Evet safen aynen öyleymiş.Canim rafları çek boya tekrar yerleştir o oyalayıcı oluyordur belki.
Bende imsakiyede gördüm şimdi. Bak.Aaa ben de çarşamba biliyorum.emin misin. Salı kalkacağız şahıs sandım
PAzartesi mi kalcacagiz
O zaman ben de aralıklı yapıyorumHayal bu aralıklı oruçta en az 16 saat aç kalınıyor. Bende en az olanın yapıyorum 16 saat
Akşam 6 da sonra yemek yok, sadece çay kahve su. Buna alışana kadar çok zorlandım. Buraya her akşam "çok açim, yarın olsa da kahvaltı yapsak" yazıyordum. Ama çok şükür alıştım. İnşallah Ramazan'da da zorlanmam.
İlk oruç Çarşamba zannediyirdum, şimdi gördüm, salı günüymüş.
Tamam canım gönderirim.Cok sevindim hayall
Yap da gorselini gönder bize
Neler neler yaparsın kız sen
Süper kadin
Bu arada sizin ezan çok erken okunuyor onu fark ettimBende imsakiyede gördüm şimdi. Bak.
Evet sana cok yaradi canim bu oruc ben de baya okumustum zaten bilimsel olarak da kanitlanmis bisey hakikaten bi de direk yagdan verdiyorAda bu aralıklı oruç bana çok iyi geldi. Sanırım bunu hayat boyu uygulayabilirim.
Bir kaç doktorun bu konuyu savunan videolarıni izliyorum, yazılarını okuyorum, bunla ilgili akedemik yazılar okuyunca kafamda daha iyi oturuyor yaptığım.
Yapp tabi ya sakin o psikolojiye girmeEvet onu keçiboynuzu unundan yapıyordumşimdi evde yok ama yeni baktığım tarifler hurma, bal, kakao, yulaf unu, bitter vs içeriyor. Evde olan malzemeler.
Tamam canım karar verdim Ramazan’da tatlı isteğim için yapacağım, mahrumiyet psikolojisine çok girmek istemiyorum sonra oturup baklava börek ne bulursam yiyorumo yüzden bir tarif seçip yapacağım size de yazarım nasıl olduğunu
En doğuda yasayaniniz benimBu arada sizin ezan çok erken okunuyor onu fark ettim
Evde neler yapmışlar. bu ev neden toz oluyor diyorum.
Hahahah. Safran yaaa
Canim erkek çocukları hareketli oluyor.
Senin kız da onlardan görüp uyunca, ortalık fena.
Benim kız ziplamayi çok seviyor, önceden engel olmaya çalışıyordum, sonra öğrendim ki büyüme refleksi olarak zıplamak istiyor.
Trambalin almayı düşündüm ama pahalı geldi.
Bir de oturma odasındaki kanepenin bir yerinden çok zipladigindan otururken garip sesler geliyor artık. Bende bundan memnun oldumçünkü otirma odasi kanepesini değiştirmek istiyorum, evlenirken çok yanlış bir renk sevmişim, koyu mor. Tozu kiri çok çok belli ediyor. Çok sağlam ve oturması çok rahat. Kız zipladikca kırılsın da değiştirmek için bahane olsun
Zeze canim regl dönemi mutlaka +1 olur en az. Ama gerçekten çok dirayetli kilon var. Allah'tan kilon çok değil.Sabah tartıldım bu arada regl kaldigi yerden devam
Geçen haftaki kilom: 60.4
Bu haftaki kilom: 61.1
Aradaki fark: +++ 700 gr
Evet canim o kadar dirençli bir kilo ki siz görüyorsunuz ama pandemide millet kilo aldi ben ayni 3 ver 2 al ayni kilolarda geziniyorum Ramazanda nasil oluyorsa kilo veriyorum insallah yine öyle olurZeze canim regl dönemi mutlaka +1 olur en az. Ama gerçekten çok dirayetli kilon var. Allah'tan kilon çok değil.
