Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

3 catal yediğin tatlının kalanını kim yedi adacimm şakası bi yana porsiyon mu küçük yoksa sen bikac catal alıp birakiyor musun kafamda deli sorular ???

canım çok memnunum. kesinlikle tavsiye ederim . çok fazla ayarı olduğundan bi eğitim verilmeyildi kuran kişi tarafından . internette de çok bilgi yoktu. ama araştıra araştıra anladım . memnunum . 17 kg lık eşya yıkıyordur her seferinde . haftada 3-4 kez çalışıyor . sürekli bi eşya çıkıyor . hava iyiyse . dışarı çıkılıyor ya. bi de okul var .her güne farklı kıyafet .
arada yastıkları atıyorum . arada yorgan . battaniye . bana mısın demiyor . evet LG makinam.

Safransari canim kizin nasil, daha iyi oldu mu dişleri?
adilemir kuzum süpurge konusunda çorba oldum demişsin al birini gitsin bu konuda safrana katiliyorum cok pahali alma cunku bu supurgeler hala gelismekteler
karar verdim kuzum . bu aşağıdaki . alacağım . kartımda para falan kalmadı. eşime aldırcam . o da diyor ki netten elektronik alınmaz diyen sendin . şimdi alacak mısın , diye canımı sıktı. ama herkes netten almış yorumlara bakınca,

Benim makina 6 kg 17 kg nin yanında baya küçük kaldi ama bi sıkıntısı yok 11 senedir çalışıyor maşallah

Canım benimki de 7 kg yıkamasından memnunum en azından bizim evin kahrını çekiyor ama yetmiyor ben hergün bazen 1 bazen 2 makine çamaşır yıkıyorum ama sepet hep dolu ev pislik makinesi gibi çocuklar küçük olduğuna hergün defalarca üst baş değişimi oluyor koca desen aynı hergün gömlek süveter değişiyor evde giydiği ayrı dışarı çıkarken ayrı işteki ayrı çamaşır dan usandım evden tüm gün beygir gibi dolanıyorum yine herşeye yetemiyorum dün evde 17000 adım atmışım

Allah gücünü artırsın canım, okurken ben yoruldum galiba 2 çocuklu bir eve göre en az çamaşır yıkayan benim:) eşim forma giyiyor onun neredeyse hiç çamaşır ve ütüsü çıkmaz. İç çamaşırı, çorap dışında.
Ben de eskiden çok terleme problemi yaşadığım için her kıyafeti bir kez giyerdim şimdi Rexonanın bir ürününü keşfettim eskisi gibi sık değiştirmiyorum. Özellikle kışın birkaç kez giyiyorum hatta kirlenmeden yıkadığımı bile düşünürüm:) bir çocukların çıkıyor işte, makina 8 kiloluk dolu dolu atıyorum haftada 4 kez filan çalışıyor.

Kahvaltım 2 ince dilim esmer ekmeğe pizza yaptım. Çok nefisti, 2 daha olsa yerdim :)) şimdi latte içtim. Akşama yoğurtlu tavuklu bir salata düşünüyorum. Arada acıkabilirim çünkü 9.30’du kahvaltı saatim. Hurma vs birşeyler yerim acıkırsam.

Safransari canim kizin nasil, daha iyi oldu mu dişleri?
adilemir kuzum süpurge konusunda çorba oldum demişsin al birini gitsin bu konuda safrana katiliyorum cok pahali alma cunku bu supurgeler hala gelismekteler
Canim çok şükür kanal tedavisi diye gittik, çürükler çok sinire yaklaşmamis, dolgu yapildi. Çabuk bitti.

Hayal bende yazmaya utandım, sen yazınca iyi bari çok pis degilmisim dedim benim eşim de forma giyiyor, ütü de gerekmiyor. Eşim de bende hiç terleme olmaz, makine 8 kilo, normal düzende haftada 2 çalışıyor. Bir beyaz bir renkli veya bir siyah bir renkli gibi.

Tabi çocuk sayısıyla da orantılı, benim bir tane olunca daha az çamaşır oluyordur.

Akşama bende haşlanmış tavuk çıkardım buzluktan. Tavuklu yoğurtlu bir salata yapacağım. Ben yeşil mercimekte haşlayıp koyacağım

Kîzlar dünkü menümü paylaşayım
Sabah
Yulaf ezmeli tost tarzı birşey ama olmadı komik birşey oldu
Birtane domates
Bir dilim peynir
Çay

Kızı biraz dışarı çıkardım 6 bin adım anca atmışım
Bir kase çorba içtim dönünce yemek olana kadar

Akşam
Havuç tarator
Kabaklı, pırasalı,havuçlu ,yumurtalı tam buğdaylı mücver yaptım fırında yarısını yedim yarısını da bu akşam yiyecem

Kayısılı yeşil çay bağarsak hareketlerini artırdı baya çok iyi geldi

Bu Sabah
Bir buçuk haşlanmış yumurta
Yarım muz
Yarım domates
Bir dilim peynir
Bir dilim ekmek
Bal kaymak
Çay

Akşam dünden kalanları yiyecem böyle ikigünlük olunca rahat ettim gibi hergün yemek yapmak zor geliyor bazen temizlik te bitmedi boya olacak birkaç yer ama boyacı bulamadılar ben yapayım diyorum kaynanam güvenemiyor koridorlar kızın odası yapılacak tavanda akma olmuştu

Canım formayı da ben yıkamıyorum işyerinde yıkanıyor:)

Akşama bende haşlanmış tavuk çıkardım buzluktan. Tavuklu yoğurtlu bir salata yapacağım. Ben yeşil mercimekte haşlayıp koyacağım
Ben de yeşillik ve mısırla yapacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…