Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

O zaman ben de aralıklı yapıyorum bazan öğlene kadar yemediğim oluyor, 18 saat katı gıda almıyorum.

Evet canım salı ilk oruç. Yarın akşam sahur ve teravih başlıyor yani:) ben çarşamba başlayacağım inşallah oruca.
Cok sevindim hayall
Yap da gorselini gönder bize
Neler neler yaparsın kız sen
Süper kadin
Tamam canım gönderirim.
Yok ayol ne süperi standart bir insan olmak, tüm hedefim bu:))

Evet sana cok yaradi canim bu oruc ben de baya okumustum zaten bilimsel olarak da kanitlanmis bisey hakikaten bi de direk yagdan verdiyor
Ben aralikli yapamiyorum suanda dedigim.gibi aclik tokluk ayarlarim degisik ama cokk faydali oldugunu biliyorum canim
Yapp tabi ya sakin o psikolojiye girme

Evde neler yapmışlar. bu ev neden toz oluyor diyorum.

Canim erkek çocukları hareketli oluyor.
Senin kız da onlardan görüp uyunca, ortalık fena.

Benim kız ziplamayi çok seviyor, önceden engel olmaya çalışıyordum, sonra öğrendim ki büyüme refleksi olarak zıplamak istiyor.
Trambalin almayı düşündüm ama pahalı geldi.
Bir de oturma odasındaki kanepenin bir yerinden çok zipladigindan otururken garip sesler geliyor artık. Bende bundan memnun oldum çünkü otirma odasi kanepesini değiştirmek istiyorum, evlenirken çok yanlış bir renk sevmişim, koyu mor. Tozu kiri çok çok belli ediyor. Çok sağlam ve oturması çok rahat. Kız zipladikca kırılsın da değiştirmek için bahane olsun

Hahahah. Safran yaaa
Akıllı kadınsın. Çocuğa izin vermiş bak resmen kırsın diye

Zeze canim regl dönemi mutlaka +1 olur en az. Ama gerçekten çok dirayetli kilon var. Allah'tan kilon çok değil.
Evet canim o kadar dirençli bir kilo ki siz görüyorsunuz ama pandemide millet kilo aldi ben ayni 3 ver 2 al ayni kilolarda geziniyorum Ramazanda nasil oluyorsa kilo veriyorum insallah yine öyle olur

Rumuz: Hayal Hatun
Başlangıç tarihi : 22 Ocak 2021
Başlangıç kilo: 60.8
Geçen hafta: 60.2
Bu hafta : 59.9
Fark : - 300 g

Resmen iğneyle kuyu kazıyor gibiyim

Artık koruma dönemine giriyorum kızlar sizlerin sayesinde hepinizin sayesinde kilomu dengeledim çok şükür hakikaten topigimizim adi gibi eğlenerek zayifladim
tebrikler harikasın...Topiğimiz hakkını veriyor değil mi
Canim benim çok teşekkür ederim çok saol ınsallah rahatliycam dış ağrısı berbat çünkü rabbim kimsenin başına vermesin
Geçmiş olsun canım..
Canım benim diyetisyenim de senin tam aksini söylüyor .Ödem atıcı içtiğinizin ertesi günü gerçek kilonuzdur diyor..Bence yine ödemin vardır..
Vayyy geçmiş beni hayınnn
Valla tebrikler...Bak yine pay veriyorum sana ben artıdayım
Eki Görüntüle 2821030
Sabah kruvasan poğaça yaptım ben yemedim yarim olanı eşim tadina baktı sicak mideme oturur dedi bıraktı sonra yicekmiş
Ooooo maşallah ellerine sağlık...
Kızımı dişçiye götürdük.
Çok şükür kanal tedavisi gerekmedi. Dolgu yaptı, daha kısa sürede bitti.
Geçmiş olsun canım..
Selam kızlar
75 direncini kıramadığım gibi artıya geçtim bir de çünkü sürekli yiyorum doymuyorum geçmesini bekliyorum nasıl olacak bilmiyorum
geçen hafta 75.2
bu hafta 76.1
Canım oluyor bazen biliyorsun hepimiz bazen sürekli açlık yaşıyoruz..Düzelir merak etme..
sersum canım hoş geldin güle güle oturun,emekliliğine de çok sevindim şimdiden hayırlı olsun
Çok sağol canımcımmmm..
Boyada akan yer varsa kazımak falan gerek nasıl yapıcaksın kız...Yaparsan da helal olsun
İvittt hastasın sen...Çamaşır olayı çok fazla ..Yazık sana ya...Bi ara ben de o moddaydım şimdi sadece bu tuzla dezenfektan olan aletle aldığım herşeyi balkona oturup siliyorum..Poşetlere de sıkıp kenarı ayırıyorum kusun diye ..
İyi fikir beğenmiyorsa kendi şeetsin
Bu arada sizin ezan çok erken okunuyor onu fark ettim
Ahahaha biz Hakkarideyken 3.5 da okunuyordu ezan nerdeyse
Evde neler yapmışlar. bu ev neden toz oluyor diyorum.
Amanın vayy zıpırlar...
Güzel bahanee

Ediyorum canım ama kan depolarımın dolmasi icin biraz zaman lazım sanırım kansızlığım azalinca o zaman daha iyi kilo vereceğimi dusunuyorum bakalım artık
Canim sen koru, kan depolarin dolunca eksiye de gececeksin bak gor
Günaydın güzel hanımlar yarınki ramazanı şerif şimdiden mübarek olsun sizlere rabbim tutacağınız oruçları kabul etsin insallah
Amin canim hepimizin Ramazan i hayirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…