İnşallah canim. Ramazanı iyi değerlendir o zamanEvet canim o kadar dirençli bir kilo ki siz görüyorsunuz ama pandemide millet kilo aldi ben ayni 3 ver 2 al ayni kilolarda geziniyorum Ramazanda nasil oluyorsa kilo veriyorum insallah yine öyle olur
Ediyorum canım ama kan depolarımın dolmasi icin biraz zaman lazım sanırım kansızlığım azalinca o zaman daha iyi kilo vereceğimi dusunuyorum bakalım artıkİnşallah canim. Ramazanı iyi değerlendir o zaman
Kan ilacına devam ediyor musun ?
Rumuz: Hayal Hatun
Başlangıç tarihi : 22 Ocak 2021
Başlangıç kilo: 60.8
Geçen hafta: 60.2
Bu hafta : 59.9
Fark : - 300 g
Resmen iğneyle kuyu kazıyor gibiyim
tebrikler harikasın...Topiğimiz hakkını veriyor değil miArtık koruma dönemine giriyorum kızlar sizlerin sayesinde hepinizin sayesinde kilomu dengeledim çok şükür hakikaten topigimizim adi gibi eğlenerek zayifladim
Geçmiş olsun canım..Canim benim çok teşekkür ederim çok saol ınsallah rahatliycam dış ağrısı berbat çünkü rabbim kimsenin başına vermesin
Canım benim diyetisyenim de senin tam aksini söylüyor .Ödem atıcı içtiğinizin ertesi günü gerçek kilonuzdur diyor..Bence yine ödemin vardır..Rumuz : sarfansari
Başlangıç : 62.8
Geçen hafta : 56.4
Bu hafta : 56.8
Fark : +++400 Gr
Hiç kacamagim olmadı bu hafta, çok kontrollü gittim ve yürüyüş yaptım. Ama geçen haftadaki kilo ödem sökücü içtiğim için biraz sahteydi. Ondan sabit kalabilmesi hedefledim ama + 400 oldu.
Vayyy geçmiş beni hayınnnGünaydın kızlar
Başlangıç 85 (8 şubat)
22 şubat:83,6 (-1,4)
11 mart:82,3 (-1,3)
25 mart:81,4 (-0,9)
1 Nisan :80,4 (1,0)
8 Nisan :79,3(-1,1)
Rumuz :nnnadal
Başlangıç kilom :85
Boy:163
Güncel kilom :79, 3
Fark :-1,1 kg
Yüzde : - 1,36
Ooooo maşallah ellerine sağlık...Eki Görüntüle 2821030
Sabah kruvasan poğaça yaptım ben yemedim yarim olanı eşim tadina baktı sicak mideme oturur dedi bıraktı sonra yicekmiş
Geçmiş olsun canım..Kızımı dişçiye götürdük.
Çok şükür kanal tedavisi gerekmedi. Dolgu yaptı, daha kısa sürede bitti.
Canım oluyor bazen biliyorsun hepimiz bazen sürekli açlık yaşıyoruz..Düzelir merak etme..Selam kızlar
75 direncini kıramadığım gibi artıya geçtim bir de çünkü sürekli yiyorum doymuyorum geçmesini bekliyorum nasıl olacak bilmiyorum
geçen hafta 75.2
bu hafta 76.1
Çok sağol canımcımmmm..sersum canım hoş geldin güle güle oturun,emekliliğine de çok sevindim şimdiden hayırlı olsun
Boyada akan yer varsa kazımak falan gerek nasıl yapıcaksın kız...Yaparsan da helal olsunKîzlar dünkü menümü paylaşayım
Sabah
Yulaf ezmeli tost tarzı birşey ama olmadı komik birşey oldu
Birtane domates
Bir dilim peynir
Çay
Kızı biraz dışarı çıkardım 6 bin adım anca atmışım
Bir kase çorba içtim dönünce yemek olana kadar
Akşam
Havuç tarator
Kabaklı, pırasalı,havuçlu ,yumurtalı tam buğdaylı mücver yaptım fırında yarısını yedim yarısını da bu akşam yiyecem
Kayısılı yeşil çay bağarsak hareketlerini artırdı baya çok iyi geldi
Bu Sabah
Bir buçuk haşlanmış yumurta
Yarım muz
Yarım domates
Bir dilim peynir
Bir dilim ekmek
Bal kaymak
Çay
Akşam dünden kalanları yiyecem böyle ikigünlük olunca rahat ettim gibi hergün yemek yapmak zor geliyor bazen temizlik te bitmedi boya olacak birkaç yer ama boyacı bulamadılar ben yapayım diyorum kaynanam güvenemiyor koridorlar kızın odası yapılacak tavanda akma olmuştu
