Becerikli kadınsın vallahi billahi bu bazlama nasıl yapılıyor ben hiç tutturamiyorumKahvaltı
1 yumurtalı menemen
Çeyrek bazlamanin yarısi (1/8 bazlama)
Peynir
Ara
2 dilim armut
Yarım mandalin (kızımın tabağında kalanlar)
Akşam
1 tabak kısır
1 bardak ayran
Dün aksam bazlama yapmıştım, Ramazan'da sahurda eşim için, kahvaltıda ondan yedim. Eki Görüntüle 2822067
Günaydın canım. Mercimek çorbası da çok hızlı bozuluyor. Bulgur da aynı. Dayanıksız. Dolapta olsa bile. Ben d3e bekliyorum tarif göreceli. Başka malzeme yok mu ki. Mercimek ve yumurta mi sedeceTamam mercimek ekmeği bu kareni duymamıştım ekmekçi yaptim ama kabarmadı benim çok
Tamam mercimek ekmeği bu kareni duymamıştım ekmekçi yaptim ama kabarmadı benim çok oldu yapalı bide buzluğa veya dolapta saklayın canim çok çabuk bozuluyor mercimek ekmeği maya olmadığı için icinde
Erkencisin maşallah canımGood morning kızlar ben yine erkenciyim
Bugünkahvaltidan önce sirkeli şu
Yoğurtlu yulaf ezmesi kahvaltım bu
Bide yanina çörek otu yağı cayi bukadar.
Dayanmak lazım kuzum. Aman baklava hele. 1 dilim ile sınırla bari kendiniOfff ben tatlıya hayır diyemiyorum az yemeyi bilmiyorum ama evede yapmıyorum banane onlarda yemesin
Aman dikkat et. Kimin bitmez kiAy ben asıl böyle yaşarsam kafayı yerimçok zor bir hayat bence. Biz pandeminin başında bile böyle değildik. Yani hiç böyle olmadım diyebilirim. O yüzden yorum yapamıyorum. Mutlaka elinde olmadığı için yapıyorsun. Şikayetçi değilsen sorun yok bence. Ama ben böyle her şeyi yıkarsam, dahası kendimi ve çocukları da her gün yıkarsam enerjim biter. Enerji benim için çok önemli eski arkadaşlar biliyorlar, Enerjim biterse psikolojik olarak çökerim ben:)
Ah canım benim. Seni aktır edeceği ere ala iş mi getirip diretiyor çok gıcık oldum.yaa.Soruna cevap veriyorum çok abartıyorsun ben olağandışı durum olmadığı sürece sadece pazar günleri tüm Nevresimleri değiştiriyorum çocuklardan dolayı haftaiçi değiştiğim oluyor hergün çocuğu okula götürüp geliyorum marketede girdiğim oluyor aynı kotu ve tuniği giyiyorum onlarıda haftasonu değişiyorum yarım saat giyindim diye kirlenmiyor sonuçta. Eskiden çok daha fazla çarşaf kıyafet yıkardım senin gibi ama tamamen işim az olduğundan öyle yaptığımı sonradan anladım. Şimdi istesemde bundan fazlası olmuyor. Bir ara eşim taktı haftada en az iki defa nevresim değişecekmişim benimle tartışmaya çalışıyor uzman yazısı getirip okuyor falan bak seen dedim ben böyle yapıyorum beğenmiyorsan ikinciyide sen yıka topla katla yerleştir değiştir dedim sustu
Bak işte o çok sorun olmuyo şerbetli tatlıları çok sevmiyorum ama sütlü tatlı veya pastalara hayır demek o kadar zor ki...Dayanmak lazım kuzum. Aman baklava hele. 1 dilim ile sınırla bari kendini
BendensinBak işte o çok sorun olmuyo şerbetli tatlıları çok sevmiyorum ama sütlü tatlı veya pastalara hayır demek o kadar zor ki...
Canim biraz zaman alıyor yapmasıBecerikli kadınsın vallahi billahi bu bazlama nasıl yapılıyor ben hiç tutturamiyorum
Abooooooo maya meşakatli demekkiCanim biraz zaman alıyor yapması
Hamur yoğurup mayalandiriyirsun yarım saat
Sonra yuvarlak yapıp yarım saat mayalandiriyirsun
Sonra o yuvarlaklari elinle açıp mayalandiriyirsun yarım saat
Yani 3 kez mayalama işleminden geçiyor boyle pofuduk olması icin
Canim çok tesekkur ederimAma senin az olur kuzum
Eşinin polis hatası kutlu olsun
Ve
Adaaa cim.senin de eşinin kutlu olsun.
Eskiden bu kadar kirli çıkmazdı bizim de
AhahahhahaBak gör nadal, profiterol yapmış, 1 tane yeyip durabilmis
Tamam canim paylasirim yaparken.Canim çok tesekkur ederim
Ahahahhahasafrancim bu arada merci.ek krebini bliyordum ama ekmegini blmiyorum rwsim ve tarif patlasir misim yaparken, ben de glutensiz diye misir ekmegi yiyorum bu aralar ama sonucta karbonhidrat, mercimek daha iyi olur
Erken kalktım sabah canim baya erken oldu bugün yemek filan yaptim ev topladım başka hiçbişey yapasım yok bugün dün gece 12 ye kadar dizi baktım uyumadım desem yeridirErkencisin maşallah canım
Afiyet olsun canımKahvaltı
2 dilim ekmekten pizza
ara
Brokoli salatası (aslında akşam içindi ama brokoliyi haşlayınca dayanamayıp yiyorum çok seviyorum)
akşam
1 kase tarhana çorbası
1 kk peynir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?