Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

❤❤❤❤❤❤

❤❤❤❤❤

❤❤❤❤

Everett oluyor canim yağı şekeri suyu telefondan kontrol ediyorum şu eksikse vücudda hemen uyarı veriyor biiiiiip diye teknoloji ne güzel ilerlediiiii yaaass
Hangi marka bende alıcam değerleri nasıl doğruluğuna inanıyormusun tartım düştü oyüzden çıkan sonuca güvenemıyorum da

Çikolata yetmişsin ama ip atlayacaksın. Süpersin.
Apartmanda mi oturuyorsun. Ben evde beceremedim ip her yere takıldı. Avize.ampul kapı vs çarptı durdu

Geçmiş olsun nasıl kesti elini annesi
Tezgahtan kase almış babasının yanına banyoya gitmiş orda birbirine vurunca kırılmış yere attı parçalandı baya derin kesmiş bantladm ama durdurmuyor habire kanatıyor şimdi uyuyor bu arada kapanır belki yarası korkmuş baya anne geçti diyor ya canımın içi

Bugün kü menümü yazayım
Kahvaltı
Peynir
Zeytin
Salatalık yarım
Domates yarım
muz yarım
Çay
İki dilim çiçek ekmek
Bir çatal bal kaymak

Saat 5 gibi
İki kaşık ıspanak yemeği
Bir kase çorba
Bir dilim ekmek
Yoğurt e kaşık
yorgunluktan ne bulduysam yedim

Yarım tabak yoğurtlu makarna yedim açlıktan kıdem ağrıyordu okadar kosturmacadanmı sitresten mı bilmem
Şimdi yeşil çay icicem
Midem ve karnım şiş gastrit azdı ağrı var acı var herşey var kimyon çayı yaptm biraz iyi gelmişti yeşil cayd iyi gelir inşallah

Çikolata yetmişsin ama ip atlayacaksın. Süpersin.
Apartmanda mi oturuyorsun. Ben evde beceremedim ip her yere takıldı. Avize.ampul kapı vs çarptı durdu
Apartman ama daireler birbiriyle bağımsız ses olmuyor.. bir de spor ayakkabıyla atladım .. sadece bir odamın tavani çok yüksek orda atlayabiliyorum.. boyum.cok uzun asla.sigmiyorum başka yerlere.. teras var orda da yazın atlamaya devam edeceğim.. fırsatım oldukça dışarı çıkabilsem orda da devam edecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…