Hadi çok şükür gelmiş geçmiş olsunKızımı dişçiye götürdük.
Çok şükür kanal tedavisi gerekmedi. Dolgu yaptı, daha kısa sürede bitti.
Kahvalti da bence az yemissin acikman normalKahvaltı
1 yumurtalı omlet
2 hindi salam
1 kaşık tulum peyniri
Ara
1 portakal
2 gün kurusu
1 hurma
1 bardak kefir
Akşam
5 kaşık etli patlıcan güveç
2 kaşık pilav
Salata
Türk kahvesi, 1 kare bitter çikolata
Bugün bende doyamadım kahvaltımı sağlam yapmama rağmen. Ara öğünde yiyebilecegim her şeyi yedim. Akşam bir açlık krizi yasamam inşallah
Ya ben kahvaltıyı eksik yazmışım, şimdi sen yazınca gördüm, 1 dilim ekmek, bal kaymakta vardiKahvalti da bence az yemissin acikman normal
Nadallllll canimmmm harikasin harikaaaa, cok mutlu oldum baya baya 79 gorulmus, sakin zayifladim diye birakma sakinnnn once 75 ler sonra 70 ler sonra da 6 larrrrr, yaza mankem olcan manken kizzzGünaydın kızlar
Başlangıç 85 (8 şubat)
22 şubat:83,6 (-1,4)
11 mart:82,3 (-1,3)
25 mart:81,4 (-0,9)
1 Nisan :80,4 (1,0)
8 Nisan :79,3(-1,1)
Rumuz :nnnadal
Başlangıç kilom :85
Boy:163
Güncel kilom :79, 3
Fark :-1,1 kg
Yüzde : - 1,36
Hocam şike yapılıyorYa ben kahvaltıyı eksik yazmışım, şimdi sen yazınca gördüm, 1 dilim ekmek, bal kaymakta vardiEki Görüntüle 2821507
Geliyorum bekle beni en geç 1 aya dibinde olcamSüper
Tebrikler canım bekliyorum seni yarışa
Ayy inşallah inşallahNadallllll canimmmm harikasin harikaaaa, cok mutlu oldum baya baya 79 gorulmus, sakin zayifladim diye birakma sakinnnn once 75 ler sonra 70 ler sonra da 6 larrrrr, yaza mankem olcan manken kizzz
Benimkide çalışırken horon tepiyor geçen gün üstündeki ağzına kadar dolu kocaman deterjan kutumu bile üstünden atmayı başardı yıkamasından memnunum ama sanırım eskidi artık 9 senelik makinacığım⁴ yıllık makine geldiği günden beri böyle ne garanti birşey yapabildi nede aldığımız yer daha pes ettim yok çamaşırları katlayıp koyacakmışım ee ôyle yapıyorum sanki dönerken karışmıyor mu birbirinene az nede çok çamaşır koyacakmışım ben anlamadım buna çamaşır koymak için gönlün varmı diye ki sorsam
Maşallah
Kuyuyu falan bilmem ama ikimizde bu hafta barajı geçtik sen 60 ı ben 80 i aştımRumuz: Hayal Hatun
Başlangıç tarihi : 22 Ocak 2021
Başlangıç kilo: 60.8
Geçen hafta: 60.2
Bu hafta : 59.9
Fark : - 300 g
Resmen iğneyle kuyu kazıyor gibiyim
Ne koruması ya daha yeni dibine geldiydim hadi 70 e inelim şimdiArtık koruma dönemine giriyorum kızlar sizlerin sayesinde hepinizin sayesinde kilomu dengeledim çok şükür hakikaten topigimizim adi gibi eğlenerek zayifladim
Aaa sen memnunsun sanıyordum hatta makine alacağım zaman bende sana soracaktım seninki LG diye hatırlıyorumbenim makina da aynı.
güyya 17 kg yıkama diye aldım .
