Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kahvaltı
1 yumurtalı omlet
2 hindi salam
1 kaşık tulum peyniri

Ara
1 portakal
2 gün kurusu
1 hurma
1 bardak kefir

Akşam
5 kaşık etli patlıcan güveç
2 kaşık pilav
Salata

Türk kahvesi, 1 kare bitter çikolata

Bugün bende doyamadım kahvaltımı sağlam yapmama rağmen. Ara öğünde yiyebilecegim her şeyi yedim. Akşam bir açlık krizi yasamam inşallah

Kahvalti da bence az yemissin acikman normal

Nadallllll canimmmm harikasin harikaaaa, cok mutlu oldum baya baya 79 gorulmus, sakin zayifladim diye birakma sakinnnn once 75 ler sonra 70 ler sonra da 6 larrrrr, yaza mankem olcan manken kizzz

Kızlar iyi geceler bugün yediklerini yazayım sabah kahvaltısı::
Yumurta
Peynir
Yulaf ezmesi glutensiz

Ara öğün:

sütlü nescafe
Öğlen yemeği:
Tarhana çorbası
Ayran
Salata
Ara Öğün:
Sandwich
Akşam Yemeği:
Karnıbahar Kısır
Sebze köftesi kıymasız
Ayran
Bu saate biraz geç oldu yazmam fakat arka sokakları kaçırmak istemezdim cuma akşamları 2 tane dizim var zaplayip durdum ancak yazabildim.

Benimkide çalışırken horon tepiyor geçen gün üstündeki ağzına kadar dolu kocaman deterjan kutumu bile üstünden atmayı başardı yıkamasından memnunum ama sanırım eskidi artık 9 senelik makinacığım
Maşallah
Rumuz: Hayal Hatun
Başlangıç tarihi : 22 Ocak 2021
Başlangıç kilo: 60.8
Geçen hafta: 60.2
Bu hafta : 59.9
Fark : - 300 g

Resmen iğneyle kuyu kazıyor gibiyim
Kuyuyu falan bilmem ama ikimizde bu hafta barajı geçtik sen 60 ı ben 80 i aştım
Artık koruma dönemine giriyorum kızlar sizlerin sayesinde hepinizin sayesinde kilomu dengeledim çok şükür hakikaten topigimizim adi gibi eğlenerek zayifladim
Ne koruması ya daha yeni dibine geldiydim hadi 70 e inelim şimdi
Aaa sen memnunsun sanıyordum hatta makine alacağım zaman bende sana soracaktım seninki LG diye hatırlıyorum
Hayalimi yaşıyorsun
Sende benim hayalimi yaşıyorsun
Dertlenme haftaya verirsin memlekete gittin geldin hasarsız atlattın maşallah

Selam kızlar
75 direncini kıramadığım gibi artıya geçtim bir de çünkü sürekli yiyorum doymuyorum geçmesini bekliyorum nasıl olacak bilmiyorum
geçen hafta 75.2
bu hafta 76.1
Canım vermek için değil almamak için özen göster ben 76 ya gelince birlikte 70 e ineceği inşallah bak sende benim gibi 85lere dayanmıştın neredeyse 10 kilo verdin bu seni motive etsin bende ümitsizliğe kapıldıkça 2 ayda 6 kilo az mı diye kendimi tokatlıyorum

Kız benimki ilk günkü gibi taze aynı performansla devam yıkama dansı yapıyor mübarek her yıkamada yerine yerleştirmeye çalışmakta ayrı bir dert

Benim makinamda yuruyordu bildiginiz sıkma yaparken yerinden oynuyordu 12 senelik emektar makinam ahh ahh ne cektim be makinadan yikamasinda bir sorun yoktu fakat iki ayakli benimki ustume yuruyecek diye korkttum attim yenisini almistim geçensene buda sıkma yapmıyor fazla anlamadim ben bu işi benmi yapamadım detarjan gözüne 30 ccl atıyorum

Slm kizlar dunku menuyu yazayim
Sabah tahinli yarim muz 1 dilim ekmek 3 kasik yumurtsiz menemen
Oglen yarim porsiyon sipagetti
Ikindi 3 catal unsuz sekersiz tatli yedim cok guzel yaoan bir yer kesfettim
Aksam tarhana corbasi ve biraz antep fistigi 4 kasik meksika fasulyesi bu dilim ekmek 4 zeytin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…