Kendini biktirirsin o şekilde uzun vadede sıkılmayacak şekilde.. gerekirse günde 30-40 dk yap hiç yapamazsan 15 dk o bile işe yarıyor düzenli yap yeter ki .. bu arada ben şahsen haftada bir iki ara veriyorum hiç yapmıyorum daha çok randıman aldım kendi adıma ..Ben bugün sporu abarttım tam tamına 2 saat
En son asi gelme tarihiSafran ve tradiaos nasıl hesaplarının o tarihi
Rabbim hepimizi korusunEylul gibiydi burda komsu vefat etti 42 yasindaydi.seker hastasiymisti.
Hala hasatalik devam ediyor.
Evlerden ırak.
Ben 1 er aylık program yaptım 2 kezMrb kizlar .. daha önce de yapıyordum ama üzerine dusmuyordum bir iki gündür squat bataklığına düştüm ama iyi olduYouTube da birkaç video buldum squatla alakalı ordaki hareketleri birebir yaptim.. biraz işe yaradı gibi düzenli yapıldığı takdirde daha da ise yarar tabi .
Farklı acilarda özellikle suma squat kolay ama omuz hizasında olan baya zorluyor ama.ise yarıyor gibi.. merak ettiğim kimisi popo büyütür diyor kimisi toparlar ama eritir.. hangisi doğru düzenli daha önce yapan var mı???
2 gün ara veriyorum bende metabolizma nin şaşırması için bir 2 gun sıkı sporyaptiysam 3 4 gün ara veriyorum çok ise yaradı daha önce 2 ay metabolizmam çalıştı hızlı bir şekilde birde aynı yeme düzenimi yapmıyorum atıyorum sabah yumurta yemiyorum öğlen öğünüyle değiştiriyorum birde detoks yapıyorum çok ise yaradı bu ara detoksu kestim eder miyim regl döneminde detoks yapılmaz diye söyledi doktorlarım hormonlara zarar veriyor aradım hemen benim metabolizmam durdu dedim çok normal 3 hafta kadar durması regl dönemi dedi bugün spor yapmayı düşünmüyorum mesala sadece oturduğum yerden sandalye hareketleri var karın için 15 dakka aralıklarla aksama kadar aklıma geldikçe yaparım benim karnım boyleyok oldu.Kendini biktirirsin o şekilde uzun vadede sıkılmayacak şekilde.. gerekirse günde 30-40 dk yap hiç yapamazsan 15 dk o bile işe yarıyor düzenli yap yeter ki .. bu arada ben şahsen haftada bir iki ara veriyorum hiç yapmıyorum daha çok randıman aldım kendi adıma ..
Biraz gazlayım seni 5 şubattan beri sen 600 g almışken ben 4,6 kilo vermişim çabuk çabuk geri bas. Adanada anarya gitmek diyorlar
Cok gecmis olsun canim cok uzuldum minigeBugün hiç ugraymadm kilo bildirmeye herşey üst üste geldi tüm aksilikler beni buldu kızımın eli kesildi derken gün bitti bende bittim ama işler bitmedi
Ben de yaptin karen ve tonny hill ile 400 tk diye bir program var orda bolca squat yapiyor ben dr senin gibi korkuyordum ama buyume olmadi gerci benim alt bolge zaten zayiftirMrb kizlar .. daha önce de yapıyordum ama üzerine dusmuyordum bir iki gündür squat bataklığına düştüm ama iyi olduYouTube da birkaç video buldum squatla alakalı ordaki hareketleri birebir yaptim.. biraz işe yaradı gibi düzenli yapıldığı takdirde daha da ise yarar tabi .
Farklı acilarda özellikle suma squat kolay ama omuz hizasında olan baya zorluyor ama.ise yarıyor gibi.. merak ettiğim kimisi popo büyütür diyor kimisi toparlar ama eritir.. hangisi doğru düzenli daha önce yapan var mı???
