3 catal yediğin tatlının kalanını kim yedi adacimmSlm kizlar dunku menuyu yazayim
Sabah tahinli yarim muz 1 dilim ekmek 3 kasik yumurtsiz menemen
Oglen yarim porsiyon sipagetti
Ikindi 3 catal unsuz sekersiz tatli yedim cok guzel yaoan bir yer kesfettim
Aksam tarhana corbasi ve biraz antep fistigi 4 kasik meksika fasulyesi bu dilim ekmek 4 zeytin
canım çok memnunum. kesinlikle tavsiye ederim . çok fazla ayarı olduğundan bi eğitim verilmeyildi kuran kişi tarafından . internette de çok bilgi yoktu. ama araştıra araştıra anladım . memnunum . 17 kg lık eşya yıkıyordur her seferinde . haftada 3-4 kez çalışıyor . sürekli bi eşya çıkıyor . hava iyiyse . dışarı çıkılıyor ya. bi de okul var .her güne farklı kıyafet .Benimkide çalışırken horon tepiyor geçen gün üstündeki ağzına kadar dolu kocaman deterjan kutumu bile üstünden atmayı başardı yıkamasından memnunum ama sanırım eskidi artık 9 senelik makinacığım
Maşallah
Kuyuyu falan bilmem ama ikimizde bu hafta barajı geçtik sen 60 ı ben 80 i aştım
Ne koruması ya daha yeni dibine geldiydim hadi 70 e inelim şimdi
Aaa sen memnunsun sanıyordum hatta makine alacağım zaman bende sana soracaktım seninki LG diye hatırlıyorum
Sende benim hayalimi yaşıyorsun
Dertlenme haftaya verirsin memlekete gittin geldin hasarsız atlattın maşallah
karar verdim kuzum . bu aşağıdaki . alacağım . kartımda para falan kalmadı. eşime aldırcam . o da diyor ki netten elektronik alınmaz diyen sendin . şimdi alacak mısın , diye canımı sıktı. ama herkes netten almış yorumlara bakınca,Safransari canim kizin nasil, daha iyi oldu mu dişleri?
adilemir kuzum süpurge konusunda çorba oldum demişsin al birini gitsin bu konuda safrana katiliyorum cok pahali alma cunku bu supurgeler hala gelismekteler
Benim makina 6 kgcanım çok memnunum. kesinlikle tavsiye ederim . çok fazla ayarı olduğundan bi eğitim verilmeyildi kuran kişi tarafından . internette de çok bilgi yoktu. ama araştıra araştıra anladım . memnunum . 17 kg lık eşya yıkıyordur her seferinde . haftada 3-4 kez çalışıyor . sürekli bi eşya çıkıyor . hava iyiyse . dışarı çıkılıyor ya. bi de okul var .her güne farklı kıyafet .
arada yastıkları atıyorum . arada yorgan . battaniye . bana mısın demiyor . evet LG makinam.
Allah gücünü artırsın canım, okurken ben yoruldumCanım benimki de 7 kg yıkamasından memnunum en azından bizim evin kahrını çekiyor ama yetmiyor ben hergün bazen 1 bazen 2 makine çamaşır yıkıyorum ama sepet hep dolu ev pislik makinesi gibi çocuklar küçük olduğuna hergün defalarca üst baş değişimi oluyor koca desen aynı hergün gömlek süveter değişiyor evde giydiği ayrı dışarı çıkarken ayrı işteki ayrı çamaşır dan usandım evden tüm gün beygir gibi dolanıyorum yine herşeye yetemiyorum dün evde 17000 adım atmışım
Canim çok şükür kanal tedavisi diye gittik, çürükler çok sinire yaklaşmamis, dolgu yapildi. Çabuk bitti.Safransari canim kizin nasil, daha iyi oldu mu dişleri?
adilemir kuzum süpurge konusunda çorba oldum demişsin al birini gitsin bu konuda safrana katiliyorum cok pahali alma cunku bu supurgeler hala gelismekteler
Yarım elma yiyen ada, tatlıyı mi yarım birakamayacak3 catal yediğin tatlının kalanını kim yedi adacimmşakası bi yana porsiyon mu küçük yoksa sen bikac catal alıp birakiyor musun kafamda deli sorular ???
Hayal bende yazmaya utandım, sen yazınca iyi bari çok pis degilmisim dedimAllah gücünü artırsın canım, okurken ben yoruldumgaliba 2 çocuklu bir eve göre en az çamaşır yıkayan benim:) eşim forma giyiyor onun neredeyse hiç çamaşır ve ütüsü çıkmaz. İç çamaşırı, çorap dışında.
Ben de eskiden çok terleme problemi yaşadığım için her kıyafeti bir kez giyerdim şimdi Rexonanın bir ürününü keşfettim eskisi gibi sık değiştirmiyorum. Özellikle kışın birkaç kez giyiyorum hatta kirlenmeden yıkadığımı bile düşünürüm:) bir çocukların çıkıyor işte, makina 8 kiloluk dolu dolu atıyorum haftada 4 kez filan çalışıyor.
Akşama bende haşlanmış tavuk çıkardım buzluktan. Tavuklu yoğurtlu bir salata yapacağım. Ben yeşil mercimekte haşlayıp koyacağımKahvaltım 2 ince dilim esmer ekmeğe pizza yaptım. Çok nefisti, 2 daha olsa yerdim :)) şimdi latte içtim. Akşama yoğurtlu tavuklu bir salata düşünüyorum. Arada acıkabilirim çünkü 9.30’du kahvaltı saatim. Hurma vs birşeyler yerim acıkırsam.
Çok güzel oluyor bir ara bende çok sık yapardımAkşama bende haşlanmış tavuk çıkardım buzluktan. Tavuklu yoğurtlu bir salata yapacağım. Ben yeşil mercimekte haşlayıp koyacağım
Canım formayı da ben yıkamıyorum işyerinde yıkanıyor:)Hayal bende yazmaya utandım, sen yazınca iyi bari çok pis degilmisim dedimbenim eşim de forma giyiyor, ütü de gerekmiyor. Eşim de bende hiç terleme olmaz, makine 8 kilo, normal düzende haftada 2 çalışıyor. Bir beyaz bir renkli veya bir siyah bir renkli gibi.
Tabi çocuk sayısıyla da orantılı, benim bir tane olunca daha az çamaşır oluyordur.
Ben de yeşillik ve mısırla yapacağım inşallahAkşama bende haşlanmış tavuk çıkardım buzluktan. Tavuklu yoğurtlu bir salata yapacağım. Ben yeşil mercimekte haşlayıp koyacağım
Dondurucuda bir şey olmaz benceKızlar şuan dolapta iki haftayı geçmiş olsa da doğal dondurma var kullahta var yesemmi birtane baya zaman geçti üstünden
Teşekkürler canım
Birşey olmaz canim buzluktaysa.Kızlar şuan dolapta iki haftayı geçmiş olsa da doğal dondurma var kullahta var yesemmi birtane baya zaman geçti üstünden
Olmazde yesemmi diyorumBirşey olmaz canim buzluktaysa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?