oy oy kimler gelmiş
afiyet olsun şekerim .Yoğurtlu mercimek yedim canim biraz önce baya yedim yine
ya bu arada eksi kullanıcı adımı geri verdiler .Sağol canım..Aminn
Sağol canım..Yok maaşlı oluyorum bizim yıpranmamız var ya radyasyondan dolayı..Ama düzelttirmesem 1 yıl boşu boşuna çalışacaktım bu kargaşada..Şükür dualarım kabul olduoy oy kimler gelmiş
afiyet olsun .
güzel haberini okudum ve şok oldum .
ne güzel kalbine göre vermiş Rabbim .
haziran ne ki . gelmiş bile. çok çok sevindim .
yaş beklemek zorunda değilsin değil mi. sizin meslek biraz daha yıpratıcı olduğundan maaşa başlarsınız yaşı beklemeden sanıyorum .
müthiş yemeklerin . mamaların .
yeni evden de eşyalardan da bize foto atarsın . annen gitmiş . artık kendi evini özlemiştir . gitsin tabi .
çekirdek ailenizle kalmışsınız oh mis
kızçenin okulu nasıl gidiyor . iyi mi. hala uzaktan değil mi.
evi nereden almıştınız . şehir olarak . onu hatırlayamadım.
Farkettim canım farkettim diyecektim gözün aydın diye unuttum...ya bu arada eksi kullanıcı adımı geri verdiler .
iki hesabı birleştirdi patron.
gerçi eski hesabımı da biliyorsun . ama yine de tanıdık gelmemiş olabilir diye şeeeettim
anladım canım .Sağol canım..Yok maaşlı oluyorum bizim yıpranmamız var ya radyasyondan dolayı..Ama düzelttirmesem 1 yıl boşu boşuna çalışacaktım bu kargaşada..Şükür dualarım kabul olduDarısı başınıza inşallah...
Tamamen yerleşeyim atarım foto tabii...
Kızçem uzaktan eğitim devam hazırlığı erken bitirdi şimdi 1. sınıfın derslerini alıyor ..Senin bızdıklar nasıl..Bi ara çok yoğundun düzeldi mi işyerinde durumlar...
Ev almadık canım kiraya çıktık..Ev inşallah sahilde bir yer olur ileride...
Hayırlı olsun emeklilik. Ayy taşınma ne zordur ben 5 ay önce taşındim bu siteye 1 ay önceden başlamıştı hazırlıkların kafam kazan gibi olmuştu. taşınma çok zor ya toplanması ayrı bir dert yerleşmesi ayrı bir dert vallahiSağol canım..Yok maaşlı oluyorum bizim yıpranmamız var ya radyasyondan dolayı..Ama düzelttirmesem 1 yıl boşu boşuna çalışacaktım bu kargaşada..Şükür dualarım kabul olduDarısı başınıza inşallah...
Tamamen yerleşeyim atarım foto tabii...
Kızçem uzaktan eğitim devam hazırlığı erken bitirdi şimdi 1. sınıfın derslerini alıyor ..Senin bızdıklar nasıl..Bi ara çok yoğundun düzeldi mi işyerinde durumlar...
Ev almadık canım kiraya çıktık..Ev inşallah sahilde bir yer olur ileride...
Kimler geliyor yarın ?afiyet olsun şekerim .
ben de patatesli yumurta yedim . sabahtan kalmış tabakta. yememişler .
yarın misafir için ceviz kırayım dedim . bi sürü ceviz yedim.
baktım yemek yiyemeyeğim . ceviz yağlı . baydı
makarna haşladım . salçalı yaptım . bıraktım .
öyle işte.
eksikleri yazdım . marketten alınacak . yarın misafire mamalar yapmam lazım .
Kızımın okulu bitene kadar Ankara zaten onun için ev almadım nasılsa yerleşmiyeceğim..anladım canım .
iyi yapmışsın .
yine aynı şehirde kaldınız yani.
bi ara yalova düşündüğünü hatırlıyorum .
deniz kenarı ya da
işler düzeldi.
çok şükür .
çocuklar iyi . hep aynılar . harala gürele.
kavga dövüş . ağlamalar vs .
Sağol canımHayırlı olsun emeklilik. Ayy taşınma ne zordur ben 5 ay önce taşındim bu siteye 1 ay önceden başlamıştı hazırlıkların kafam kazan gibi olmuştu. taşınma çok zor ya toplanması ayrı bir dert yerleşmesi ayrı bir dert vallahi
Çok saol canim benimSağol canım...Zor olmaz mıı...7 yıldır taşınmamıştık..Unutmuşum resmen ..Ama isteyerek olunca ayrı bir zevkli..biz hep mecburen taşındık tayinler yüzünden...Sana da hayırlı olsun evin o zaman yeni sayılır daha...
ev görmeye gelemeyen bi arkadaş vardı. herkes geldi o kaldı.Kimler geliyor yarın ?
Canim o zaman siradaki odevin yemegi yavaslatmaya calismak olsun, 21 gun boyunca farkindalikla yemege calis bakalim diyecegim ama sen de bana 3 cocukla mi diyeceksinSadece bir dilim olunca sakınca yok ama masaya oturmadan daha bitiyor varlığı yokluğundan daha mutsuz ediyor beğenirsem safranın yulaflısından yaparım artık dökücem tost makinesine pişince araya peynir koyar katlarım bide tavayı batırmaya gerek yok diye düşündüm
Sersummmmm canim hosgeldin, msjini simdi okudum nasil sevindim nasil anlatamam, ne guzel gelismeler bunlar inanki gozlerim doldu sen emeklilik vs deyince cok duygulandim hayatinin baska bir guzel donemi seni bekliyor simdiHoşbuldum cicimmm
Masallah zezecim bak uzuluyordun ama ne guzel gidiyor kilolarKilom gr gr gitse de popom kuculmeye başlamış 2 3 cm küçülmüş ki en zor incelen yerlerimden biri
Ust bacagim da 1 cm incelmiş burasi da zor incelir ben de kalın bacakliyim çünkü
Çok tartışmak iyi olmuyor maalesef.. haftada bir yapsan daha iyi olur ben bir aara sabah akşam çıkıyordum.. verememiştm. Bir ara on gün kadar çıkmadım iki kilo vermişim psikolojik de etkiliyio malesef ..Çok saol canim valla içten içe üzülmüyor deilim o kadar sağlıklı besleniyorum ve adet dönemi yüzünden gram oynamadim
Maalesef doğru canim. Haklisin o konuda.Çok tartışmak iyi olmuyor maalesef.. haftada bir yapsan daha iyi olur ben bir aara sabah akşam çıkıyordum.. verememiştm. Bir ara on gün kadar çıkmadım iki kilo vermişim psikolojik de etkiliyio malesef ..
Bu bayanın resimlere bayıliyorum adeta restorantEki Görüntüle 2815685
Akşama yağlama yapacagim. Ben az yemek için önden bunu yedim. Lahana, havucmisir tavuk yoğurtli bir salatamsi birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?