Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Senin için çok iyi olur tabi. Ama silme özelliği için halıları kaldırmak gerekiyormuş sanırım. A aaadddaaa sersum dan ogrenebilirsin.
Evet canim silme ozelligi icin haliyi kaldirmak gerekiyor, bir de once supurtup sonra sildirince tum evi o arada sarj bitiyor kendini sarj edip oyle devam ediyor yani sarji tek seferle yetmeyeblir silmeye de kalkisirsak

Hayal yaza gebelik planım var +20 olacağım O zamana kadar verebildigim kadar vermek istiyorum. 57 de kalıp 77 olmak var, 52 de kalıp 72 olmak var
Canin bence bu kez 20 kilo almayacaksin sen artik eski sen degilsin ve nirmal sinirlar icinde alacaksin bence

Tamam canim. Teşekkür ederim.
Canin bence bu kez 20 kilo almayacaksin sen artik eski sen degilsin ve nirmal sinirlar icinde alacaksin bence
Ayy ada inşallah

Banada allahım 38 beden olmayigöster

Gizli bir görev deil ayol evet turizmi bırakali çok oldu pazar günleri göreve gider ara sıra herkes gibi

Anamm benim metabolizmam bundanmi durdu acaba benim toplasan gün içinde yeşillerim 1000 ancak eder

Here kuzum pazar günleri bir dizi izliyorum trt1 de akşamları ondan iste
Canim adaya sormuşsun kusura bakma ben 23 kilo verdikce alacagim kalori miktari biraz daha oldu 1675 kalori almam gerekti simdi biraz daha fazla almam gerekliymis mesala su 3.5 litre iciyordum bu miktar biraz daha düştü

Kahvaltı

2 yumurtalı kıymalı biberli omlet
1 salatalık
1 dilim ekmek

Ara
1 hurma
Yarım portakal
1 elma

Akşam
1 kepçe tarhana çorba
2 tane kabak dolması

Kahvaltı
Kıymalı soğanlı 1 yumurta
Yarım dilim ekmek
Peynir
Domates-salatalık-yeşillik

ara
2 hurma

akşam
1 tabak tavuk sote
1 dilim ekmek
2 bardak ayran

Sıkıntıdan birşeyler yiyesim var
Atistirmalik pr
Kahvaltı
Kıymalı soğanlı 1 yumurta
Yarım dilim ekmek
Peynir
Domates-salatalık-yeşillik

ara
2 hurma

akşam
1 tabak tavuk sote
1 dilim ekmek
2 bardak ayran

Sıkıntıdan birşeyler yiyesim var
Canim hanı a ile başlayan market var hani harca harca bitmez orda küçük diyet misirpatlaklari var kekikli ondan atistakik alabilirsin ben almıştım bugün küçük paket zaten baya doyuruyor.

Biraz karmaşık anlattım demi hayalhatuncum gizli görev deil ama görev iste nasıl oluyorsa bu hayat böyle geçiyor gizli gizli
sorun değil yaa
Atistirmalik pr

Canim hanı a ile başlayan market var hani harca harca bitmez orda küçük diyet misirpatlaklari var kekikli ondan atistakik alabilirsin ben almıştım bugün küçük paket zaten baya doyuruyor.
Aklımda olsun
Şimdi su kaynatıyorum neskafe yapacağım. Sırf ağzım boş durmasın diye aslında limonlu etiform var evde ama karnım aç değil ki, öylesine de yemek istemiyorum canımın her istediğini.

Tam esitlenme olmadıysa da baya esitlendim.sporla ama. . Üst bacakta var biraz benim .. sporu yoğunlaştıran.o da gider her halde ama genetik bizde zaten zayıf kimse yok ailede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…