Yok canim kendime soyleyip para verip bi de 3 catal almazdim ahahahIsin sırrı porsiyon söylememekteymiş tamam şimdi oldu ben de kendine de sipariş verip bikac çatal alinca birakiyorsun sanmıştım ben de cok coookk sevdigim bisey degilse artik tadımlık yiyebiliyorum tatlıları hatta cogu zaman hic yemem evdekilere yaparim ama yemem geçen yine fistikli baklava aldilar o kadar ısrar etti esim ama yemedim
Offf ben tatlıya hayır diyemiyorum az yemeyi bilmiyorum ama evede yapmıyorum banane onlarda yemesinIsin sırrı porsiyon söylememekteymiş tamam şimdi oldu ben de kendine de sipariş verip bikac çatal alinca birakiyorsun sanmıştım ben de cok coookk sevdigim bisey degilse artik tadımlık yiyebiliyorum tatlıları hatta cogu zaman hic yemem evdekilere yaparim ama yemem geçen yine fistikli baklava aldilar o kadar ısrar etti esim ama yemedim
Ama senin az olur kuzumHayal bende yazmaya utandım, sen yazınca iyi bari çok pis degilmisim dedimbenim eşim de forma giyiyor, ütü de gerekmiyor. Eşim de bende hiç terleme olmaz, makine 8 kilo, normal düzende haftada 2 çalışıyor. Bir beyaz bir renkli veya bir siyah bir renkli gibi.
Tabi çocuk sayısıyla da orantılı, benim bir tane olunca daha az çamaşır oluyordur.
OoooKahvaltı
1 yumurtalı menemen
Çeyrek bazlamanin yarısi (1/8 bazlama)
Peynir
Ara
2 dilim armut
Yarım mandalin (kızımın tabağında kalanlar)
Akşam
1 tabak kısır
1 bardak ayran
Dün aksam bazlama yapmıştım, Ramazan'da sahurda eşim için, kahvaltıda ondan yedim. Eki Görüntüle 2822067
Offf ben tatlıya hayır diyemiyorum az yemeyi bilmiyorum ama evede yapmıyorum banane onlarda yemesin
Bak gör nadal, profiterol yapmış, 1 tane yeyip durabilmisSabah 2 hurma bir ceviz 1 tatli kasigi tahin
Oglen 1 kasik tahin oekmez bikac badem 2 kepce corba
Ikindide profiterol yaptim bi tane yedim
Aksam kabakli pirinc yaptim pirimc derken tum yemekte 3 kasik vardi 4 kasik yedim 1 dilim misir ekmegi 7 zeytin
Teşekürler canimAma senin az olur kuzum
Eşinin polis hatası kutlu olsun
Ve
Adaaa cim.senin de eşinin kutlu olsun.
Eskiden bu kadar kirli çıkmazdı bizim de
Yapıyorum canim sahur.Oooo
Çok güzel.
Sen sahur yapmıyor musun safrancim
Eline sağlık nefissssBu aksam manti kapattik biz de .pisirdik yedik
Tarif ver bizde yapincaYapıyorum canim sahur.
Ama ekmek yemem, yesem de tambugday yerim.
Ben salı günü mercimek ekmeği yapacağım. 16 dilim çıkıyormuş. Buzluğa koyarım, bazı sahurlar onu yerim.
1 çay bardağı mercimek akşamdan islatiliyor.Tarif ver bizde yapinca
Haklısın canım üstüne koymayım da ,beraber verelim inşallahCanım vermek için değil almamak için özen göster ben 76 ya gelince birlikte 70 e ineceği inşallah bak sende benim gibi 85lere dayanmıştın neredeyse 10 kilo verdin bu seni motive etsin bende ümitsizliğe kapıldıkça 2 ayda 6 kilo az mı diye kendimi tokatlıyorum
16 dilim mi çıkıyor bu tariften ,resimleri bekliyoruz1 çay bardağı mercimek akşamdan islatiliyor.
Sabah suyu süzülüp, yumurta kırılıp robottan bizzzz. Baharat tuz ekleyip krep gibi pisiriyorsun. Yarın resim ararim.
Bu mercimekli krep tarifi. Bundan 2 tane çıkıyor.16 dilim mi çıkıyor bu tariften ,resimleri bekliyoruz
Ayyy bunu bilmiyordummm hemen deneyelim bunuda artık elimde sağlıklı tarif kalmadi16 dilim mi çıkıyor bu tariften ,resimleri bekliyoruz
Tamam mercimek ekmeği bu kareni duymamıştım ekmekçi yaptim ama kabarmadı benim çok oldu yapalı bide buzluğa veya dolapta saklayın canim çok çabuk bozuluyor mercimek ekmeği maya olmadığı için icindeBu mercimekli krep tarifi. Bundan 2 tane çıkıyor.
Mercimekli ekmekten 16 dilim çıkıyormuş.
Her ikisinide yaptıkça foto atarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?