İvittt hastasın sen...Çamaşır olayı çok fazla ..Yazık sana ya...Bi ara ben de o moddaydım şimdi sadece bu tuzla dezenfektan olan aletle aldığım herşeyi balkona oturup siliyorum..Poşetlere de sıkıp kenarı ayırıyorum kusun diye ..Bendemi böyle olurum acaba çoluk çocuğum olunca şuan ben haftanın 4 günü çamaşır yıkıyorum bende bir haftalık oluştu markete gidip geldiğim eşofmanları hergün makinaya atıyorum kuruyor ertesi gün giyiyorum geliyorum birdaha atıyorum galiba biraz abartıyorum ama huyum bu hergün çarşaf atıyorum kıyafet atıyorum bikkinlik geldi ama uzmanlar öyle söylüyor diye her şeyi makinaya atıyorum yakında kendim gircem makinaya bu bir hastalık oldu bende bu bir ikincisi hergün üşenmeden çok afedersiniz marketten geldiğimde bulasikyikadigimda spor yaptigimda kendimi duşa atıyorum acaba bu bir hastalıklı benmi abartiyorum
İyi fikir beğenmiyorsa kendi şeetsinSoruna cevap veriyorum çok abartıyorsun ben olağandışı durum olmadığı sürece sadece pazar günleri tüm Nevresimleri değiştiriyorum çocuklardan dolayı haftaiçi değiştiğim oluyor hergün çocuğu okula götürüp geliyorum marketede girdiğim oluyor aynı kotu ve tuniği giyiyorum onlarıda haftasonu değişiyorum yarım saat giyindim diye kirlenmiyor sonuçta. Eskiden çok daha fazla çarşaf kıyafet yıkardım senin gibi ama tamamen işim az olduğundan öyle yaptığımı sonradan anladım. Şimdi istesemde bundan fazlası olmuyor. Bir ara eşim taktı haftada en az iki defa nevresim değişecekmişim benimle tartışmaya çalışıyor uzman yazısı getirip okuyor falan bak seen dedim ben böyle yapıyorum beğenmiyorsan ikinciyide sen yıka topla katla yerleştir değiştir dedim sustu
Ahahaha biz Hakkarideyken 3.5 da okunuyordu ezan nerdeyseBu arada sizin ezan çok erken okunuyor onu fark ettim
Amanın vayy zıpırlar...Evde neler yapmışlar. bu ev neden toz oluyor diyorum.
Güzel bahanee
Canim erkek çocukları hareketli oluyor.
Senin kız da onlardan görüp uyunca, ortalık fena.
Benim kız ziplamayi çok seviyor, önceden engel olmaya çalışıyordum, sonra öğrendim ki büyüme refleksi olarak zıplamak istiyor.
Trambalin almayı düşündüm ama pahalı geldi.
Bir de oturma odasındaki kanepenin bir yerinden çok zipladigindan otururken garip sesler geliyor artık. Bende bundan memnun oldumçünkü otirma odasi kanepesini değiştirmek istiyorum, evlenirken çok yanlış bir renk sevmişim, koyu mor. Tozu kiri çok çok belli ediyor. Çok sağlam ve oturması çok rahat. Kız zipladikca kırılsın da değiştirmek için bahane olsun
Canim sen koru, kan depolarin dolunca eksiye de gececeksin bak gorEdiyorum canım ama kan depolarımın dolmasi icin biraz zaman lazım sanırım kansızlığım azalinca o zaman daha iyi kilo vereceğimi dusunuyorum bakalım artık
Amin canim hepimizin Ramazan i hayirli olsunGünaydın güzel hanımlar yarınki ramazanı şerif şimdiden mübarek olsun sizlere rabbim tutacağınız oruçları kabul etsin insallah
Adacim aynen dediğin gibi kansızlığım gidince kilo vereceğimi dusunuyorum su an biraz beklemede gibiyimCanim sen koru, kan depolarin dolunca eksiye de gececeksin bak gor
Amin canim hepimizin Ramazan i hayirli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?