10 kg kurutma
yani kullanmayı bilmediğimden zorlandım makina ile .
yıkamanın ortasında duruyordu.
normalde bi sürü ayarı var . ne bileyim ne modda çalıştırmam lazım .
her moda aynı kg çamasır atılmıyormuş
ee kirli birikiyor 2 günde dağ gibi
ben de hep yorgan şeçeneğini seçiyorum . doluyor makina çünkü
o zaman durmuyor işte.
yorgan alğılıyor eşyaları.
çünkü yorgan kadar ağır içindekiler .
kurutma için hızlı kurutma seçersem duruyor . yani 1 saatlik kurutmayı benim istediğim kadar kıyafete yapmıyor .
3 saatlik programı kurarsam sanıyorum istediğim kadar kıyafet kurutulur .
sıkma olayını yüksek devirde yaptırmak lazım . o zaman daha kolay kurur .
Sende benim hayalimi yaşıyorsunHayalimi yaşıyorsun
Dertlenme haftaya verirsin memlekete gittin geldin hasarsız atlattın maşallahRumuz : sarfansari
Başlangıç : 62.8
Geçen hafta : 56.4
Bu hafta : 56.8
Fark : +++400 Gr
Hiç kacamagim olmadı bu hafta, çok kontrollü gittim ve yürüyüş yaptım. Ama geçen haftadaki kilo ödem sökücü içtiğim için biraz sahteydi. Ondan sabit kalabilmesi hedefledim ama + 400 oldu.
Canım vermek için değil almamak için özen göster ben 76 ya gelince birlikte 70 e ineceği inşallah bak sende benim gibi 85lere dayanmıştın neredeyse 10 kilo verdin bu seni motive etsin bende ümitsizliğe kapıldıkça 2 ayda 6 kilo az mı diye kendimi tokatlıyorumSelam kızlar
75 direncini kıramadığım gibi artıya geçtim bir de çünkü sürekli yiyorum doymuyorum geçmesini bekliyorum nasıl olacak bilmiyorum
geçen hafta 75.2
bu hafta 76.1
Kız benimki ilk günkü gibi taze aynı performansla devam yıkama dansı yapıyor mübarek her yıkamada yerine yerleştirmeye çalışmakta ayrı bir dertBenimkide çalışırken horon tepiyor geçen gün üstündeki ağzına kadar dolu kocaman deterjan kutumu bile üstünden atmayı başardı yıkamasından memnunum ama sanırım eskidi artık 9 senelik makinacığım
Maşallah
Kuyuyu falan bilmem ama ikimizde bu hafta barajı geçtik sen 60 ı ben 80 i aştım
Ne koruması ya daha yeni dibine geldiydim hadi 70 e inelim şimdi
Aaa sen memnunsun sanıyordum hatta makine alacağım zaman bende sana soracaktım seninki LG diye hatırlıyorum
Sende benim hayalimi yaşıyorsun
Dertlenme haftaya verirsin memlekete gittin geldin hasarsız atlattın maşallah
Benim makinamda yuruyordu bildiginiz sıkma yaparken yerinden oynuyordu 12 senelik emektar makinam ahh ahh ne cektim be makinadan yikamasinda bir sorun yoktu fakat iki ayakli benimki ustume yuruyecek diye korkttumBenimkide çalışırken horon tepiyor geçen gün üstündeki ağzına kadar dolu kocaman deterjan kutumu bile üstünden atmayı başardı yıkamasından memnunum ama sanırım eskidi artık 9 senelik makinacığım
Maşallah
Kuyuyu falan bilmem ama ikimizde bu hafta barajı geçtik sen 60 ı ben 80 i aştım
Ne koruması ya daha yeni dibine geldiydim hadi 70 e inelim şimdi
Aaa sen memnunsun sanıyordum hatta makine alacağım zaman bende sana soracaktım seninki LG diye hatırlıyorum
Sende benim hayalimi yaşıyorsun
Dertlenme haftaya verirsin memlekete gittin geldin hasarsız atlattın maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?