Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Becerikli kadınsın vallahi billahi bu bazlama nasıl yapılıyor ben hiç tutturamiyorum

Tamam mercimek ekmeği bu kareni duymamıştım ekmekçi yaptim ama kabarmadı benim çok
Günaydın canım. Mercimek çorbası da çok hızlı bozuluyor. Bulgur da aynı. Dayanıksız. Dolapta olsa bile. Ben d3e bekliyorum tarif göreceli. Başka malzeme yok mu ki. Mercimek ve yumurta mi sedece
Tamam mercimek ekmeği bu kareni duymamıştım ekmekçi yaptim ama kabarmadı benim çok oldu yapalı bide buzluğa veya dolapta saklayın canim çok çabuk bozuluyor mercimek ekmeği maya olmadığı için icinde

Aman dikkat et. Kimin bitmez ki
O enerji
Dön dolaş aynı şeyleri yapmak çok yıpratıcı. Mümkün olduğunca en aza indirmek lazım iş olayını.zor arkadaş zor
Ben de geçen çok işlemdim evde ama aktım.sinir yıpranmış. Delleniyorum her şeye. Sürekli birilerinin arkasını toplamak çok yıpratıcı

Ah canım benim. Seni aktır edeceği ere ala iş mi getirip diretiyor çok gıcık oldum.yaa.
Çok biliyorsa kendi yapsın ne bu ya senin bu adamla.sinavin. ama hep yardim işte
Yüklenme her işi lutfen
Siliniyo de bi zaman sona bakmışsın sen eski sen değilsin
Bu çok önemli
Ne.sabrin kalıyor ne anlayışın. Bunu kaybetmemek için kendini önemse.nadalimmm
Işlerin çok.
Koşturman çok
Çamaşır çok.
Gelsin nazlasin bi zahmet. Sen olmasan nolcak onun hali

Becerikli kadınsın vallahi billahi bu bazlama nasıl yapılıyor ben hiç tutturamiyorum
Canim biraz zaman alıyor yapması
Hamur yoğurup mayalandiriyirsun yarım saat
Sonra yuvarlak yapıp yarım saat mayalandiriyirsun
Sonra o yuvarlaklari elinle açıp mayalandiriyirsun yarım saat

Yani 3 kez mayalama işleminden geçiyor boyle pofuduk olması icin

Akşamdan 1 çay bardağı mercimegi isladim
Sabah suyunu suzdum.
2 yumurta kırdım.
Süt ekledim, tarif bir çay bardağı ama ben göz kararı ekledim. Baharat, zeytinyagi ekledim
Robotton bizzz yaptım.
Maydonoz dereotu doğrayıp ekledim
Krep tavası da pişirdim

Evdekilere yaptığın bazlamadan tost yapmıştım. Benimki de Tosya benzesin diye, sucuk tulum peyniri koyup katlayıp yedim

Abooooooo maya meşakatli demekki

Ama senin az olur kuzum

Eşinin polis hatası kutlu olsun
Ve
Adaaa cim.senin de eşinin kutlu olsun.

Eskiden bu kadar kirli çıkmazdı bizim de
Canim çok tesekkur ederim
Bak gör nadal, profiterol yapmış, 1 tane yeyip durabilmis
Ahahahhaha safrancim bu arada merci.ek krebini bliyordum ama ekmegini blmiyorum rwsim ve tarif patlasir misim yaparken, ben de glutensiz diye misir ekmegi yiyorum bu aralar ama sonucta karbonhidrat, mercimek daha iyi olur

Tamam canim paylasirim yaparken.
Bende ilk defa yapacağım. Mercimeklin krebi bir kaç kez yaptım ama ekmeği ilk defa yapacağım. Krebin lezzetini beğeniyorum. Ekmeği de güzeldir

Kîzlar bugün sınav vardı 8 de kalktım kahvaltı hazırlama kızı doyur derken saat geldi gittim kahvaltı
Bir dilim peynir
Biraz domates salatalık
Çok az bal kaymak
Çay

Öğlen
İki kaşık bulgur pilavı mantarlı
İki adet köfte
Yarım porsiyon kuru fasulye
Salata

Akşamı erken yaptm saýilir
Yarım kase menemen kıza yaptm kalanı ben yedim
İki dilim ekmek
Çay
Çok acıkirsam salata yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…