktım yemek yiyemeyeğim . ceviz yağlı . baydı
makarna haşladım . salçalı yaptım . bıraktım .
öyle işte.
eksikleri yazdım . marketten alınacak . yarın misafire mamalar yapmam lazım .

Sağol canım..Yok maaşlı oluyorum bizim yıpranmamız var ya radyasyondan dolayı..Ama düzelttirmesem 1 yıl boşu boşuna çalışacaktım bu kargaşada..Şükür dualarım kabul oldu Darısı başınıza inşallah...
Tamamen yerleşeyim atarım foto tabii...
Kızçem uzaktan eğitim devam hazırlığı erken bitirdi şimdi 1. sınıfın derslerini alıyor ..Senin bızdıklar nasıl..Bi ara çok yoğundun düzeldi mi işyerinde durumlar...
Ev almadık canım kiraya çıktık..Ev inşallah sahilde bir yer olur ileride...

anladım canım .
iyi yapmışsın .
yine aynı şehirde kaldınız yani.
bi ara yalova düşündüğünü hatırlıyorum .
deniz kenarı ya da
işler düzeldi.
çok şükür .
çocuklar iyi . hep aynılar . harala gürele.
kavga dövüş . ağlamalar vs .

Hayırlı olsun emeklilik. Ayy taşınma ne zordur ben 5 ay önce taşındim bu siteye 1 ay önceden başlamıştı hazırlıkların kafam kazan gibi olmuştu. taşınma çok zor ya toplanması ayrı bir dert yerleşmesi ayrı bir dert vallahi

Kimler geliyor yarın ?

Kızımın okulu bitene kadar Ankara zaten onun için ev almadım nasılsa yerleşmiyeceğim..
Aman iş düzelsin onlar iyi olsun

Sağol canım...Zor olmaz mıı...7 yıldır taşınmamıştık..Unutmuşum resmen ..Ama isteyerek olunca ayrı bir zevkli..biz hep mecburen taşındık tayinler yüzünden...Sana da hayırlı olsun evin o zaman yeni sayılır daha...

Kimler geliyor yarın ?
ev görmeye gelemeyen bi arkadaş vardı. herkes geldi o kaldı.
sonra pandemi patladı.
kaldı yine
3 yıl olmuş taşınalı ama ancak işte.
1 kişi . eski binamdan komşu.
1buçuk yaşında ve 12 yaşında iki çocuğu var .
bi arkadaşım daha var . çok samimi hep görüşürdük evlerde .ama o hiç gelmedi .hep dışarıda görüşüyoruz . evin önü site zaten . her yer oturma dolanma alanı.

Canim o zaman siradaki odevin yemegi yavaslatmaya calismak olsun, 21 gun boyunca farkindalikla yemege calis bakalim diyecegim ama sen de bana 3 cocukla mi diyeceksin
Hoşbuldum cicimmm
Sersummmmm canim hosgeldin, msjini simdi okudum nasil sevindim nasil anlatamam, ne guzel gelismeler bunlar inanki gozlerim doldu sen emeklilik vs deyince cok duygulandim hayatinin baska bir guzel donemi seni bekliyor simdi
Ev tasinmis ama yerlesme zaten 2 ayi buluyor bir sekilde ev bittiginde resim atmayi sakin unutma canim lutfen
Insallah haziranda goruruz emekliligini de, bir de dikkatimi cekti nerdeyse hic kilo almamissin emeklilige fistik gibi gireceksin insallah
Kilom gr gr gitse de popom kuculmeye başlamış 2 3 cm küçülmüş ki en zor incelen yerlerimden biri
Ust bacagim da 1 cm incelmiş burasi da zor incelir ben de kalın bacakliyim çünkü
Masallah zezecim bak uzuluyordun ama ne guzel gidiyor kilolar

Çok saol canim valla içten içe üzülmüyor deilim o kadar sağlıklı besleniyorum ve adet dönemi yüzünden gram oynamadim
Çok tartışmak iyi olmuyor maalesef.. haftada bir yapsan daha iyi olur ben bir aara sabah akşam çıkıyordum.. verememiştm. Bir ara on gün kadar çıkmadım iki kilo vermişim psikolojik de etkiliyio malesef ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…