Canim su kanunu geliyormus yolda, sanirim artik ya boyle kesintiler olabilir ya da sizin orada baska bir soeun vardir blmiyorum ama istanbukda da bi iki kez yaptilarBizim bulunduğumuz yerde ilçede sebebsiz 2 gundur su kesintileri var bide aniden kesiliyor kap kaçak ne varsa doldurdum sabah sabah. Dün akşam yedide gitti su sabah geldiyıl olmus 2021 hâlâ sular kesiliyor susuz hiçbişey olmuyor yaaaaa kimseye yasatmasin rabbim ben tedbirini almıştım 3 hafta önce 3 gün su gitti geldiği gün herşeyi doldurmuştum hangi devirdeyiz diye düşünmeden edemiyorum 90 li yıllarda şu kesintisi olurdu benim çocukluğumda
Ahh canim benim haklisin insalah kanun gelir heryerde her odada damacana su doldurdum heran kesilir korkusuyla yaşıyoruz biz bi sitede millet kapılarının önlerine kadar sularla doldurmuş hafta sonu giderse yandık yasaklardan dolayı belediye çalışmıyor haftasonu taaaa pztesiyi beklemek zorunda kalıyoruz çok yaşadım 3 hafta önce cuma akşamından gitti payesi akşam geldi marketlerde yoğunluk vardı millet suları yağma ettti burda istanbulda oluyormu hala yaa demekki tek biz ysamamasizCok gecmis olsun canim cok uzuldum minige
Ben de yaptin karen ve tonny hill ile 400 tk diye bir program var orda bolca squat yapiyor ben dr senin gibi korkuyordum ama buyume olmadi gerci benim alt bolge zaten zayiftir
Canim su kanunu geliyormus yolda, sanirim artik ya boyle kesintiler olabilir ya da sizin orada baska bir soeun vardir blmiyorum ama istanbukda da bi iki kez yaptilar
Bizim burada da oluyor canim. Çok uzun sürecek kesilmeler için önceden duyuru yapılıyor.Bizim bulunduğumuz yerde ilçede sebebsiz 2 gundur su kesintileri var bide aniden kesiliyor kap kaçak ne varsa doldurdum sabah sabah. Dün akşam yedide gitti su sabah geldiyıl olmus 2021 hâlâ sular kesiliyor susuz hiçbişey olmuyor yaaaaa kimseye yasatmasin rabbim ben tedbirini almıştım 3 hafta önce 3 gün su gitti geldiği gün herşeyi doldurmuştum hangi devirdeyiz diye düşünmeden edemiyorum 90 li yıllarda şu kesintisi olurdu benim çocukluğumda
Bizimde sorun bu canim belediye maalesef anons etmiyorBizim burada da oluyor canim. Çok uzun sürecek kesilmeler için önceden duyuru yapılıyor.
Buraya 1.5 sene önce doğalgaz geldi. Gelirken yapılan çalışmalardan dolayı kesinti çok oluyordu.
Sağolasın canım gece boyu inledi baya korkmuş olmalıCok gecmis olsun canim cok uzuldum minige
Ben de yaptin karen ve tonny hill ile 400 tk diye bir program var orda bolca squat yapiyor ben dr senin gibi korkuyordum ama buyume olmadi gerci benim alt bolge zaten zayiftir
Canim su kanunu geliyormus yolda, sanirim artik ya boyle kesintiler olabilir ya da sizin orada baska bir soeun vardir blmiyorum ama istanbukda da bi iki kez yaptilar
Aslında dün ilk sarınca kapanmıştı ama bandı sökmüş meraktan ellemiş yine kanadı akşamdan beri yatıyor kapanmıştır herhalde uyansın açıp bakıcam yine bantların muhtemelen yumuşak yer olduğundan mı bilmem çok kanadı küçük parmağının iç tarafı yine açılırsa götürücem geçti anne diyor daha yeni konuşuyor ama çok bilmişAytanesii geçmiş olsun canım cok kesildi mi açıklık fazla ise dikiş attırmak gerekebilir çocuklara bişey olunca içim cız ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?